2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

benim de banyom sernin söyledğin renklerede canım. ben banyo rengimi bilmeden her renge uyum sağlar diye klozet takımımı buz mavisi almıştım.
delicious canım davetiyen ve şekerin çok güzel canım hayırlı olsun

teşekkür ederim dilekcim kaydirigubbakcemile2

hayırlısı olsun cnm hakkınızda:))

Son düzenleme:
benim de fayanslar kahve tonları krem zemin üstüne kahve desenli aldım ben güsel oldu sen de öle alabilirsin

benim de banyom sernin söyledğin renklerede canım. ben banyo rengimi bilmeden her renge uyum sağlar diye klozet takımımı buz mavisi almıştım.

teşekkür ederim dilekcim kaydirigubbakcemile2

kızlar sağolun yardımınız için, ben kahverengini sevmiyorum o yüzdende hepten kahverengi olmasını istemiyorum ama başka renk katarsamda kötü olur diyede korkuyorum açıkcası, mavi düşündüm bende kahverengiyle mavi uyumludur diye ama bilmiyorum, delicious seninki nasıl durdu mavi aldım demişsin

günaydın kılzar nasılsınız uzun zamndır giremiyordum işlerim çok yogun neler yaptınız kaçırdığım bişey yoltur inşallh

benim bu pazar çeyizlerim gidecek mobilyalarımız geldi perdelerimiz geldi cuma günü halılar geliyor çok şükür yavaş yavaş hallediyoruz.çarşamda günüde nikah için gün alıcaz :::))))))

hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile3

dilek enimse hoşbuldum canım valla tatilin kötüsü olmaz kızlar çok güzeldi yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay kızlar baktımda 65 den düşmeye başlamışım ve şuan 33 deyiz ayy çok az kalmış:teytey:

evet şekerr ya bı zamanlar 65 vardıı ılerdede aaa ne cabuk geldı dıcezzz 3-5 gun kalıncaa

kızlar uzun süredir yoklama yapmıyoruz dimiii bi yapalımm yenı gelenlerde yazarsa eklerım lısteye

evet şekerr ya bı zamanlar 65 vardıı ılerdede aaa ne cabuk geldı dıcezzz 3-5 gun kalıncaa

ayy evt çok garip geliyo ya dün annemle markete gittik diyorum 1 ay sonra ben artık kendi evim için alışverişlere gidecem tüm sorumluluk üzerimde olacak birden kötü hissettim kendimi bu arda biizm dün imam nikahımızda kıyıldı:))

günaydın kızlarr
delicious davetyende nikah şekerinde çok güzel canım

bizde c.ertesi seçtik davetyemizi
]

Zuzuuuu, Perikızı2010,papatya2507,heaven,Selcan,bol,tuya,damla,Ceyda_1984,ozzy_mim,dilsadonder,duuuyyyggguuuu,gülse84,delicious_77,feoz,gul1984,ruzgarr,sedaemra,ashkmeleği,luxxor,undomiel,dilek_36,elvin06,sereia,honest,asiasena,papatya2507,hayal61,tomrukceylan,delicious_77,hanne54,ysmnmawi,elizha,clementine,ayaz,hatige,sirkencubin,miss_curious,sbnm,soulmate84,luxxor,ciğdemkok,mvldas,btl,papatya.06,izmirim,hilal,bhr20, heaven,lepi,pelerinli,cilek,sukut,meltem_d83,dyyser,dkb,meltemre,kanatsızangel,jasmin27,perimsin,Zeynep_ist21,fersoy85,bebikyüzlü,nektar,mayaiolp,emel_1988,maviperi86,emili07,perikızı2010,msore ,elcintih

hihoyyythihoyyytmuhteşemmm eylül ekimm gelınleriiiii hepiniz burdamısınızzhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…