• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimse cim nikah gününüz şimdiden hayırlı olsun.
bol cum senin de imam nikahın hayırlı olsun.
lepi cim davetiyen senin de çok güzel

eee ne de olsa zevkli gelinleriz maşallah :D

zuzummmmmmmmmmmmmmm tekrar hoşgeldin

ozzymmmm nerdesin kız sennnnnnnnnnnnnn hoşbuldum napıyon bakem

ay birde son 2 gündür dinlediğim şarkı var size de yazayım çok sevdim ama sakın sözlerine bakmayın ayıp sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 pitbull bu aralar favorim Pitbull -hotel room service aklinialirimsmile
ayy sevgulumle cok dınlerdıkk arabaya bındıgımızde calan ılk sarkılardan bırı ama sözlerı ayıp :D onun dısında pittbull I know you want me güzel ve ayrıca akon dangerous ve right now şiddetle tavsıyelrım tabı sölzerını cok tasvıp etmıyoruz ama tempo süperr
enimse cim nikah gününüz şimdiden hayırlı olsun.
bol cum senin de imam nikahın hayırlı olsun.
lepi cim davetiyen senin de çok güzel

eee ne de olsa zevkli gelinleriz maşallah :D

zuzummmmmmmmmmmmmmm tekrar hoşgeldin

saol tatlımm buarada bolcum senınde nıkahın hayırlı osun

Son düzenleme:
ay ne güzel enimse ALLAH size hep böyle tatlı heyecanlar yaşatsın aman yaaaa son 20 gündür pek iyi değiliz sürekli tartışıyoruz ama tartışma nedenimiz izmir istanbul meselesiydi bilmiyorum anlattımmı.... ay ne güzel demek sen karşılıcan sımsıkı sarılırsın muck muck öpersin oh oh:)))))))))

inşş nişş tatlımm yaaa az kaldı cokk azz:D:teytey::teytey:

ayy sevgulumle cok dınlerdıkk arabaya bındıgımızde calan ılk sarkılardan bırı ama sözlerı ayıp :D onun dısında pittbull I know you want me güzel ve ayrıca akon dangerous ve right now şiddetle tavsıyelrım tabı sölzerını cok tasvıp etmıyoruz ama tempo süperr

saol tatlımm buarada bolcum senınde nıkahın hayırlı osun

aynen canım kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun tarihiniz 27 si doğum günüm :utangac:

napem kız zuzu.biz de paso kavga ediyoz.böleee küçükken abisi olan bilir :D abi kız kardeş kavgaları vardır yaa öleee resmen kedi köpek gibi olduk.nedeni belli merkür geri gidioo :D:D:D
hehehe yarın evi temizlicez perde fln gelecek.bi ara yerleşek.daha davetiye seçilmedi.ayyyyyyy bunaldım

aynen canım kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun tarihiniz 27 si doğum günüm :utangac:
saol cnmm bak evlılık yıldonumuzde hep sen gelırsın aklımıza
napem kız zuzu.biz de paso kavga ediyoz.böleee küçükken abisi olan bilir :D abi kız kardeş kavgaları vardır yaa öleee resmen kedi köpek gibi olduk.nedeni belli merkür geri gidioo :D:D:D
hehehe yarın evi temizlicez perde fln gelecek.bi ara yerleşek.daha davetiye seçilmedi.ayyyyyyy bunaldım

:DD::D olsada kavga etsek kaydirigubbakcemile2

ya oo yukardaki davetiye kimin hatigeninmi lepininmi :) ama çok güzel yaaa
ozzy ne güzel kız demek ev temizlicen hee kendi evini
enimse az kaldı kız dayan:)

ya oo yukardaki davetiye kimin hatigeninmi lepininmi :) ama çok güzel yaaa
ozzy ne güzel kız demek ev temizlicen hee kendi evini
enimse az kaldı kız dayan:)
:D:D
emin misin enimsem :D kavga konusunda bak bi daha düşün :D:D

ay emınım şeker bişi olmaz merak etme kocacıgımla cunku bız hiç büyük kavga etmeyız:D 5 dk da kapanır konu ya o alttan alır yada ben uzatmıoruz:D

ay ne güzel yaaa genelde de alttan alan benimki oluyo o yüzden rahatım benim gibi cadıyla uğraşmak zor tabi:)))))))))

cadı zuzuuuuuu.tatil nasıdı yavrcum e tatil muhakkak ii olur da :D kafanı boşaltabildin mi biraz.gergin gittin buradan iş fln

ay sorma ya ozzy gittim güzel geçti bol bol dinlendim güzel geçti yaaaaa evet gergin gittim ama şimdilik iyiyim benim işimde her an stres her an sinir var:) ama benimkiyle 20 gündür soğuk rüzgarlar esiyo:)

Back
X