2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Amin canım.
Çiğdem'e faceten mesaj attım ben geçen gün. Dün cevap yazmış işte, ayrıldık biz tamamen bitti diye, nişanlısı evi, düğün salonunu falan iptal etmiş. Başka da bişey konuşmadık.

oyle yapmak gerekiyo cnm hakikaten,ben de bugun bi karar aldim her seye hı dicem,bildigimi okuycam..

insallah olur guzelim insallah..

Amin canım. :çok üzgünüm:

inanmiyorum ya,ne inatci cocuk bu ya.....Ben kotu oldum ya..

ohhhhhhhhhhhh hayırlı olsun miss cimm bak hızlandınız ne güzel
cnm evet ev tutulunca hizlandik azicik..hali ve perdelerim kaldi simdi..Genelde cok kararsiz biri diilimdir tatlicim o yuzden hallederim insallah..Yarin SARAY haliya gidicem bi bakicam..Esime de secenekleri sunarim artik,yoksa ona kalsa isleri halledemiyoruz tatlicim ya..

İyi geceler kızlar, bende çıkıyorum birazcık. :))

İnşallah güzel haberle gelirim. Telefonunu açmış benimki ama cevap vermedi. Görüşürüz...

sevimli sevimli günaydınlarrr dicektim ki gece neler konuşulmuş neler oluyor kızlaarr :bbo:
ayrılanlar kavga edenler, ne zor bi dönemden geçiyoruz yaaa Allah hepimize yardım etsin
ben de sıkıldım artık bitsin bu hazırlık evresiii :çok üzgünüm:

Günaydın kızlar konuyu ben açtım bir misafir dahil ama guclubacismile

tuyacım teşekkür ederim keyif tepsisi için canım opuyorumnanaktan

insallah cnm ben de bitmesini istiyorum bi an once..
Günaydın kızlar konuyu ben açtım bir misafir dahil ama guclubacismile
gunaydin cnmcm ..

missim günaydın canım evinizi tutmuştunuz hemde ikinizin istediği buna sevindim ailelere yakın olan ev miydi bu?

birde kına mekanı tutulmuş sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…