2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

:eek:klava: ah kuzum bilmezmiyim o insanları
Benm kullandğm kasa banka kasası afedersn öküz gibi onu açana kadar canım çıkıyo
Seninkilerden ii olmasınlar Biride demiyo ki ben açıyım
Çok kızıyorum öylelerine çok :eek:klava:

zaten durumum normal değil ve uyardım onları ama nafile birde benim daha önce ameliyat olduğumu tdaviyle hamile kaldığımı biliyorlar

kalkıyor bayan var o yardım ediyor bana

kızlar çok karışık durumdayım bebeğin tam rahim ağzında olması sorun yaratırmı bebek ancak oraya yerleşebildi hep incelmiş rahim

zeyhat inşllh meleğini sağ salim kucağına alırsın

inşallah kızlar psikolojim bozuldu artık iki günde bir kendimi lavaboda krmızı kanla içinde düşük yaparken görüyorum :KK43:(

merhaba kızlar bende 2009 haziran annesiyim.Allah bebeğinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin.
bizim geçen yıl yaşadığımız heyecanları sizde yaşıcaksınız.bu günlerin tadını çıkartın ve bol bol uyuyun ve dinlenin.bebek doğduktan sonra uyku biraz yalan oluyor.
bozocum canım sen fazla geciktirme bence şu dr olayını biran önce ilaçlarına başlarsın tahlillerini yaptırırsın.dra alttan bakılmasını istemediğini söylersin.yan tarafa bakınca pembe ve mavi patik almışsın görünce aklıma ikiz gibi geldi.birde ikizin oluyormuş biri kız biri erkek ne güzel olur değil mi:-)))))

yok suzan cığım ikiz olmasın nasıl baş ederim yanlızım zaten....bi tek gonca bile seni nasıl yoruyor düşünsene ikiz olduğunu....pembe patiğin birini ben almıştım deiğerinide melek arkadaşım hediye etti

nasilsiniz kizlar?
bugun kendinizi nasil hissettiniz?
ben cok ama cok kotuydum
bulanti,kusma ve uyku....

bende kokulardan muzdaribim bayaa bi yorgunum birde. yarın dr gidicem kalp atımı için inş hayırlı haberlerle geliriz dua edin ne olur?

koku deme bana sekerkiz yaaa...ben de oyleyim.
her gun gittikce durumum kotuye gidiyor.
mesela 2-3 gun once bir kez sabah cikarirdim,gun boyu midem rahatti.
ama simdi sabah cikarsam da,her daim icimde yine istifra hissi var.
bu da cok rahatsiz verici bir durum.

bi de kizlar internette yaziyor ki 8, haftadan itibaren folik asit alimi gereksizmis.
dr.nuz bir bilgi verdi mi bu konuda?
ne zaman keseceksiniz foligi?

leyla kusmaların koku hassayeti felan ne zaman başladı
benim sadece sabahları hafif bulantım oluyor bide akşama doğru oluyor

leyla kusmaların koku hassayeti felan ne zaman başladı
benim sadece sabahları hafif bulantım oluyor bide akşama doğru oluyor

bozocum topiginde tebrik etmisdim ama burda seni birdaha tebrik ediyorum,insallah melegini kucagina almak nasip olur.
bulantilar kusmalardan once basliyor.
6+3ken ilk defa kustum.yani 7ci haftanin bitisine yakin.(guzel biseymis gibi tarihi de aklimda:)))
8ci haftadayim su an bulanti da var,uyku da,kusma da....ne yok ki:))
koku hassasiyyeti de 6, haftadan beri var ama simdi siddetlendi.parfumu seviyordum ama simdi agir kokulu olanlara tahammul edemiyorum.

bi de kizlar cinsiyet tahmini hakkinda sormussunuz...
bence benimki erkek.....oyle hissediyorum...

slm kızlar bende sanırım haziran ayının 30 zunu anca yakaladım 23 eylül sat tarihim 20 gibi adet olmam lazımdı lakin dayanamadım öğlen test yaptım silik çıktı doğal olarak sabah yeniden yapıcam öğrenmek istediğim hemen doktara gitsemmi acep 1 ay bekleyeyimmiki folik asit falan başlanıyomuş 3 ay önce 5 yıl önce böle bişey yoktu kızımda valla hamile kalınca dr veri ilaç demir vitamini falan bulantıdan içemedimmm siz başladınızmı

Ben kız hissediyorum niye bilmem etrafmdaki herkes erkek diyo ama

slm kızlar bende haziran annesiolucam inşallah adet tarihim 17 eylüldü şu andada galiba 4 haftalık hamileyim ben cumartesi gidicem kese için bakalım görünecekmi

X