2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

jean doğum günün kutlu olsun canım :))

teşekkür ederim canım sağol

ben çok beğendim canım

lepi korktum valla bacım ne diyeyim birde duygusal olmuşsunuz bende sulu gözlüyüm çok çekindim kuzenim kimya müh. o bile içmedi haptan bi bildiği vardır bilmiyorumkismile

Damla unutuyordum not ne kadar güzelmiş öyle ilk kez gördüm gençleri yalnız bırakmayın flan gzel ama yazım hatası var kuşum yanlız değil yalnız yazdırınnn

Damla unutuyordum not ne kadar güzelmiş öyle ilk kez gördüm gençleri yalnız bırakmayın flan gzel ama yazım hatası var kuşum yanlız değil yalnız yazdırınnn

canım malesef bastırdık bile kaydirigubbakcemile3 aman napim ya nazarlar olsunda nazar değmesin :roflol:

jean kuzeninle meslektaşız canımboshayallersmile
ama benden demesi kim mühler doktor değildir
biyoloji dersi almazlar
bu işlerden de anlamazlar:)
araştırmaya ve aklına yatmasına bağlı bi durum
kuzeninin aklına yatmamaış demekkiyerimseniben

Onumuzdeki hafta ben de adet oluyorum ama hapa başlamadım. kış başlamayı düşünüyorum.

damla davetiyen çok güzelmişş bayıldım ellerinize sağlık :)))))))))

damlacım davetiyen çok güzel olmuş alyanslarımız da aynı sadece bizimkinin yarısı sarı yarısı beyaz :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Nasılsınız? Epey zaman oldu uğramayalı
işlerin yoğunluğundan düğün hazırlıklarından fırsat kalmıyor..
Davetiyeler basıldı ev yerleşti herşey hazır :) geri sayım başladı.
Haftaya Perşembe nikahım var
Siyah sade ama şık bir elbise giyeceğim.
Altınada siyah ortası taşlı platform topuk ayakkabılarım var. Sanırım uygun olur.
Vakit buldukça iş çıkışlarında alışveriş yapmaya uğruyorum. Çöp kovası banyo terliği kirli sepeti derken :))) eksikler bitmiyor.
Herkese şimdiden bol şanslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…