2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ben her zaman şunu derim düğünden önce saç provasına mutlaka gidilmeli düğün gününe baırakılmamalı saç işi yani şansa bırakılmamalı

evet bence de. bu hafta gidicem bakalım nasıl olcak..

tuyacim 2. yi de begendim cnm ben...hatta bilgisayarima kaydedicem hemen..

ben cok yapisik saclari sevmiyorum kizlar ya,biraz salaş seviyorum..Tam salmam da mesela 2. saci begendim..

evet o da güsel ben de beğendim ama duvak olacağı için bende o olmaz. ama duvağın tam alttan aşağı olcaksa o güsel olur:lepi:

kızlar c.tesi günü alman yemeği yaptım et yemeği süper oldu misafirler bayıldı.) tarifini sonra vericem isteyen olursa foto yüklim bilg.:)))))))))

kızlar c.tesi günü alman yemeği yaptım et yemeği süper oldu misafirler bayıldı.) tarifini sonra vericem isteyen olursa foto yüklim bilg.:)))))))))

alman yemeği ne yaw-tatlicadiarzu- valla ver tarifini et yemeği iç bilmiom et yemediğim için ama evlenince lazım olcakcokacimcoook

canım almanyadayken annem çok yaparmış ve burdada çok yapar hafta sonuda ben yaptım ben almanya doğumşluyum ya kızlar söylemedimmi:)alman şirketinde çalışyıorum

anammmm herkescikler kaçtı:)))))))))))))))) öptüm hepinizi cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tuya en son modeli beğendim

ha bu arada benim keyfim tepsimi görüp beğenen varsa şu an markafoni de 18 .90 a satışta almak isteyenler alsın

evet işte yatakta kahvaltı falan filan için keyif tepsisi diolar o yüzden. ben laptop ta koyuom üstüne ii oluo

hadi ya benim laptop çok ısınıyo kız alam o zaman bi tane kaç para:)))))))))))))))))
vay yatakta heee kocanla kayfaltımı yapıcan gıııııı :)))))))))

hadi ya benim laptop çok ısınıyo kız alam o zaman bi tane kaç para:)))))))))))))))))
vay yatakta heee kocanla kayfaltımı yapıcan gıııııı :)))))))))

hee ekmek kırıkları arasında :)) gızım bize gelmez öle işler türk işi kahvaltı da olmas o. anca gavurlar gibi yumurta kahve olursa anca öle olur. haa bu arada lap top için süper oluo ama yatağa koyuyom ben ii oluo. 19 tl ye satılıo şu an kampanya nın bitmesine 18 saat varmış alcaasan al

Selam kızlar. Çiğdem'i merak edenler, dün facete mesajlaştık, ayrılmışlar nişanlısıyla maalesef.
Sanırım bizde ayrıldık. mafoldumben Dün buraya herşey düzeldi yazdıktan sonra, telefonla konuştuk ve kavga ettik. Herhalde bu son kavgamız oldu, çünkü artık o da mutlu olacağımıza inanmıyomuş.

Benden haberler böyle, iki gündür ağzıma bir lokma bişey süremedim. Umarım siz çok çok mutlu olursunuz kızlar, hepinizi çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…