hadi hayırlısı tatlımm.. darısı nikah işlemlerini halletmemiş kızlara
[/COLOR][/B]
sağol cnm.amin inş senin de hbrletini alırızayyy hayırlı uğurlu olsun bitanemmmmmmm
DARISI BAŞIMAAAAAAAAAAAAAAA :Saruboceq:
kıslar kına kıyafeti olarak ne düşünüyorsunuz nasıl modeller mesela abiye tarzımı yoksa daha mı abartılı ben abiye tarzı deil de tam olarak biraz şatafatlı olsun gelin olduğum belli olsun istiyorum ama kabarık falan istemiyorum hiç sevmiorum öle varmı kafada bişiler hiç araştırdınızmı
evet cnm onumuzdekı ay mutlaka halledın bebegım
evet cnm 2mızde aynı kafayız haızr model konusunda bende ısrarcıyım bende goze alamıorm vlla dıkım olayını
bence sen onumuzdekı ay gelınlıge bakmayada basla bebegm tmmmı
bu arada senın nısanlıgın var ya bu topıkte 2 gelınımızın kına kıyafetı hemide aynı renk blıomusnn :))) bende aynısını ıstıorumm yaaa sen 150 tl demıstın beraber bakarız ona dımı tatlm oda fatıhteydı dımı
kızlar akşamki menüüm
jasmin çok hoşmuş seninki de canım pek yakışmışşş, ayy ne kadar güzel dimi böyle süs püss. İyi ki erkek doğmamışızz
kızlar akşamki menüüm
ah bi fotosunu çekebilsem benimkinin, öyle güzelki eteği tüllü müllü ama kabarık da değil çok, gösterişli. Haftaya pzt. telimi alıyorum fotosunu çekip koyacağım ilk işbilmiyorumkismile
Canım çok güzelmiş valla bindallın, ben de renk olarak kırmızı ve gümüş işlemeli istiyorum, onu düğünü yapacağımız nişanlımın memleketinde alacağız kısmetse, çünkü gelinliğimi burda diktiriyorum, ayakkabımı gügmş rengi aldım hem kına abiyemin (kendisi mor, ve telefonum bozulduğu için resmini çekip yollayamadım henüz size) hem bindallının hem gelinliğin altına tek ayakkabı olarak buradan aldım. Kayınvalideme ayıp olmasın bari onu ordan alalım diye bindallıyı bekletiyorum. Ama modeli güzelmiş cidden. Yeşili daha güzel dururkaydirigubbakcemile5
lepimm bebikiimm hoşgeldin... yine günün özlü sözünü söledin yeeeevruumm
ayy kızlar ağlıcam şimdi...:sinifsinif: bence süprizi benim ondan istediğim şeye rezervasyon yaptırması olurdu.. hiç istemediğim yerlerde balayı yapmak diil..alsanaalsanasmile neyse bekliorum.. bu arada hangi oteli istediğimi bile hatırlamıyormirmirmirmir ben buna kızıyor ve üzülüyorum... yoksa bana süpriz yapması elbette güzel bişi...
Canım çok güzelmiş valla bindallın, ben de renk olarak kırmızı ve gümüş işlemeli istiyorum, onu düğünü yapacağımız nişanlımın memleketinde alacağız kısmetse, çünkü gelinliğimi burda diktiriyorum, ayakkabımı gügmş rengi aldım hem kına abiyemin (kendisi mor, ve telefonum bozulduğu için resmini çekip yollayamadım henüz size) hem bindallının hem gelinliğin altına tek ayakkabı olarak buradan aldım. Kayınvalideme ayıp olmasın bari onu ordan alalım diye bindallıyı bekletiyorum. Ama modeli güzelmiş cidden. Yeşili daha güzel dururkaydirigubbakcemile5
sağol cnm.amin inş senin de hbrletini alırız
kızlar akşamki menüüm
canım madem satmak istiyorsun neden söylemedin ben seninkini alırım o zaman valla :)))ayy gerçektenmi çok sevindim arkadaşlar o zaman ben nişandan birkaç fotomu ekliyeyim sizlere diğerlerine de fikir olur belki ben çok beğenerek giydim elbisemi satmayı düşünüyorum düşünen olursa yardımcı olabilirim... Aslıcım ne zaman istersen gidip bakarız canım benim opuyorumnanaktan [URL="http://img541.imageshack.us/i/57656094.jpg/"][/URL]
undomiel nasıl görüyoruz albümü canım tarif eder misin bana?
ayy süpermiş bu gerçekten, nerden aldını canım..bir de fiyatını öğrenebilir miyim? :))))ayy kıslaar ben bindallımı aldım bu arada durun resmini bulursam ekliim bakalım beğenecekmisiniz ama benimkinin rengi değişik bir yeşil işlemeleri de altın sarısı o kadar hoşkiiiiMirage modeli Mor Yasemin K-599 umarım açılır kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?