• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

jean şimdiden alma biriktir zamanı gelince hangisi hoşuna giderse onu alırsın hem evde kalabalık eder şimdiden alırsan. Bir de çoğu üründe nakit alırsan baya indirim yapıyorlar.

can nişanlım burda zaten yakın oturuyor ve çalışıyoruz
canım bizimki klasik nikah töreni düğün istemedik
biz sahneye nikah masasına oturana kadar başka müzik çalıcak imzadan sonra başka
ben şey düşünüyorum
ilk nilifer ta uzak yollardan
imzadan sonra kenan doğulu gelinim çalısın istiyorum

aaa lepi aynı günmü evleniyoruzzz:lepi:

aaa ta uzak yollardanı bende attım cd ye :))

can nişanlım burda zaten yakın oturuyor ve çalışıyoruz
canım bizimki klasik nikah töreni düğün istemedik
biz sahneye nikah masasına oturana kadar başka müzik çalıcak imzadan sonra başka
ben şey düşünüyorum
ilk nilifer ta uzak yollardan
imzadan sonra kenan doğulu gelinim çalısın istiyorum

aaa lepi aynı günmü evleniyoruzzz:lepi:

bence çok iyi düşünmüşsün canım hiç bozma
ne iş yapıyon canım?

bilgasayardan takip edilebilen bi program var ama tabi girilen pc de kurulması gerek :))

evet evet bunu istiyorum ben

jean şimdiden alma biriktir zamanı gelince hangisi hoşuna giderse onu alırsın hem evde kalabalık eder şimdiden alırsan. Bir de çoğu üründe nakit alırsan baya indirim yapıyorlar.

evet canım aynen öyle düşünüyorum
nakit indirimi kesinlikle
birde forumun çok faydası oluyor son ürünler
kampanyalar,hangi ürün iyi flan flan
inş sizde evlenince bana yardım edersiniz
o zaman 10 numara çeyizim olur :)

bence çok iyi düşünmüşsün canım hiç bozma
ne iş yapıyon canım?

evet evet bunu istiyorum ben

evet canım aynen öyle düşünüyorum
nakit indirimi kesinlikle
birde forumun çok faydası oluyor son ürünler
kampanyalar,hangi ürün iyi flan flan
inş sizde evlenince bana yardım edersiniz
o zaman 10 numara çeyizim olur :)

Evet tatlım ben de çok faydasını gördüm forumun. Benim bir çöpüm bile yoktu. Hepsini nişanlanınca aldım. öyle çok şey almadım ama az aldım öz aldım. Evime geçen hafta yerleştirmeye başladım aldıklarımı. iyi ki de çokdoldurmamışım dolaplarımı. Her şeydaha düzenli düzenli durdu =)))Zamanla daha ihtiyacım olanları alacam.

canım bizim ev zaten çok küçük
geçen konuştuk sevgilimle onların eve koyacağız
geçen çeyiz aldık resmini koyucam buraya :)
minik bişey kalpli buzluk

canım bizim ev zaten çok küçük
geçen konuştuk sevgilimle onların eve koyacağız
geçen çeyiz aldık resmini koyucam buraya :)
minik bişey kalpli buzluk

güle güle kullan canım. benim evim de minicik kutu gibi. Çok korkmuştum aldığımız mobilyalar sığmaz eşyalar üstümüze üstümüze gelirse diye. Ama neyseki her şey yerli yerince oturdu çok sevimli bir evim oldu =))

biz de muziğimizi seçtik gibi. Ama hatice nin de yardımı oldu =)))

güle güle kullan canım. benim evim de minicik kutu gibi. Çok korkmuştum aldığımız mobilyalar sığmaz eşyalar üstümüze üstümüze gelirse diye. Ama neyseki her şey yerli yerince oturdu çok sevimli bir evim oldu =))

biz de muziğimizi seçtik gibi. Ama hatice nin de yardımı oldu =)))

filizim canımsınn :)) çok destek olduk birbirimize gerçekten herşeyi aldığımızı, yapacağımızı, yaptığımızı paylaştık, yardımım olduysa ne mutlu banaaaaa :1hug: hatta bugün müziklerimizi bile :)) :1hug:

sirkencubin hayırlı olsun cnm , güle güle oturmayı nasip etsin rabbim,
Arkadaşlar biz de dün çeyiz serdik resimlerini koydum siteye bulabilirsem link eklicem:)

sirkencubin hayırlı olsun cnm , güle güle oturmayı nasip etsin rabbim,
Arkadaşlar biz de dün çeyiz serdik resimlerini koydum siteye bulabilirsem link eklicem:)

sağol canım senin de hayırlı uğurlu olsun. Benim çeyizlerim hala serilmedi. Ben sadece mutfakta kullanacaklarımı yıkayıp dolaplarıma yerleştirdim kendim okadar . annemler çeyizleri sermek istiyorlar ama benim işe h sonu da gelmem gerekiyor. Dedim siz serindyie. Köpürüyorlar sen olmadan olur mu diye. diyorum ki öyleyse akşamları iş çıkışları serelim. olmaz diyor k validem seremonili olacak. Çıldırmamak içten değil.

bi de tutturmuş düğün günü gelin alma yapacaz seni 6 gibi alcaz diye. İstemiyorum ağlarım ben dayanamam diyorum . Bir de düğün fotografcısıyla anlaştım sabah kuaförden başlayacak dış mekan ve düğünümüzün olduğu yerde fotoğraflar çekecek. ve tam akşama doğru çok güzel fotoğraflar olurmuş. sırf gelin alma olacak diye onlardan mahrum kalmak istemiyorum. .anlattım kabul etmiyor. sabah kuaföre gitmeden evvel çıkayım törenli diyorum yok diyor. Ben napacam =((

Selam gelin kizlaar..Nasilsiniz bakalim..Su konuda anlasalim listedeki son gelin evlenene kadar
(Ki o benimm:))) evli mutlu cocuksuz topigi acmak yok:)Valla kabus gibi cokerim tepenize...
Aaa benim adasim varmis buralardaa...Canim valla gelin alma bence cok guzel bisey ama tabi kisisel tercih madem hic istemiyorsun uygun bi dille soyle.
Nisanlin nereli?Bazi yerlerde gelin almasiz olmaz bu isler kabul etmesi zor olabilir..
Kizlaar unutmayin topik baslangic en erken 8kasim ona gore :p :D

Selam gelin kizlaar..Nasilsiniz bakalim..Su konuda anlasalim listedeki son gelin evlenene kadar
(Ki o benimm:))) evli mutlu cocuksuz topigi acmak yok:)Valla kabus gibi cokerim tepenize...
Aaa benim adasim varmis buralardaa...Canim valla gelin alma bence cok guzel bisey ama tabi kisisel tercih madem hic istemiyorsun uygun bi dille soyle.
Nisanlin nereli?Bazi yerlerde gelin almasiz olmaz bu isler kabul etmesi zor olabilir..

İkimiz de Ankaralıyız canım. Ben alma olmasındemiyorum ama sabah kuaföre gitmeden önce olsun diyorum. yoksa o kadar fotograf zamanlarımız heba olacak. Bu konuyu ailemle konuştum onlar bana hak verdiler sen nasıl istersen öyle olsun senin günün dediler.

Hayırlı olsun kızlar herşeyiniz. Geçen gün buralardaydım, foruma bakarken listeyi kopyalamıştı biri. Adımı görünce listede, gözyaşlarımı tutamadım. Bilerek yapılmış birşey olmadığını biliyorum, yanlış anlaşılmasın. En ufak bişey gözlerimin dolmasına yetiyo zaten. Geçicek herşey diye avutuyorum kendimi, ama geçmicekmiş gibi geliyo bazen. Televizyona bakıyorum, aklıma bizim aldığımız televizyon geliyo, gece üstümü örttüğüm örtü bile, ikimiz için aldığım eşyaları hatırlatıyo. Nasıl geçicek, nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum.

Bazen diyorum rüyada mıyım, böyle birşeyi nasıl ben yaşadım. Günleri sayıyorum, diyorum böyle olmasaydı bugün benim de 9 günüm kalmıştı gelinliğimi giymeme, evimde oturmaya. Hiç bişeyle avutamıyorum kendimi, 7 yılımı boşa geçirdiğime, insanların bu kadar kötü olabileceklerine inanamıyorum. senağlama

Soulmate canim hersey birer tecrube bu hayatta..Biz ne desek bos uzulme desekte faydasiz
Eminim cok kotu gunler geciriyorsun,yalnizca dua et..
Biz hepimiz senin icin dua ediyoruz Allah senin icin en hayirlisini versin insallah..
Hic gorusmuyorsunuz degilmi?asil o uzulmeli kahrolmali boyle bir durum icin..
Er yada gec hatasini anlayacaktir,sen sadece Allaha birak..Allah insallah sanada guzel hayirli ve gonlune gore bir yuva kurmayi nasip etsin insallah canim
Her zaman yanindayiz bunuda unutma,elimizden ne gelirse yardim etmeye haziriz..

İkimiz de Ankaralıyız canım. Ben alma olmasındemiyorum ama sabah kuaföre gitmeden önce olsun diyorum. yoksa o kadar fotograf zamanlarımız heba olacak. Bu konuyu ailemle konuştum onlar bana hak verdiler sen nasıl istersen öyle olsun senin günün dediler.

Aaa bende ankaraliyim canim:)Bunlar cok basit seyler konusur anlasirsiniz.
Zaten gelin alma olcakms sende istiyormussun,haklisin kuaforden once oluversin.Bunun kararini
Sana birakmali diye dusunuyorum.Oyle yada boyle olsunda huzurlu ve mutlu olsun insallah:)sikma canini hic
Tek sorununuz bu olsun..

iyi fikir canım :) :)
topic açıp yine toplanalım

Hayırlı olsun kızlar herşeyiniz. Geçen gün buralardaydım, foruma bakarken listeyi kopyalamıştı biri. Adımı görünce listede, gözyaşlarımı tutamadım. Bilerek yapılmış birşey olmadığını biliyorum, yanlış anlaşılmasın. En ufak bişey gözlerimin dolmasına yetiyo zaten. Geçicek herşey diye avutuyorum kendimi, ama geçmicekmiş gibi geliyo bazen. Televizyona bakıyorum, aklıma bizim aldığımız televizyon geliyo, gece üstümü örttüğüm örtü bile, ikimiz için aldığım eşyaları hatırlatıyo. Nasıl geçicek, nasıl atlatıcam bunu bilmiyorum.

Bazen diyorum rüyada mıyım, böyle birşeyi nasıl ben yaşadım. Günleri sayıyorum, diyorum böyle olmasaydı bugün benim de 9 günüm kalmıştı gelinliğimi giymeme, evimde oturmaya. Hiç bişeyle avutamıyorum kendimi, 7 yılımı boşa geçirdiğime, insanların bu kadar kötü olabileceklerine inanamıyorum. senağlama

:(o maalesef bendim ama inan aklımdan çıkmıştı bende alıntı yaptım zaten listeyi sonra uyarıldım ve hemen düzelttim çok özür dilerim :(

Aaa bende ankaraliyim canim:)Bunlar cok basit seyler konusur anlasirsiniz.
Zaten gelin alma olcakms sende istiyormussun,haklisin kuaforden once oluversin.Bunun kararini
Sana birakmali diye dusunuyorum.Oyle yada boyle olsunda huzurlu ve mutlu olsun insallah:)sikma canini hic
Tek sorununuz bu olsun..

inş geçecek canım inş

Back