2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

sensi hoş geldin
sanırım sendin ülser i olan
ben de de var ve doktorum lansor diye bi ilaç verdi bi de yemeklerden sonra rennie diye şurup
rahatlıkla kullanabilirsin dedi

yarın tahlil sonuçları için gidicem hastaneye bu ilşki olayını da sorucam artık napiym ben sormadım o da söylemedi

aklıma ne

kızlar aklıma bişi geldi hadi herkes bebeğinin tahmin ettiği cinsiyetini yazsın sonra bakarız kim tutturdu diye:))))))))))))
anneler hisseder derler ya bakalım doğru hissedebiliyomuyuz????????????

başlıyorum ben taaaaaaa evlenmeden önce bile kızım olacağını düşünürdüm hala da öyle gibi bence kız:)))))))))))))))))))
ama tabiki hayırlı ve sağlıklı evlat olsun da kız erkek farketmez
ama yine de içimden bi ses kız geliyo diyo

benim de içimden kız geçiyor
hepimizin bebekleri sağlıklı olsun hayırlı olsun

merhabalaarr,
sabah gittiğim dr. rahim ağzına yakın gibi demişti bebiş için..
sonra içim rahat etmedi bizim hastanede çok iyi bi tüp bebek dr.u var ona gittim. hiçbir sorun yok dedi çok şükür, yanlış görmüşler dedi. beni de çok rahatlattı. sorunsuz güzel bir gebelik dedi.

aa pardon eklermisiniz yazmıştım ama listeye eklenmiş zaten kesem.. :)

Son düzenleme:
bu arada benim de içimden kız geçiyor..
ama benim dışımda herkesin erkek :)) nasıl oluyorsa :))

merabalar bende haziran annesiyim kısmetse herkes sağlıkla kucagına alsın bebişlerini

ya kıslar degerim 2490,8 bu ne dir yaa kafam çok karıştı keseyi gördüm ama deger kafamı karıştırdı heyecandan soramadımda doktoraaa ay ya

daemon canım bende en son dr a gittiğimde keseyi görmüştük onu da eklersen çok sevinirim canım şimdiden teşekürler

ya kıslar degerim 2490,8 bu ne dir yaa kafam çok karıştı keseyi gördüm ama deger kafamı karıştırdı heyecandan soramadımda doktoraaa ay ya

Canım senin değere göre 4 yada 5 haftalık hamilesin ne kafanı karıştırdı anlamadım:uhm:

benim tam rahim ağzında bebek daha önce rahim ameliyatı geçirdim rahmim o zmana incelmiş bebekte malesef en uygun yere tam rahim ağzına yerleşmiş. Sürekli lekelenme oluyor bakalım neler bekliyor beni

Tamam canım ilgine tşk ederim.
Geçmişte düşüğüm vardı onun için verdi Dr um.

Canım bol bol yat dinlen ozman Rabbim korur onu bişeycik olmaz inş.
ama sen tedbiri elden bırakma iyi düşün olumsuz bişi getrme aklına
benim tam rahim ağzında bebek daha önce rahim ameliyatı geçirdim rahmim o zmana incelmiş bebekte malesef en uygun yere tam rahim ağzına yerleşmiş. Sürekli lekelenme oluyor bakalım neler bekliyor beni

Ya kizlar progestan'i kim size tavsiye etti ki,
yanlis olabilirim ama benim bildigim kadari ile hamilelikte pek tavsiye edilmiyor. akannehir

bende kullanıyorum bebeğin düşmesini engelliyor progestron rahmin içini kalınlaştırarark bebeğin düşmesini engelliyor

Canım bol bol yat dinlen ozman Rabbim korur onu bişeycik olmaz inş.
ama sen tedbiri elden bırakma iyi düşün olumsuz bişi getrme aklına

işteyim ve kimse beni düşünmüyor yardım etmiyor koca koca dosyaları çekiyorum biride alalh için sen hamilesin biz yapalım demiyor

klava: ah kuzum bilmezmiyim o insanları
Benm kullandğm kasa banka kasası afedersn öküz gibi onu açana kadar canım çıkıyo
Seninkilerden ii olmasınlar Biride demiyo ki ben açıyım
Çok kızıyorum öylelerine çok klava:
işteyim ve kimse beni düşünmüyor yardım etmiyor koca koca dosyaları çekiyorum biride alalh için sen hamilesin biz yapalım demiyor

ayy değerlerim yükseldimi çok merak ediyorum yarın kendimi iyi hissedersem kan vericem

bozocum sanada tekrar hayrlı uğurlu olsun
Tebrk etmedm ben seni yaaa

bozoo, aramız 1 günmüş delikafadulden

benim en son regli 15 eylül senin 14 eylül mü benim kafam çok karışık son adete göre 5 haftalık dünkü değere göre 3 haftalık felan...senin değerin kaçtı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…