selam kısssslaaaarrrrson bi kaç sayfayı okudum dayanamadım hemen yazayım sonra okurum dedim...Konu geçmeden yazayım bende hızlılardanım hayırlısıyla Allah nasip ederse bendende geliyo bi taneee Son gelin olarak epey hızlı çıktım biliyorum ama gayet isteyerek yaptık,çocuğumun herşeryini Allah nasip ederse daha grençken görmek istedim...Bide Allah korusun olmazsa çaresine erken bakalım dedik vel hasıl hamileyimmmmmm Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...
Hakikaten kaç kişi olduk jeanim sayardı böyle şeyleri ama o damı kaytarmaya başlamış
Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar ben her zaman yazamasamda takip ediyorum sizleri hep aklımdasınız ..şyerinde cevap yazamıyorum sadece...Kocaman öpüyorum hepinizi.....
hayırlı olsun msore cum...
selam kısssslaaaarrrrson bi kaç sayfayı okudum dayanamadım hemen yazayım sonra okurum dedim...Konu geçmeden yazayım bende hızlılardanım hayırlısıyla Allah nasip ederse bendende geliyo bi taneee Son gelin olarak epey hızlı çıktım biliyorum ama gayet isteyerek yaptık,çocuğumun herşeryini Allah nasip ederse daha grençken görmek istedim...Bide Allah korusun olmazsa çaresine erken bakalım dedik vel hasıl hamileyimmmmmm Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...
Hakikaten kaç kişi olduk jeanim sayardı böyle şeyleri ama o damı kaytarmaya başlamış
Güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar ben her zaman yazamasamda takip ediyorum sizleri hep aklımdasınız ..şyerinde cevap yazamıyorum sadece...Kocaman öpüyorum hepinizi.....
kızlar merhaba çok fazla internete giremiyorum yeni hamişler varmış hayırlı olsun bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
oh ohh hayırlı uğurlu olsun canım allahım analı babalı sağlıklı sıhatli büyütsün inşallah ne biliosun bitane dedin belki ikiz dünyaya getirir ilk hamilelerimiz :))) ne güzel olur yaaa :)
ben soledim zaten sana supriz yapcaktim dedim ama sen okuldasin o gun gece geliyosun dedim olsun dedi sen yap yine dedi :) dun aksamda sevgililer gnunde yemege cikalim dedi bende sen okuldasin ben tek basimami cikicam dedim :) oda oteki gun cikariz dedi bakalimmm napacazzay canım benim günaydın
bence fikrin çok hoş yapmalısın
hem olsun saat 1 de geliyor ama sonuçta evlisiniz
hep seninle olacak,yol için azcık yorulmuş olabilir
ama en azından o saatte yemek olmasa bile
güzel bi pasta olabilir
ışıklar kapalı beklersin pasta mumunu yak
azcık kırmızı şeyler gül yaprakları yatak odasını da süsle :78:
ay sustum o kadar da karışmayayım
ama sigarayı kesin bırak hiç yakışmıyor bi bayana
bende bi tane oyun beğendim aşka gel diye ondan alcam galiba
sipariş verip çok sevdim ama üstüne ne yazdırsam bilemedim :44:
enimsecim güzel fikir bu :)
ben kocişime mavi den gömlek aldım bir de pasta yapayım ben de :)) kalpli kalıplarımla tabiii :))))
gıda boyası zararlı amaben soledim zaten sana supriz yapcaktim dedim ama sen okuldasin o gun gece geliyosun dedim olsun dedi sen yap yine dedi :) dun aksamda sevgililer gnunde yemege cikalim dedi bende sen okuldasin ben tek basimami cikicam dedim :) oda oteki gun cikariz dedi bakalimmm napacazz
canimm pastayi kirmizi yapmayi unutma sadece kirmizi gida boyasi alcaksin kremaya aticaksinn :):)
gıda boyası zararlı ama
çileği fln blenderdan geçirin ya da öle kırmızı bi meyveyi sebzeyi
sen de haklısın şekeraman canım neler yiyoruz hazır gıdalar dışarda yenen yanmış yağ içeren yemekler.... falan filan...
gıda boyası zaten azıcııııık konuluyor bişe olmaz
ben organik gida boyasi alcamgıda boyası zararlı ama
çileği fln blenderdan geçirin ya da öle kırmızı bi meyveyi sebzeyi
he valla dimi kuzum ama ben paska bi pasta buldum o daha sik duruyo :):) benim kocam seker hamuru pastalar var ya onlari sevmiyo kremali pastalari seviyo baktigim kirmizi pastalarinda geneli seker hamuru cok sik duruyo ama bizimki sevmio bende baska bisey begendim dur bakalim becerebilirsem resim eklimmmm daha sik duruyo sende ondan yappaman canım neler yiyoruz hazır gıdalar dışarda yenen yanmış yağ içeren yemekler.... falan filan...
gıda boyası zaten azıcııııık konuluyor bişe olmaz
bu arada biz hediyeleri verdik dayanamadık :) bana kolye almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?