2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

herkese qünaydın kızlarrrrrrr buqün bikaç arkadaşımız bebişlerinin kalp atışlarını duycaktı inşallah hayırlı haberlerle qelirsiniz .. bende yarın duyucam inş ve sabırsızlıkla yarını iple çekiyorummm opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
benim hafta sonum çok kötüydü annem geldi yemekleri yaptı saolsun ben mutfağa girmek istemiyorum, çok fenayım kokular beni mahvediyor kendi yaptığım hiçbirşeyi yemek istemiyorum bile, annemin hamilelikleri de çok kötü geçermiş bana çekmişsin diyıor
sabah uyandımmm fena halde zor geldim işe mide bulantımı hiç bir şekilde dindiremiyorum çubuk kraaker felan hiç faydası olmuyor sabah azcık bişey yedim iişyerinde gerisini attım çok kötüüüü
halsizlik var çalışmak istemiyorummm benim dr um özelde :KK43: rapor istesemde alamam
ssk geçen bir yere gitsem dr acaba rapor verirmi sizce ne yapcam bilmiyorum çok fenayım :::KK43:

kızlar izin aldım işyerimdenn çıkıyorum abimi aradım oda özel bir hastanede dr
gel acilden giriş yaptırırız rapor veririrz dedi çok fenayım
çıkartmaya başladım çok afedersiniz.... hiç bişey fayda etmiyor... :KK43:

günaydın kızlar bende haziran annesi olacam allah izin verirse bı kızım var perşemde günü 1yaşına p,gircek 2008 ekim annelrerinde cok paylaşımım oldu kazaya kurban gittik bidene daha geliyo rabxz
bim isteyen herkese versin sat 18 eylül 2 gün oldu öğreneli dr gimedik daha en kısa zaman da gidicem hepinize hayırlı dogumlar saglıklı bebekler nasip eder inş.
paylaşımlarınıza katılmaya çalıcagım inş cadı kızımdan fırsat kalırsa

Uklacım kuzum geçmiş olsun
Çok üzüldüm sana ama bende dünden beri öyleyim ne yesem geri iade
Çok fenayım işyerindeym ne yapıcam bilmiyom öyle böyle değil yani

Kızlar bu bulantıya napcaz ya
Allahım çok kötü

kızlar bişey sorcam benden biraz koyu kahverenqi akıntı qeliyor.. acaba sebebi ne olabilir :uhm: benim zaten düşük tehlikesi var.. biraz korkuyorum. bilqisi olan yardımcı olabilir mi?

kızlar kraker ve leblebi çok iyi geliyo benimm kızımda çok bulantım olmuştu bu daha başlamadı hiç olmasa keşke

günaydın kızlar

işlerden ancak fırsat buldum yazmaya. rayiha23 canım bhcg değerini güvenilir bir hastanenin laboratuvarında iki gün arayla baktır. ama bu olaydan bahsetme. sonuçlar çıkınca gerekirse görüşürsün. bu test yüksek değerlerde dilüsyonla çalışılıyor. bazen diluyon ayarlamasında sorun olabiliyor. ve muhakkak güvendiğin bir dr a git. senin tatmin edecek bir açıklama yapmadıkça müdahale yaptırma. gerekirse ikinci bir dr a daha git. rabbim hakkında hayırlı olanı versin. inş. bebeğini kucağına almak senin için hayılıdır ve Allah sana nasip eder bunu.

kızlar cumartesi dr a gittim. bebeğimin kesesini kalp atışını gördük. ama duyamadık. 3,74 mm cik. :nazar: 15 gün sonra tekrar gel dedi. sol yanım da içi su dolu kocaman bir kist varmış. önemli değil dedi. ama aklıma takıldı biraz. yeni gelenler hoş geldiniz. tebrikler

Kuzum madem düşük tehliken var git hemen doktora allah korusun bişey olur sonra
kızlar bişey sorcam benden biraz koyu kahverenqi akıntı qeliyor.. acaba sebebi ne olabilir :uhm: benim zaten düşük tehlikesi var.. biraz korkuyorum. bilqisi olan yardımcı olabilir mi?

kızlar doktorumu aradım hemen qel muayneye dedi dua edin nolur çok korkuyorum :gitme:

günaydım 2010 anneleri...ben 2009 şubat annelerindenim...bebeğim için almış olduğum bazı eşyaları satmayı düşünüyorum..bunlar arasında hamile iken kullandığım angelsound doppler (bebeğin kalp atışlarını dinliyorsunuz), weewell wma 290 bebek telsizi, tiny love activitot oyun adası, tiny love sunny stroll,erkek bebek için denizci kapı süsü (büyük boy), dönence vb. çok az kullanılmış ürünler var...(zaten bebeğim 8 aylık düşünün yani)...yarı fiyatına vereceğim...isteyen olursa özel mesaj atabilir....

rayihacığım Allah yardımcın olsun kardeşim. böyle zamanlarda üzülme hayırlısı böyleymiş lafı kuru gelir insana ama başka da sığınacak liman yoktur.

bence karamsar olma tıbbi verilerle de çok fazla kendini yönlendirme. hiç belli olmaz, hayat mucizelerle dolu ama olumsuz sonuç ta olsa iyi düşünmeye çalış, hepimiz bi şekilde imtihandan geçiyoruz.

bu arada daha 23 yaşındasın neden bu kadar çabuk tüp bebek olayına yöneliyorsun anlayamadım. bu denemeniz tüp bebeklemi olmuştu?

Teş. ederim artık üzülmüyorum

Yalnız tedavi gördüm ama dr en son tüb bebek deyince tedaviyi bıraktım çünkü dediğin gibi yaşım erkendi.. kendiliğinden hamile kalmıştım canım.

Merhaba tatlı hamişler.

az önce eşimle dr geldik Dün akşam kanamalı ağrım başladı. belim kopuyordu resmen ve kanamam normal adet gibiydi aynen bu günde devam. Dr bebeğin hiç gelişmmediğini ve düşük yaptımı söyledi.

Bi yandan progestan içip bi yandanda dşük yapmaya çalışıyor vücut birbirine tezat şeyler. Progestanı bırak dedi. Bir haftaya kadar düşük yapmassan kürtaj dedi. inş. dşük yaparım kürtaj istemiyorum asla. Yakınımda bi kaç tane aynı durumda insan gördüm kürtajdan sonra hamile kalamadılar bi daha.

Kızlar dua edinde ağrısız bi düşük yaşayım inş.

Artık bebeğimin gittiğine üzülmyorum. Beterin beteri var dış gebelikte olabilirdi Allah korusun.

Duanızda unutmayın ne olur. Ben sizler için hep duacınızım.

Beni listeden kaldırın inş. belkide temmuz ağustos 2010 nnesi olurum. umutuyum inş.

X