selam benide listeye eklermisiz 4 buçuk haftalık hamileyim yaşım 22 kilo 67 son sat günü 6eylül 2009 muhtemelen doğum tarihi 13 haziran
kızlar listeye ekleyinn dileğii
onu pişirirken eminim yemiş kadar olmuşsundur :)
bende çalışıyorum ve düşündüğüm şey bulantılar olursa evde olsam neyse ama işte çok zor olacak
aynenn bide cocuklara ders anlatıorumm dşünsene anlatım esnasında öööö ayy cok kötüü
bende acayıp bı calısmama ıstegı var:S
Kimse yokmu hu huuuuu
Benm bulantılar başladı çok fenayım yaaaaaaaaa=((
Karpuz yoğurt ve üzüm yiyorum sadece
Yeemeklrn hepsnden kokusundan tiksiniyom
Netcez böle yaa
arada tuzlu kıarker falan ye ve eğer çok aşırıya kaçarsa da doktoruna mutlaka durumu bildir benim çok bulantım yok ara sıra oluyor ama ağzıma ne alsam ağzımın tadı bozuluyor gibi oluyor bu da bu gün başladı:CüvCüv:
Kızlar hepinize gönülden tek tek teşekkür ederim. Rabbim yardımcımız olsun inş. moral verdiniz. Sizin sıkıntılı anlarınızdada size moral verenler, hatır soranlar çok olsun inş.
Canım bu yazdığın bana acayip moral oldu. Eşimede okudum oda mutlu oldu. O'na hiç ama hiç kıyamıyorum zaten hayatımın anlamı.
İnş. bizde bursada iyi bi tüp bebek merkezine gidicez. İyi bi dr var. Öncedende aşılamalarımı o yapmıştı. Aslında şimdide özel bi hastaneye gidiyordum artık gitmiycem.Bu gün gittiğim doktor resmen felaket tellalıydı. Ne deyim Rabbime havale ediyorum onlarıda
Tüp bebek merkezine gidicez pazartesi inş. eşimle. Moralimi yüksek tutucam inş. hiç bişey için olmasa bile dünyalara bedel eşim için.Ben üzülünce o daha çok üzülüyor.
En azından 7 yıl sonunda hamilede kalabildiğimi gördüm elh. buda bizim için çok büyük gelişme. bu hamileliğim olmassada yine ve daha iyi hamile kalma ümidim var nasıl derseniz biz tatile çıkmadan önce yarım yamalakta olsa bi ay bitkisel tedavi gördük. İlk adet olduğum günden beri düzensiz olan adetim ilk defa düzene girdi. Dr bile verdiği ilaçlar düzenlememişken günü gününe adet olmanın keyfine varmıştım. Ü;stelik tatilde adet olmayayım die ilaç içmiştim. Rabbim herşeye kadir. Napalım dilerse yaşatır, dilerse alır. Zaten o yoktan var etmedimi. Bunada bin şükür diyorum.
a_ilçin kardeşim tekrar verdiğin bilgi için teş. ederim. Ve diğer değerli arkadaşlarım sizlerede inş. her daim duacınızım:Saruboceq:
aynısı bendede var buqün başladı ağzıma ne alsam ağzımın tadı bozuluyo sanki.. doğal olarakta iştahım kaçıyoo bi tuhaf hissediyorum kendimi.. bebişler büyüdükce kendilerini daha çok hissettirmeye başladılar ..:CüvCüv:
Aman bebişlerimiz sağlıkla büyüsünlerde be herşeye razıyım ayrıca bazen hoşuma da gidiyor bunlar kendimi hamile gibi hissetmemi sağlıyor hemde bir yerde okudum hamileliğin normal gittiğinin bir belirtisi imiş bunlar bu arada hiç bu belirtileri yaşamadan da çok sağlıklı bebekler dünyaya getiren annelerde çok muş tabi biraz teselli yolumu buldum kendime ne delikafadulden:CüvCüv::dance:
kızlar yarın doktora gıdıcem kalp atıslarını duyucam ınsallah..
nolur dua edın bızım ıcın bebgım sesını duyursun bana..