2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

selam milleeet

ben geldiiiim...Valla iş yerinde yasaktı falan istifa edincede topikte kimse yoktur diye girmiyordum halbuki herif gelene kadar netteyim artık

En son hamile olduğumu söylemiştim topiğin son evlenenlerinden(/Kasım2010)ama hızlı hamilelerindendim

benim ufaklık genç kız oldu artık 3 ay 6 günlük minik kızım...Çooook güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin..

Anne adayları çoğalmış gerçekten bizim topic hızlı çıktı valla...En çokta GÜLSEye sevindim ne yalan söyleyim çok üzülmüştüm okuduğumda hamileydim baya ağlamıştım bi dahada yazamadım açıkçası üzülmesin diye...Ama gördümki ikinci meleği karnındaymııış

Kızlar hemen tavsiyeye başlayım ama öyle bilinenlerden değil..Kimseye kulak asmayın..Doğumdan sonra en büyük kabus süt krizi oluyor ben 2 ay bunalım gezdim..Gerek sezeryan oluşum gerekse çevrem yüzünden sütüm yetmedi bebişime..Ne zamanki takmadım( büyükleri üzgünüm ama uzaklaştırdık) o zaman benim sütüm arttı psikolojim düzeldi..Eşim izin almıştı kızımla geçireyim diye yazık adamın izni bile mahvoldu benim psikolojim yüzünden...Herşey moral moral moral...Kimse anasının karnından anne doğmuyor..Mümkün olduğunca müdahale ettirmeyin kendinize yada kulak asmayın kesinlikle..Çünkü ;Bir bebek için en iyisini yenide olsa annesi bilir...Hep aklınızda bu olsun bence..Çenem düştü yine:)sorunuz olursa yanıtlayabilirim gözünüz korkmasın tadını çıkarın her anın....

Bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlar, allah analı babalı büyütsün. Hamile olan arkadaşlara da hayırlı olsun dileklerimle;sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.

cnm ço çok teşekkür ederim bu defa rabbim kısmet edrse mayısta alıcam oğlumu kucağıma dualarınızı eksik etmeyin. allah analı babalı büyütsün prensesini allah bizede nasip etsin o günleri görmeyi. çoğu vaktim mayıs annelerinde artık :) burdan dilşad da orda geçen gün erken doğum yaptı 900 gr mış bebişi sizde dularınızla yanlız bırakmayın arkadaşımızı. iyi haberlerini alalım inş...

dilşad canım geçmiş olsun en kısa zamanda inşllah bebişini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle

tatlım ben eylül 2010 da evlendim vee 8 aylık bir kızım var en hızlı ben cıkmısım galibaaa ::)))

allh bebegini sagsalim büyütmeyi nasip etsin canım

enimse, papatya,gelse84 inş. bebeklerinizi hayırlısıyla kucagınıza alırsınız o duyguyu yasamak çok güzel::)))

ben gebe klama ile ilgili sorucam takvim hesabımı yapmıştın ovulasyon günü nasıl anlaşılıyo herkesin farklı oluyomuş orta dönem diye bişi yokmuş..

dilşad canım geçmiş olsun en kısa zamanda inşllah bebişini kucağına alırsın inşallah dualarımız seninle

çok tşk ederim kızlar ama 1 şubatta doğum yaptım 18 martta kaybettim oğlumu. gülsecim gözn aydın canım rabbim uzun ömürlü sağlıklı eylesin analı babalı büyütsün

ben gebe klama ile ilgili sorucam takvim hesabımı yapmıştın ovulasyon günü nasıl anlaşılıyo herkesin farklı oluyomuş orta dönem diye bişi yokmuş..

kusura bakmayın yeni gördüm hiçbir hesap yapmadık valla istiyorduk evet vede herkesin farklı diye biliyorum bende..Afedersiniz ama önemli olan çok çalışmak biraz edepsizlik olacak ama Gerisi Yüce Allah'tan...Allah'ım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin...

çok tşk ederim kızlar ama 1 şubatta doğum yaptım 18 martta kaybettim oğlumu. gülsecim gözn aydın canım rabbim uzun ömürlü sağlıklı eylesin analı babalı büyütsün
dilşadçım Allah sana bol bol sabır versin...Melek annesi olmuşsun sen..Annemde bi evlat kaybetti ve derdiki o beni cennette bekleyecek oradaki yavrum olacak..
Daha çok gençsin Rabbim hayırlısını versin inşallah..

Kızlaaaaaaaaaaar...........Arada böyle girip bi ses edin kim napıyo öğrenelim yaa...Gerçi diğer başlıklarda aktif olanlar vardır fakat biraz olsun nostalji yapın yaa Ben işim dolayısıyla sizin kadar sık giremezdim öncedende gerçi ama artık bol bol vaktim var(desemde inanmayın)Zeynepim doğunca işten ayrıldım.Zaten memur olmak gibi bir hayalim vardı.Doğum vs. derken son 4-5 ay KPSS çalıştım ve sınava girdim..Pek iyi geçmedi sınavım umarım hakkımızda hayırlısı olur beklemedeyim hala açıklanmadı..Herkes girip bir satır yazsa yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…