2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

slm kızlar bende haziran annesiolucam inşallah adet tarihim 17 eylüldü şu andada galiba 4 haftalık hamileyim ben cumartesi gidicem kese için bakalım görünecekmi
tebrikler canim,4 haftalik kese icin erken bence,ama yine de dr.a git,ilac falan verir belki.

silik ciktiysa muhtemel hamilesin.
bence dr,a gitmen lazim,folik asit falan,kendin bahsetmissin zaten...hayirli olsun.

folik asit kullanıyorum zaten

slm kızlar. benimde son adet tarihim 8 eylül 6+1 hamileyim tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. pazartesi keseyi gördük çok şükür cuma günüde kalp atışını duyucaz inşallah.

hepimizin meleği sağlıcakla zamanında gelir inşallahhhhhhhh.

bu rada kız erkek fark etmez helede benim gibi tedavi ile olunca seçme lüksüm bile yok ama içimden bir ses kız diyor tabilki hayırlısı

benim en son regli 15 eylül senin 14 eylül mü benim kafam çok karışık son adete göre 5 haftalık dünkü değere göre 3 haftalık felan...senin değerin kaçtı

evet canım 14 eylül son adet tarihim..
ben en son dün kan testi yaptırdım, 20 ekimde, yaniii gelmeyen adet zamanından sonra 8. gün oluyor, değerim 2257 idi canım.. 2 günde bir ikiye katlıyor değer.. değerleri çok önemseme zaten.. korkma da.. bazılarının yükselişi yavaş gider sonra düzelir falan.. olumlu düşün hep

canım ilişki olayını sorup benıde aydınlatırsan sevınırım ben cok cekınıyorum doktoruma sormaya .esımle ilişkıye gırmıyorum bır sorun olur dıye .sımıden tesekkürler

ımmm kurban oldugum Allah ım saglıklı bahtı güzel hayırlı bır evlat nasıp etsın hepımıze inş kız erke farketmez ilk bebegım ama benım ıcınden kız gecıyor .. Kız bebeklerını cok sevdıgım içindir belkıde... mını mını etekler gıydırceksının rengarenk cıvıl ... off ya anne olucamı düşündükce içim huzurla doluyor..

kızlar bebegın kalp atısı kacıncı haftada duyuluyor ben 6.haftadayım yarın doktora gıdıcem acayıp heyecanlıyım

günaydın kızlar belki hatırlarsınız eger hamile kalırsam sizi sondan yakalıcam gelcem aranıza demiştim ve allahıma binlerce şükürler olsun aranızdayım sat 22 eylül doğum tarihimiz 29 haziran ve 65 kiloyum kızlar benide alın aranıza

slm hoşgeldin bende dün geldim beraber başlıcaz benim son adet tarihim 23 eylül 30 haziran doğum doktora gitmedim yarın inşallah bakıcaz gece acayip kasık ağrısı çekiyommm arada bıçak saplanır gibi oluyo başka bi şeyim yok allaha şükür allah hayırlısını versin

selam canım dün öglen idrarda ögrendim bende gce eşimle acile gidip kan testi yaptırdık allahıma çok şükür 281.4 cıktı ben birazdan dr arayıp haftayı gitmeyi düşünüyorum bakalım ne dicek dr sanada söylerim burdan benimde cok fazla kasık agrım var

sensi hoş geldin
sanırım sendin ülser i olan
ben de de var ve doktorum lansor diye bi ilaç verdi bi de yemeklerden sonra rennie diye şurup
rahatlıkla kullanabilirsin dedi

Tamam canim bende doktoruma bahsedeyim, o ilac ta fayda ediyor mu?

kaydirigubbakcemile3 sensi bacım sende benim regl daşımsın
Benimde son adetim 6 eylül zemuszemus

Evet canim ya tarihlerimiz ayni bakalim dogumlarimiz nasil olacak insAllah. opuyorumnanaktan
Aslinda liste tarihe gore duzenlense daha iyi olurdu, bilmem oyle bir imkan var mi.

inşallah kızlar psikolojim bozuldu artık iki günde bir kendimi lavaboda krmızı kanla içinde düşük yaparken görüyorum (

Canim iyi seyler dusun, kendini boyle olumsuz dusuncelere kaptirma.
Daima olumlu dusun, daima umutlu ol ki hersey cok guzel gecicek canim insAllah.

Bu arada gunaydin kizlar nasilsiniz bugun?
Ben gece cok uyaniyorum tuvalet icin sizde de oluyor mu?
Diger yandan da diyorum ki aman boyle olsun yeter ki bulantim kusmam olmasin da.
Kismet bakalim daha neler olacak. kaydirigubbakcemile3

bende gecede en az 2 kere sıkışmış vaziyette tuvalete kalkıyorum...

günaydın kızlarr bugun bendede kasık agrısı var dün kan sonuçuna göre hamileğiğim kesinleşti demekki yumurtlama geç oldugu için kese gözükmemiş 15 gün sonra tekrar gidicem kontrole folıcplus verdi şimdilik bu kadar

bana da ilk gittiğim dr. sadece folic asit vermişti, sonra ikinci gittiğim dr., hani şu çok iyi olan, tüp bebekçi olan aynı zamanda, folic asit tek başına yetmez dedi, elevit diye bir vitamin verdi.. multivitamin sanırım.. içinde A B C... demir, magnezyum, çinko, bakır, kalsiyum, fosfor ne ararsan var..
internetten de araştırdım çok faydalı bir vitaminmiş..

Bende de ara ara bazi kokular dayanilmaz geliyor,
esim sabah parfum sikmis normalde severim ama
simdi burnuma bi agir bi agir geliyor.

Ya birde belki simdiden olmaz kizlar ama bazi seylerin tadi farkli geliyor mu size?
Dun ben domates yiyecektim tadi bi acaip geldi yiyemedim, tekrar deneyemedim.

günaydın kızlaarrrr.hepimize güzel,bulantısız,kokusuz günler diliyorum :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…