- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
undu bir-kaç gün sonra yine kaybolmasın amaselam kızlar
undo geri döndü.. nasıl gidiyor evlilik hazırlıkları?
undu bir-kaç gün sonra yine kaybolmasın ama
bizim işte face yasaklı sitelerdeyok canım artık heeeep burda :) söz bi yerlere gidersem haber vericem...
bu arada face'deki grubu da canlandırıyorum... duyan bilen ya da bilmeyen ve katılmak isteyen bana burdan özel mesaj atabilir mi face de de ekleyelim birbirimizi :)
bizim işte face yasaklı sitelerdeama evden katılırım oraya :)))
Merhaba kıslar,
Çok uzun zaman oldu girmeyeli..Bir haberde benden..Kaçıncı kez teyze oluyorsunuz acaba??
Evet Allah kısmet ederse 27 Mayıs 2012 annesi olacağım...Allah isteyen herkese versin...
gözün aydın mayıs annelerine hoşgeldin cnm .... sennle aramız çok az sanırım allah kucağına almayı nasip etsin...
Hoşbuldum canım.Evet nerdeyse aynı gün doğuracağızSeninkinin cinsiyeti belli oldu mu? Benim yarın kontrolüm var sanırım öğreneceğim...
cnmm cok sevindim allah anali babali buyutsunMerhaba kıslar,
Çok uzun zaman oldu girmeyeli..Bir haberde benden..Kaçıncı kez teyze oluyorsunuz acaba??
Evet Allah kısmet ederse 27 Mayıs 2012 annesi olacağım...Allah isteyen herkese versin...
gözün aydın mayıs annelerine hoşgeldin cnm .... sennle aramız çok az sanırım allah kucağına almayı nasip etsin...
Hoşbuldum canım.Evet nerdeyse aynı gün doğuracağızSeninkinin cinsiyeti belli oldu mu? Benim yarın kontrolüm var sanırım öğreneceğim...
Merhaba kıslar,
Merhaba kıslar,
Evet Allah kısmet ederse 27 Mayıs 2012 annesi olacağım...Allah isteyen herkese versin...[/QUO
papatya gözünüz aydın Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. arkadaşlar sizleri ve sohbetleri çok özlüyorum birçok güzel şey paylaştık burada, yine güzel bir haber vereyim 30 kasım da anne oldum sizlerde teyze oldunuz melek zeynep ailemize katıldı bu güzel duyguyu Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah hepinizi öpüyorum
papatya gözünüz aydın Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. arkadaşlar sizleri ve sohbetleri çok özlüyorum birçok güzel şey paylaştık burada, yine güzel bir haber vereyim 30 kasım da anne oldum sizlerde teyze oldunuz melek zeynep ailemize katıldı bu güzel duyguyu Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah hepinizi öpüyorum
canımm sağlıkla büyütün meleğinizi inşallahnazar: ay hep böyle güzel haberler alırız umarım tüm anne adaylarından
Merhaba kıslar,
Evet Allah kısmet ederse 27 Mayıs 2012 annesi olacağım...Allah isteyen herkese versin...[/QUO
dilekcimm gözünüz aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün bahtı da ismi gibi güzel olsun inşallah bebişimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?