ay dur zuzucum ya,benim icimden oyle bi sey gecmiyo niyeyse..ozzzy görüşürüz cicim
valla vurdu sanırım hannem
hmm dedigin gibi bi gitsin gelsin cnmcm o da simdi hani seni kaybetmek istemiyodur ondan israr ediyodur hani araya zaman gircek ya..
Bakmam lazım canım sitesinden, modeller tam aklımda değil. bakınatım gönderirim sana linkleri .gorusurz cnm..opuyorumnanaktan
umarim oyle olmaz cnmcm ya,yoksa yandik valla..eyvahedigeldismile
Bosch'u kulupten bi arastiriyim modelleri falan,sonra aliriz artik tatlicim..Siz hangi modelleri almistiniz peki?
Bunlari kayinvalidem soyluyo cnm iste,diyorum ya kocam iskolik..Yillardir bu boyle olmus ve onlar da alismislar bu duruma..Benden de ayni anlayisi gostermemi bekliyolar simdi..
hadi ya aslinda iyiyms cnm ya set olarak,davlumbazi sonra alirim artik..cok fazla tutmaz o zaman..ben bi arastiriyim su isi iyicene..
ozzzy görüşürüz cicim
valla vurdu sanırım hannem
hmm dedigin gibi bi gitsin gelsin cnmcm o da simdi hani seni kaybetmek istemiyodur ondan israr ediyodur hani araya zaman gircek ya..
ay dur zuzucum ya,benim icimden oyle bi sey gecmiyo niyeyse..
aslinda oyle ama iste kendince ici daha bi rahat etcek..Hayirlisi olsun guzelim hakkinizda..evet kesinlikle ondan bende dedim ben ayrılıcaksam parmağımda yüzük varkende ayrılırım bir şey yapıcaksam sen askerdeykende yaparım eğeer bu yüzden illa nişanı istiyosan dedim
Bakmam lazım canım sitesinden, modeller tam aklımda değil. bakınatım gönderirim sana linkleri .
Bari 12 ay olmasa da 9 ay olsa bee.
ay ne bileyim umarım olmaz be missscimmmCADIARZU
kızlar zaten 9 ay şu an öyle konuşuluyo
not aliyim cnm ona da bakarim..Miss'cim bulaşık makinemiz bu:
http://www.bosch-home.com/tr/ürünler/bulaşık-makineleri/solo/SMS69M08EP.html?source=browse
kaydirigubbakcemile3
hannem hayırlı olsun bosch çok severimm
Bakarsın canım, biz çok araştırdık. Çamaşır makinemiz ve bulaşık makinemiz çok öneriliyordu nette.not aliyim cnm ona da bakarim..
kaydirigubbakcemile3
kızlar selam
zafer bayramınız kutlu olsun =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?