2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

onu pişirirken eminim yemiş kadar olmuşsundur :)

bende çalışıyorum ve düşündüğüm şey bulantılar olursa evde olsam neyse ama işte çok zor olacak

aynenn bide cocuklara ders anlatıorumm dşünsene anlatım esnasında öööö ayy cok kötüü

bende acayıp bı calısmama ıstegı var:S

bende acayıp bı calısmama ıstegı var:S

DÜZENLEMEYİ YAPMIŞSIN TEŞEKKÜRLER NE GÜZEL ÇALIŞMA İSTEĞİNİN OLUŞU BEN HEP UYUYORUM HİÇ BİR İŞ YAPMASAMDA KENDİMİ YORGUN HİSSEDİYORUM UZANIR UZANMAZ DA UYUYORUM VALLA:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

Kimse yokmu hu huuuuu
Benm bulantılar başladı çok fenayım yaaaaaaaaa=((
Karpuz yoğurt ve üzüm yiyorum sadece
Yeemeklrn hepsnden kokusundan tiksiniyom
Netcez böle yaa

Kimse yokmu hu huuuuu
Benm bulantılar başladı çok fenayım yaaaaaaaaa=((
Karpuz yoğurt ve üzüm yiyorum sadece
Yeemeklrn hepsnden kokusundan tiksiniyom
Netcez böle yaa

arada tuzlu kıarker falan ye ve eğer çok aşırıya kaçarsa da doktoruna mutlaka durumu bildir benim çok bulantım yok ara sıra oluyor ama ağzıma ne alsam ağzımın tadı bozuluyor gibi oluyor bu da bu gün başladı:CüvCüv:

aynısı bendede var buqün başladı ağzıma ne alsam ağzımın tadı bozuluyo sanki.. doğal olarakta iştahım kaçıyoo bi tuhaf hissediyorum kendimi.. bebişler büyüdükce kendilerini daha çok hissettirmeye başladılar ..:COLOR]

Son düzenleme:

Canım inşallah bebeğin seninle kalır.İyi şeyler düşün Allah size bağışlayacak inşallah yavrunuzu.:Saruboceq:

Kızlar nasılsınız.Mide bulantıları başlamış bazılarıda en çok 8.hafta ile 12.hafta arası oluyormuş inşallah fazla etkilenmeyiz.Ben daha hiç çıkarmadım ama saahları midem çok fena oluyor birşey yiyince hafif geçiyor yedikten 1saat sonra yeniden bulanır gibi oluyor.Doktor sık sık ve az yememi sölyedi.Tatlı hiç birşey yiyemiyorum.Çikolata falan görmek istemiyorum en iyi arkadaşım çubuk kraker okulda sürekli yiyorum.

kızlar merhabalar,
ne var ne yok görüşmeyeli

Aman bebişlerimiz sağlıkla büyüsünlerde be herşeye razıyım ayrıca bazen hoşuma da gidiyor bunlar kendimi hamile gibi hissetmemi sağlıyor hemde bir yerde okudum hamileliğin normal gittiğinin bir belirtisi imiş bunlar bu arada hiç bu belirtileri yaşamadan da çok sağlıklı bebekler dünyaya getiren annelerde çok muş tabi biraz teselli yolumu buldum kendime ne delikafadulden:CüvCüv::dance:

kesinlikle haklısınız arkadaşlar. ben normalde inanılmaz iştahlı birisiyimdir. ve hamileliğimde kimbilir neleri canım çeker düşünmek istemiyorum derdim ama bu hamileliğimde resmen hiç bişey yiyemiyorum iştahlı olmak da bi tür yaşama zevkiymiş bunu anladım. normalde sevdiğim bi sürü şeyi aklıma getiriyorum ama nafile hiç bişey yemek istemiyorum, hele tatlı görmek istemiyorum. sabah kalkmadan mide bulantısı başlıyo, sank, dev bi kaşıkla midemi karıştırıyolar, hem de midemde yanma var. akşama kadar elimde mandalina ile dolaşıyorum. biraz o bastırıyor. ama şükredelim halimize.

rayihacığım Allah yardımcın olsun kardeşim. böyle zamanlarda üzülme hayırlısı böyleymiş lafı kuru gelir insana ama başka da sığınacak liman yoktur.

bence karamsar olma tıbbi verilerle de çok fazla kendini yönlendirme. hiç belli olmaz, hayat mucizelerle dolu ama olumsuz sonuç ta olsa iyi düşünmeye çalış, hepimiz bi şekilde imtihandan geçiyoruz.

bu arada daha 23 yaşındasın neden bu kadar çabuk tüp bebek olayına yöneliyorsun anlayamadım. bu denemeniz tüp bebeklemi olmuştu?

kızlar yarın doktora gıdıcem kalp atıslarını duyucam ınsallah..

nolur dua edın bızım ıcın bebgım sesını duyursun bana..

benden bugunluk bu kadar kızlar lısteyı guncelledım dilek kusuruma bakması bıraz gecıkmısım:S

yarın ınsallah guzel haberlerle gelıcem.. bebıslerınıze ve kendınıze ıyı bakın.. ıyı geceler

kızlar yarın doktora gıdıcem kalp atıslarını duyucam ınsallah..

nolur dua edın bızım ıcın bebgım sesını duyursun bana..

inş güzel haberlerle dönersin annesi dualarımız seninle iyi geceler:Saruboceq:

benide listeye eklermisiniz yaş 22 sat 6eylül beklenen doğum tarihi 13 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…