2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

bi kaza olmazsa şimdilik erken canım aslında:90:
bencede erken yahu topu topu 5-6 aylik evliyiz diyomusum iki gun sonra bende hamileyim diyomusum zuahahaha
slm kızlar nasılsınız
tatlimmmm zuzummmmmm
merhaba kızlar nasılsınız bebek çalışmaları başlamış hadi hayırlısı solumate hakında hayırlısı ne ise o olur inşallah
iyiyim tatlim kendi adima:) ama eminim topiktekilerde cok iyiler :) valla sorma tatlimm burasi yakinda krese doncek heee doguran dogurana onceden ceyiz hazirliklarindan bahsederdik simdide bebislerin popolarindaki tahristen falan bahsederiz heralde
he butun herkes buraya gelio bebe dogurmaya bende ins donmeden once yapicammm
yok kızzzz biz şimdilik istemiyoruz kaza olunca heveslendik ama geçti
kiz kim hamileydi kim deegildi hatirlamiom sendemi hamileydin veya hamile olma durumunmu vardi hemen beni bilgilendirr catlarimm

bende bebek istiyorum çalışmalara başladık ama birşey yok halen

hayırlısı canım

enimsecim orda doğurman lazım,doğurmadan dönme
bu arada dilşad hamile olabilirim sandı kazayla ama olmadı
o yüzden şimdilik vazgeçti bebişten gelince yine ayrıntılı yazar ama özet bu canım

ne kadar bi ayrıntı istiyorsunuz :)) nasıl anlatsam kiii :)
özet; şimdilik bir şey yok :)))

merhaba canlarım nasılsınız. çok seyrek uğruorum ya bu foruma. nasılsınız nasıl gidior. bebek çalışmaları başlamış sanırım. ALlah isteyenlere sağlık sıhatle hayırlı evlatlar versin inş. biz de 5. ayımızı doldurduk:) umarım hepiniz iyisiniz öpüorum

selam kızlar eylül gelini olarak bende aranızda olmak isterim tabi müsadee varsaa
hoşgeldinnnnn
Gelinciklerim hanne54 arkadaşımızın sizlere selamı var en yakın zamanda gelecek inş
he ya adaşım nerde benim yaaaaaa neden yok neden gelmiyooooooooooo

allahım hayırlısıyla nasip etsin canım inşallah en yakın zamanda
hayırlısı olsun canmcım

ayyyyy çoğu bitti desene maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…