Bende çok heyecanlıyım bir o kadarda stresli...Kına saçım makyajım inş. istediğim gibi olur..İnş. yağmur felanda yağmazz:Saruboceq:slm kızlar nasılsınız? çoooooook çokkkkk amaaaa çoooooookkkkkkkkkkkk heyecanlıyım yaaa 4 gün sonra kınam var. napıcam ben bu heyecanla :kedi: elim ayağıma dolaşıcak
hayrlısıyla bi atlatsak bu haftayı merak heycan stres hepsi birbirine girdi eyvahedigeldismileBende çok heyecanlıyım bir o kadarda stresli...Kına saçım makyajım inş. istediğim gibi olur..İnş. yağmur felanda yağmazz:Saruboceq:
slm cnm hoşgeldinSlm kızlarrrrr....
iyim cnm heycan dorukta gün sayıyoruz:) sen nasılsınnasılsın gülsecim?
hayrlısıyla bi atlatsak bu haftayı merak heycan stres hepsi birbirine girdi eyvahedigeldismile
evt ya beklrken çok gibiydi ama şimdde nasıl geçti anlamadım diyorum1 yıl bekledik..Beklediğimiz güne yaklaştık...Ne çabuk geçti diyorum şimdide..
Ne tuhaf dimi.
evt cnm yeni bi hayat başlıyor inş. hepimiz için hayrlısı oluriyi cnm heyecanlıyım az kaldı kınaya nikaha yeni bir yaşam olck yeni bir şehir yeni bir iş ...Hayırlısı olsn.
ben bisi beklemedim cnm zaten..Vermesi mi gerekiyodu ki..Günaydın kıslar
Nasılsınız?
Düğünüme son 7 gün kaldı :)))
Bu arada bayramda kayınvalidenizin elini öpmeye gittiğinizde sizinde eliniz benim gibi boş döndü mü :S
Çok strese girdim yaaa çok hassaslaştım galibaaaaa...
ben bisi beklemedim cnm zaten..Vermesi mi gerekiyodu ki..
Evet. Adetlerimiz gereği nişanlı kıza bayramda hediye verilmesi gerekir. Bazıları bu geleneği çok güzel yerine getiriyor..Gelin kızına bayramlık alan hediye olarak altın takan veyahutta kendi beğendiğini alsın diye para verenler var..Duyduğum gördüğüm için bende bekledim..:S
az kalmis cnm senin de..Ben senden 1 hafta sonrayim ama gergin diiliiim cok sukur su anda..Halbuki daha evim bilem kurulmadi..selam kızlar yavaş yavaş düğünleri yapmaya başladık son 7 gün duygularım karmakarışık çok gerginim sizde öylemisiniz
selam kızlar yavaş yavaş düğünleri yapmaya başladık son 7 gün duygularım karmakarışık çok gerginim sizde öylemisiniz
az kalmis cnm senin de..Ben senden 1 hafta sonrayim ama gergin diiliiim cok sukur su anda..Halbuki daha evim bilem kurulmadi..
Selam canım..bende sen gibiyim merak etme.Geçecek elbet..Kendi kendime kalınca sakinleşiyorumm :)
evet canım fazla ama iki tarafta doğma büyüme aynı memleketli olunca böyle oldu. yerimseniben
tesekkur ederim miss'im,meltememre canim.gosteririm size ayakkabimı sabah.miss tatlım gule gule kullanın aldıklarınızı.dilsad canım bence hediyeni daha sonra ver basbasayken.
di mi :)
doğum günü ona gittiğim gündür :))) :teytey:
ya cnm hic aklima bisi gelmiyo ozel olarak..Ustune bisi mi alsam ya da damatlik icin ayakkabi vs. bisi mi alsam acaba..Hem is gormus olurum die dusundum..fisfisfis
nişanlım aradı 12 de markte gidicez vimiz için alış-veriş yapıcaz :)
Günaydın kıslar
Nasılsınız?
Düğünüme son 7 gün kaldı :)))
Bu arada bayramda kayınvalidenizin elini öpmeye gittiğinizde sizinde eliniz benim gibi boş döndü mü :S
Çok strese girdim yaaa çok hassaslaştım galibaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?