benim de banyom sernin söyledğin renklerede canım. ben banyo rengimi bilmeden her renge uyum sağlar diye klozet takımımı buz mavisi almıştım.kızlar günaydınnn...
benim banyomun fayansları yarıdan aşağı kahverengi, yarıdan yukarsıda sütlü nescafe renginde, banyo setimi yani paspas setini ne renk almalıyım :S ben aslında kahverengi sevmiyorum koyu kahverengi güzel olur ama sevmediğim için hepten kahverengi olsun istemiyorum, başka renk alırsamda çok karışıkmı olur acama :S hani mai falan gider belki kahverengiye nedersiniz veye başka renk ne olabilir? fikir verin lütfen çok kararsız kaldım :S
delicious canım davetiyen ve şekerin çok güzel canım hayırlı olsun
kızlar nikah gunumu sölimm bende sıra almadık daha ama burda öle sıra almaya gerek yok işlemler biter bıtmez hemen kıyılabılıo 27 agustosta nişanlım gelıo 28 agustosta işlemleri yetıstırırsek 28 agustos yetıstıremezsek 29 ağustosto nikahım var
benim de fayanslar kahve tonları krem zemin üstüne kahve desenli aldım ben güsel oldu sen de öle alabilirsin
benim de banyom sernin söyledğin renklerede canım. ben banyo rengimi bilmeden her renge uyum sağlar diye klozet takımımı buz mavisi almıştım.
teşekkür ederim dilekcim kaydirigubbakcemile2
kızlar sağolun yardımınız için, ben kahverengini sevmiyorum o yüzdende hepten kahverengi olmasını istemiyorum ama başka renk katarsamda kötü olur diyede korkuyorum açıkcası, mavi düşündüm bende kahverengiyle mavi uyumludur diye ama bilmiyorum, delicious seninki nasıl durdu mavi aldım demişsin[/QUOTE
canım ben daha kullanmadım. haftaya pazartesi tüm eşyalarım gelecek. o zaman kullanmaya başlayacağım.
ama ben mavi rengin güzel duracağını düşünüyorum
kızlar sağolun yardımınız için, ben kahverengini sevmiyorum o yüzdende hepten kahverengi olmasını istemiyorum ama başka renk katarsamda kötü olur diyede korkuyorum açıkcası, mavi düşündüm bende kahverengiyle mavi uyumludur diye ama bilmiyorum, delicious seninki nasıl durdu mavi aldım demişsin[/QUOTE
canım ben daha kullanmadım. haftaya pazartesi tüm eşyalarım gelecek. o zaman kullanmaya başlayacağım.
ama ben mavi rengin güzel duracağını düşünüyorum
sağol canım teşekkür ederim olumunekankayizsmile bende mavi alıcam sanrım bayanssulusmile
kızlar nikah gunumu sölimm bende sıra almadık daha ama burda öle sıra almaya gerek yok işlemler biter bıtmez hemen kıyılabılıo 27 agustosta nişanlım gelıo 28 agustosta işlemleri yetıstırırsek 28 agustos yetıstıremezsek 29 ağustosto nikahım var
erdem davetiye 50603 e bakabilirsin canım
tatlım çok şıkmış gerçekten bende hep erdemde beğendim ama bize fiyatlar yüksek geldi daha uygunlara bakmayı düşünüyoruz..
benim bu pazar çeyizlerim gidecek mobilyalarımız geldi perdelerimiz geldi cuma günü halılar geliyor çok şükür yavaş yavaş hallediyoruz.çarşamda günüde nikah için gün alıcaz :::))))))
kolay gelsin tatlım:))
cicişler ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hepiniz saolun kızlar gülll,zuzuuuuu kızlarr özledık sizii
evet şekerr ya bı zamanlar 65 vardıı ılerdede aaa ne cabuk geldı dıcezzz 3-5 gun kalıncaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?