- 28 Mart 2009
- 5.761
- 7
-
- Konu Sahibi daemon
benim de içimden kız geçiyor
hepimizin bebekleri sağlıklı olsun hayırlı olsun
ya kıslar degerim 2490,8 bu ne dir yaa kafam çok karıştı keseyi gördüm ama deger kafamı karıştırdı heyecandan soramadımda doktoraaa ay ya
Canim bende yeni ogrendim hamile oldugumu en son regl tarihim 6 eylul'du.
merhabalaarr,
sabah gittiğim dr. rahim ağzına yakın gibi demişti bebiş için..
sonra içim rahat etmedi bizim hastanede çok iyi bi tüp bebek dr.u var ona gittim. hiçbir sorun yok dedi çok şükür, yanlış görmüşler dedi. beni de çok rahatlattı. sorunsuz güzel bir gebelik dedi.
aa pardon eklermisiniz yazmıştım ama listeye eklenmiş zaten kesem.. :)
canım hayır sakın dr la görüşmden bırakma. Sadece dr una danış. Yanetkilerine bakarken gözüme çarptı. Acaba bu tetikliyor mu diye sor bence?
Ben bu ilacı biliyorum ciddi bir şekilde vucutta kanamaya izin vermiyor diyebilirim. Yani düşük ihtimali varsa sakın dr a danışmadan bırakma.
benim tam rahim ağzında bebek daha önce rahim ameliyatı geçirdim rahmim o zmana incelmiş bebekte malesef en uygun yere tam rahim ağzına yerleşmiş. Sürekli lekelenme oluyor bakalım neler bekliyor beni
Ya kizlar progestan'i kim size tavsiye etti ki,
yanlis olabilirim ama benim bildigim kadari ile hamilelikte pek tavsiye edilmiyor. akannehir
Canım bol bol yat dinlen ozman Rabbim korur onu bişeycik olmaz inş.
ama sen tedbiri elden bırakma iyi düşün olumsuz bişi getrme aklına
işteyim ve kimse beni düşünmüyor yardım etmiyor koca koca dosyaları çekiyorum biride alalh için sen hamilesin biz yapalım demiyor
bozoo, aramız 1 günmüş delikafadulden