- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
sagol ol Jean'im allaha sukur tuttuk cnmcm ya,ev aslinda cok uzak diil kayinvalideme ve anneme ama yurume mesafesi de diil..Carsida tuttuk,daha merkezi oldu cnmcm ve esimin de icine sindi merkezi oldugu icin en guzeli de bu sanirim..missim günaydın canım evinizi tutmuştunuz hemde ikinizin istediği buna sevindim ailelere yakın olan ev miydi bu?
birde kına mekanı tutulmuş sevindim canım
cnmcm kampanya bitmis olabilir,dun 13 saat falan kaldi bitmesine yazmislardi..yahu markafonide ben o keyif tepsisini bulamadım nerdeki o?
Selam kızlar. Çiğdem'i merak edenler, dün facete mesajlaştık, ayrılmışlar nişanlısıyla maalesef.
Sanırım bizde ayrıldık. mafoldumben Dün buraya herşey düzeldi yazdıktan sonra, telefonla konuştuk ve kavga ettik. Herhalde bu son kavgamız oldu, çünkü artık o da mutlu olacağımıza inanmıyomuş.
Benden haberler böyle, iki gündür ağzıma bir lokma bişey süremedim. Umarım siz çok çok mutlu olursunuz kızlar, hepinizi çok seviyorum.
Bence de bırakma canım.Bilmiyorum ne olucak canım. Dün akşam konuştuk en son, şarjı bitiyodu, ablasına gidicekti. Orda da onun telefonunun şarjı yok, ablası da zaten beni sevmez bende aramadım onları. Sahurda eve geçicem ararım dedi ama aramadı. Evi aradım çıkmadı telefona. Ailesi köyde şimdi, onlarında haberleri var ama ben annesini arayıp konuştum, annesi beni azarlayıp durdu, bunalıma sokma oğlumu falan diye. Alttan aldım, hiç bişey demedim. Benimki annemleri arayıp sen düzelt o zaman dediği için aradım ama, daha aradığımdan haberi yok herhalde. Bilmiyorum ne olucak. Anladım ki evlenene kadar her sözü sineye çekmek gerekliymiş, onların istediği de zaten buydu. mafoldumben
Ben dün doğum kontrol hapına da başladım, devam edicem ne olur ne olmaz diye.
sevimli sevimli günaydınlarrr dicektim ki gece neler konuşulmuş neler oluyor kızlaarr :bbo:
ayrılanlar kavga edenler, ne zor bi dönemden geçiyoruz yaaa Allah hepimize yardım etsin
ben de sıkıldım artık bitsin bu hazırlık evresiii :çok üzgünüm:
insallah cnm ben de bitmesini istiyorum bi an once..
gunaydin cnmcm ..
yahu markafonide ben o keyif tepsisini bulamadım nerdeki o?
sagol ol Jean'im allaha sukur tuttuk cnmcm ya,ev aslinda cok uzak diil kayinvalideme ve anneme ama yurume mesafesi de diil..Carsida tuttuk,daha merkezi oldu cnmcm ve esimin de icine sindi merkezi oldugu icin en guzeli de bu sanirim..
Kina mekanini ve beyaz esyalari babamla hallettik,yoksa malum esim zaman bulamiyor fazla...
cnmcm buzdolabi ve camasir makinamiz ayni,digerleri farkli oldu..Bulasik makinasinda bi alt modeli sectim cunku catal-kasiklari tek tek dizmek istemedim eski usul olsun istedim...tüh yine kaçırdım anlaşılan boshayallersmile
hayırlısı olsun canım dün hanneye soruyordun onun aldıklarını mı aldın?
aa canım konusuna koymuş bile hemencik bakıyorum
bende tupperware inceliyordum bunlar plastik gibi dimi?ama bakteri mi üretmiyor farkı ne ?
cnmcm buzdolabi ve camasir makinamiz ayni,digerleri farkli oldu..Bulasik makinasinda bi alt modeli sectim cunku catal-kasiklari tek tek dizmek istemedim eski usul olsun istedim...
Plastik değil diye biliyorum ben de ama tam bilgim de yok.evet cnmcm plastik gibi,farkini ben de bilmiyorum valla..:uhm:
yaw cnmcm kanserojen olmadigini duymustum,bi de urunleri uzun sure sakliyor bayatlamadan..missim sen aldın ya biliyorsun sandım kız :)
hanne biliyordur belkim
aa iyi dusunmussun hannem hic aklima gelmedi bu..Aferin sana akilli kizsin valla..Canımcım ben bulaşık makineme bir de sepet istedim servisten. Günlük çatal bıçaklar orda. Özel çatal bıçakları ise üst rafında yıkayacağım. Yoksa her zaman her zaman uğraşılmaz dizmekle. Nasıl akıllılık etmişim değil mi?kaydirigubbakcemile3
Plastik değil diye biliyorum ben de ama tam bilgim de yok.
heh bunu biliyorum ben de...Bütün ürünlerimiz, en yüksek kalite hammadelerden üretilmekte olup, kullanılan hammadeler sağlık sektöründe de kullanılmaktadır.
Yumuşak kapaklar POLİETİLEN maddesinden üretilir. Bu madde yapay kalp kapakçığı üretiminde de kullanılır!
Gövdeler kapaklardan biraz daha serttir: POLİPROPİLEN maddesinden yapılır. Bu madde de;
*Buzdolaplarının iç gövdesinin hammaddesidir.
* Ayrıca protez kol, bacak vs. yapımında kullanılır.
Cam görünümlü Kristalin serisinin hammaddesi POLİKARBONAT tır. Bu madde de miyop, hipermetrop gibi göz rahatsızlığı bulunan kişilerin taktığı LENS in hammaddesidir.
Silikon kalıpların hammaddesi de bildiğimiz göğse, dudağa vs. konulan SİLİKON maddesiyle aynıdır!
TÜM BU MADDELER ZARARLI OLSAYDI, VÜCUDUMUZ BU MADDELERİ KABUL EDER MİYDİ SİZCE?
AYRICAAA
*Tüm ürünler direkt hammaddeden üretilir. Yani sizin kullandığınız Tupperware ürününün daha önce leğen, lazımlık vb. başka plastik bir ürün olarak kullanılmış olma ihtimali yoktur! 10 yıl garantiyle satılan bu ürünlerin herhangi bir çatlama, kırılma durumunda iade edilip yenisini bedelsiz olarak aldığımızda, verdiğimiz kırık ürünler bile dönüşüme uğrayıp başka bir ürün olarak kullanılmak üzere BAŞKA fabrikalara satılır.
Bütün Tupperware ürünlerinin Avrupa Sağlık Örgütü tarafından kesinlikle sağlığa zararlı olmadığına dair onayı vardır ve bu onay her ürünün altında kadeh-çatal sembolüyle ifade edilmiştir.
*Birçok Tupperware ürünü uluslararası alanda tasarım ödülü kazanmıştır. (Bu ürünler arasında 2 veya daha fazla maddenin bir araya getirilmesiyle oluşturulan ürünler de vardır ki; bu işlem teknolojisi çok yüksek makineler tarafından üretilebilmektedir.)
Bu ürünler Amerika’da Metropolitan müzesinde, İngiltere’de Art Museum’da sergilenmektedir.
*Tupperware ürünlerinin İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından da kalite ve sağlıklı olduğuna dair lisansı vardır.
Ürün Kalitesi
Tupperware Ürünleri dünyanın her yerinde kalitesi ile tanınan ürünlerdir. Bunun belli başlı sebepleri, devamlı araştırma, günü ve çağı takip etme, müşterilerimize her zaman en iyiyi sunma arzusu, en yüksek kalite hammaddeler, farklı, çekici, kullanışlı, devamlı değişen ürünler olmalarıdır.
Servis Kalitesi
Tupperware hizmetlerinin en önemli özelliklerinden biri de müşteri memnuniyetini sağlamak için servis kalitesini her zaman en ön planda tutmaktır.
Tupperware Garantisi
Tupperware Ürünleri, en yüksek kalite standartlarında, binlerce araştırma ve kalite testinden sonra üretilen ürünlerdir. Her hangi bir sorunla karşılaşıldığında, danışmanınız tarafından garanti kapsamı altında yenisiyle değiştirilecektir.
1981 den beri üretilen bütün ürünlerimiz, bulaşık makinesinde yıkamaya karşı garantimiz altındadır. Normal kullanım koşulları altında, 10 yıl içinde ürünüz de çatlama, soyulma, kırılma, bükülme gerçekleştiğinde, garanti kapsamı altında değiştirmek için başvurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?