• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

meltem içiosun da sabaha çıkşa gidio nlar
tutup kullanabilsek keşke ama yok süzülen gidio:)

bende çok su içtim ama nafileee yaniii sağolsunlar işverenlerim çok düşünceli oldukları için kilima bile taktırmıyolar valla işlerimi bitireyimm 5-6 demeden çıkıcam

meltem içiosun da sabaha çıkşa gidio nlar
tutup kullanabilsek keşke ama yok süzülen gidio:)

Lepi canım nişanlım gibi konuşmuşsun o da öyle söylüyor sanki içtinde ne oldu bi bardakta içsen aynı dedi...

Psikolojik olarak kendimi susamıyacağım zannediyorum herhalde fazla su içince... ohaoldumsmile

slm kızlar naber bakalım geçmişe baktım biraz kaynatmışsınız yine.
ya ben dayanamıyorum kan şekerim çok düştüğü için tutamıyorum maalesf bide 8 kadar mümkün değil dayanamam yani tutanları allah kabul etsin..

meltemm:1:
nafile valla Allah sabır versin hepiciğimize
yazın ilk kez oruç denk geldi sanırım hayatımızda bizim
ben hatırlamıyorum küçükken yazın oruç tutulduğunu

ya kızlar dün biraz mutfak malzemelrinden eksiklerim vardı onları aldım hala eksik var al al bitmiyor ya bir okadar daha çıkar eminimki..

aslında cok su içmek dahada susatıyomus ınsanı

yaa ben bilmiyodumm bunu :))) tühh okdar da içtimm sonra çok rahatsız etti :))

kızlar KPSS açıklanıyormuş bugün girenler vardı bizim topikte de... Saat 14:00 açıklancakmış...
aman ben girdimde hiç ümidim yok hanii :)))

slm kızlar naber bakalım geçmişe baktım biraz kaynatmışsınız yine.
ya ben dayanamıyorum kan şekerim çok düştüğü için tutamıyorum maalesf bide 8 kadar mümkün değil dayanamam yani tutanları allah kabul etsin..
saol canım sağlık elvermiyorssa tutmasıın canım

off cok susadım sankı ya kızlar bıde bı uykusuzluk var üstümdee sormayın resmen oturdugum yerde dalıp dalıp duruyorummmmmmm yaaaa

ramazanınız mübarek olsun kızlar.

ay kpss açıklanacak ya çok umudum yok ama bi heyecan bastı.bugüne kdr iyiydim öle takmıyrdum ama ayy ne bilimmmmm.hayırlısı olsun artık

Back
X