tebrikler canim,4 haftalik kese icin erken bence,ama yine de dr.a git,ilac falan verir belki.slm kızlar bende haziran annesiolucam inşallah adet tarihim 17 eylüldü şu andada galiba 4 haftalık hamileyim ben cumartesi gidicem kese için bakalım görünecekmi
slm kızlar bende sanırım haziran ayının 30 zunu anca yakaladım 23 eylül sat tarihim 20 gibi adet olmam lazımdı lakin dayanamadım öğlen test yaptım silik çıktı doğal olarak sabah yeniden yapıcam öğrenmek istediğim hemen doktara gitsemmi acep 1 ay bekleyeyimmiki folik asit falan başlanıyomuş 3 ay önce 5 yıl önce böle bişey yoktu kızımda valla hamile kalınca dr veri ilaç demir vitamini falan bulantıdan içemedimmm siz başladınızmı
benim en son regli 15 eylül senin 14 eylül mü benim kafam çok karışık son adete göre 5 haftalık dünkü değere göre 3 haftalık felan...senin değerin kaçtı
sensi hoş geldin
sanırım sendin ülser i olan
ben de de var ve doktorum lansor diye bi ilaç verdi bi de yemeklerden sonra rennie diye şurup
rahatlıkla kullanabilirsin dedi
yarın tahlil sonuçları için gidicem hastaneye bu ilşki olayını da sorucam artık napiym ben sormadım o da söylemedi
aklıma ne
tebrikler canim,4 haftalik kese icin erken bence,ama yine de dr.a git,ilac falan verir belki.
silik ciktiysa muhtemel hamilesin.
bence dr,a gitmen lazim,folik asit falan,kendin bahsetmissin zaten...hayirli olsun.[/QUO mrb ben 6+2 hamıleyım ... ben de folıc plus kullanıyorum ... sana da verırı heralde ama klomen destegı aldım...
günaydın kızlar belki hatırlarsınız eger hamile kalırsam sizi sondan yakalıcam gelcem aranıza demiştim ve allahıma binlerce şükürler olsun aranızdayım sat 22 eylül doğum tarihimiz 29 haziran ve 65 kiloyum kızlar benide alın aranıza
sensi hoş geldin
sanırım sendin ülser i olan
ben de de var ve doktorum lansor diye bi ilaç verdi bi de yemeklerden sonra rennie diye şurup
rahatlıkla kullanabilirsin dedi
kaydirigubbakcemile3 sensi bacım sende benim regl daşımsın
Benimde son adetim 6 eylül zemuszemus
inşallah kızlar psikolojim bozuldu artık iki günde bir kendimi lavaboda krmızı kanla içinde düşük yaparken görüyorum(
:sinifsinif: