2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

banada doktor ısey olmaz dedı ama ben 3. aya gırene kadar ara verdım acıkcası..

şekerler bende hala bulantı felan hiç bi belirti yok kızımda çok bulantım olmuştu bide kalp çarpıntısı

selam kızlar arkdaşımın adeti geçmişti az önce test yaptı çift çizgi biraz şaşkın biraz sevinçli beklemiyodum diyo haziranda doğacak allah nasip ederse hepinize hayırlı hamilelik ve doğumlar dilerima.s.

biz de bugün doktora gittik ve kalp atışlarını dinledik çok şükür :Saruboceq:
pıtpıtlar duyuldu diye kayda girsin lütfennn alkisalkisalkis
doktora da sorduk tabi cinselliği ve "rahat olun günlük yaşantınıza devam edin bebekte bir problem varsa düşer zaten onun dışında bişey olmaz" dediki ben de bu düşüncedeydim zaten.. kime hamile olduğumu söylesem, "aman şuna dikkat et, bunu yeme, şunu yapma" diye sıralamaya başlıyo ve ben bunu doğru bulmuyorum..eğer doktor tarafından belirtilmiş bir düşük tehlikesi yoksa anne adayı kendini kasmamalı..
benim psikolojim ne kadar rahat olursa bebeğim de o kadar rahat olur -ki benimki öyle de sanırım, hiç sesi soluğu çıkmıyo :icecream:
ne bulantım ne ağrım ne sızım yok şükürki.. biara "acaba orda bi bebek yok da ondan mı hiç bi rahatsızlığım yok" diye endişelenmeye bile başlamıştım ama dr. herşeyin yolunda olduğunu söyledi..
buarada kadında orgazm bebeğin kalp atışlarını olumlu etkiliyo diye okumuştum yanlış hatırlamıyosam..
tehlikeli pozisyonlar olmadığı sürece rutini bozmayın derim.. vereliniortak

kizlar bugun doktor ultrasyonda bakti. kalp atislarini gorduk.cok guzeldi ya
2 hafta sonra bidaha gel dedi.suanda 6 haftalik
allah olmayan herkese nasip etsin

canım dr. seni neden 2 hafta sonra çağırdı? benimki 6+6 ve bir ay sonra gidicez.. arada bişey kaçırmayalım CADIARZU

ve bi de bişey daa sorcam :1rolleyes:
şuan folic plus kullanıyorum, bitmek üzere olduğu için dr.a yazar mısınız diye sordum o da size elevit'e başlayalım dedim.. sadece elevit yazmış, şimdi ben bunu folikle birlikte kullanmicam di mi..yani sadece elevit alcam.. o zaman bitene kadar foliğimi kullanim (10 güne biter) bitince elevite geçim diyorum doğru mudur..

aaa ben kayda geçmemişim henüz aşkolsun :1shok:
ağlarım bak şu duydusal zamanımda :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
dün yazdığımda 45. sıra boştu sanmura kaptırmışım iyi mi kaydirigubbakcemile3

ben de doktora soramadım cinsellik olayını o da sormadan söylemedi
ama tedirginim 3.aya kadar beklemek daha mantıklı geliyo bana sonra bişi mişi olur da vicdan azabı çekerim ya da olmasa da acaba oldumu diye düşünüp kendimi yerim

arkadaşlar bu arada mhtp'dan haber yok hiç merak ediyorum yaaa.inşallah iyidir hem kendisi hem de bebişi.

ozlemcim cok tsk ilgilendigin icin.simdi iyi gibi.yanimda zaten.geceler cok agriyor uyumuyoruz.surekli ayagini ovuyorum agrisi azaliyor o zaman.
Ayseycim biz bebis haberini aldiktan sonra kardes kardes uyuyoruz.

recep ıvedık eklıyorum bılgılerını ancak dıger bılgılerı verırsen memnun olucam verdınde ben mı kacırdım rıca etsem:S

ay kızlaarrr, yarın dr. randevum var, yarına çağırmıştı dr. .. 5+2 oluyorum yarın, keseyi görür müyüm acabaaa... çok heyecanlıyımm

ay kızlaarrr, yarın dr. randevum var, yarına çağırmıştı dr. .. 5+2 oluyorum yarın, keseyi görür müyüm acabaaa... çok heyecanlıyımm

ben 5+5 te gittim doktara ve karnımdan baktığında gördü ama 5+2 olarak gözüktü bir hafta ya kadar yanılma olabileceğini söyledi yani normal gelişim olduğunu o yüzden görürsün diye düşünüyorum haftaya salı da kalp atışları için gidicem inş

kızlar benden bugunluk bu kadar anneme sıparıs vermıstım yemek ıcın onları yemeye gıdıcem.. yarına kadar ıyı bakın kendınıze

benimde pıtpıtların duyulduğunu kayda qeçermisin deamoncum..

saol canım.. Allah herkese bu mutluluğu nasip eder inşallah

.......................

Son düzenleme:
ozgecay bence 5+2 de gorursun.ben 5de gormusdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…