2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

saol hannem valla bilmiyorum bakalım artık:))))))) benim durumlar karışık :))))))))))

hmm dedigin gibi bi gitsin gelsin cnmcm o da simdi hani seni kaybetmek istemiyodur ondan israr ediyodur hani araya zaman gircek ya..

evet kesinlikle ondan bende dedim ben ayrılıcaksam parmağımda yüzük varkende ayrılırım bir şey yapıcaksam sen askerdeykende yaparım eğeer bu yüzden illa nişanı istiyosan dedim

Bakmam lazım canım sitesinden, modeller tam aklımda değil. bakınatım gönderirim sana linkleri .

ozzzy görüşürüz cicim
valla vurdu sanırım hannem

Bari 12 ay olmasa da 9 ay olsa bee.

hmm dedigin gibi bi gitsin gelsin cnmcm o da simdi hani seni kaybetmek istemiyodur ondan israr ediyodur hani araya zaman gircek ya..

Bence de bnce de.

evet kesinlikle ondan bende dedim ben ayrılıcaksam parmağımda yüzük varkende ayrılırım bir şey yapıcaksam sen askerdeykende yaparım eğeer bu yüzden illa nişanı istiyosan dedim
aslinda oyle ama iste kendince ici daha bi rahat etcek..Hayirlisi olsun guzelim hakkinizda..

Bakmam lazım canım sitesinden, modeller tam aklımda değil. bakınatım gönderirim sana linkleri .

Bari 12 ay olmasa da 9 ay olsa bee.

ay ne bileyim umarım olmaz be missscimmmCADIARZU

kızlar zaten 9 ay şu an öyle konuşuluyo

insallah olmaz kizlar ya,biraz da ondan ev ararken dikkat ettik kizlar hani askerde olacagi icin ulasim sorunu olmayan guvenli bi yer olmasi lzmdi..
Tamam Hanne'm bakarim ben de bosch'un sitesine..

hannem hepsi çok güzel fiyatları da maaşallah aynı yerden alınca indirim yapıyorlar mı?
birde bunlar beyaz mı inox mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…