2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar dün çamaşır makinası alırken maşalara bakayım dedim düzleştirici iztiyorum bir tane ama karar veremedim bir marka denedim dün kız saçıma yaptı ama süper oldu yaaa kız baya özelliklerini anlattı normalde 99 tl hepsiburada.com da 75 .00 tl ne diyosunuz netten versem siparişi aynısı gelirmi bir baksanıza
Hepsiburada.com : Remington Style S2024 Seramik-Turmalin ve Teflon kaplama 230° Saç Düzleştirici | Sağlık ve Kişisel Bakım

eğer beğendiysen fiyatı çok uygun canım bizde braun satin hair var canım memnunuz

ya bayblisin ben saç şekillendiricisini kullanjyorum harika
ama bu düzleştirici de çok güzel yaptı ama kararsızım

evet çileğim çalışıyorum ya biliyosun alman şirketi türk bayramları pek ilgilendirmiyo bizi.....:(peki koltuklar ne zaman hazır olucak

valla berjerleri 1 hafta olmadan bitirdi. bi 3lü koltuk bide 2li koltuk kaldı
onlarıda 1.5 haftaya bitirrir herhalde.
zuzucum ben 2 senedir phılıpsın düzleştiricisini kullanıorum
çok memnunum

aaa çok iyiyimiş çilek adamlar çabuk yapıyorlarmış süper senin için hadi hayırlısı umarım diğer işlerinde böyle çabuk olur...
valla ne bilim çilek remingtonunda güzele benziyo benim favorim baybilisssdir ama dünkü maşa saçımı dümdüz yaptı yaaa ipek gibi oldu hepsiburda.comda daha uygun fiyatı versemmi sipariş acaba aynısı gelirmi?

zuzucum ablam braun kullaniyodu iyiydi o da ama hannemin dedigi gibi babyliss de iyi bi marka..Remington kullanmadim hic ama iyi oldugunu duymustum tatlim..

aaa çok iyiyimiş çilek adamlar çabuk yapıyorlarmış süper senin için hadi hayırlısı umarım diğer işlerinde böyle çabuk olur...
valla ne bilim çilek remingtonunda güzele benziyo benim favorim baybilisssdir ama dünkü maşa saçımı dümdüz yaptı yaaa ipek gibi oldu hepsiburda.comda daha uygun fiyatı versemmi sipariş acaba aynısı gelirmi?

valla sen bilirsin cnm ma ben yerinden almayı tercih ederdim.
bencede uygulama yaptığın yerden al.
bende babylissin maşasını aldım 3-4 kez kullandım öle yatıyo bi köşede

hoşbuldum bu arada. ay evlensem de kurtulsam artık çok yoruldummguclubacismile siz napıonuz saç düzleştirici mi alcaksınız

bakalım kızlarrrr şimdi yerindenmi alayım diyosunuz netten almimmi....
tuya bakıcaz göster canım

Back