• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

günaydın kızlarr
delicious davetyende nikah şekerinde çok güzel canım

bizde c.ertesi seçtik davetyemizi
805756.jpg
]

hayırlı olsun canım

ayy evt çok garip geliyo ya dün annemle markete gittik diyorum 1 ay sonra ben artık kendi evim için alışverişlere gidecem tüm sorumluluk üzerimde olacak birden kötü hissettim kendimi bu arda biizm dün imam nikahımızda kıyıldı:))

evet cnmm bazen bende pot kırıyorum üzülüyorum sonraa :8 dun ananem bızdedı gıtmek ıstedı bende dedım 1 ay sonra dedım telefonla konustugumuzda aglarsın özledım die dedım nie gıdıyosun kalsana dedım kötü oldu kadın :S:S bıde pazar günlerı benım için cok özeldır butun haftanın yorgunlugu olmasına ragmen erkenden kalkıp güzel bı kahvaltı hazırlamayı cok severımm özenerek hazırlarım dun yıne süper bı kahvaltı hazırladım aksam ustu cay yanına pogca kurabıye yaptımm tatlı yaptım masa hazırlardım özenerk falan annemde ugrasma o kadar bız bızeyız kımse yok dedı bende sevıyorum ugrasmayı dedımm:D sonrada 4 pazar daha sizleyım 4 hafta sonra bu masayı özleyeceksınız eyvahedigeldismilededım bırden agzımdan cıktı :S:S:S ay çok kötü oldummmm

enimse geçmişi okudumda anı defterinden bahsetmişsin bende yapıcam ve ben buraya resimler koymuştum sen görmedinmi akşam hatırlat net adresi vereyim ordan da bak

dilek meltem hatige soulmate teşekkrüler kızlar
daha güzelleri sizlerin olsun
hatigem hadi bakalım seninkini de görürüz ozaman:)

ay ne güzel yaaaa sen şimdi ne heyecanlısındır bizde 20 günden beri doğru düzgün konuşmuyoruz dün yedik birbirimizi yine:)))))))

selam kızlar düğün bitti şükür ama hala çok yorgunum ben lepi davetiye hoşmuş bende öyle sade istiyorum çünkü onlar maalesef çöp :(

ay ne güzel yaaaa sen şimdi ne heyecanlısındır bizde 20 günden beri doğru düzgün konuşmuyoruz dün yedik birbirimizi yine:)))))))

tatlımm heycan tavan yaptı cunku cok özledım dile kolay 10. aydayız görüşemıyoruzz inşş hayırlısıyla 17 gun sonra burdaa hemde bn karsılıcamm onuu :D siz niye yedınız bırbırınıızıı seker

ay birde son 2 gündür dinlediğim şarkı var size de yazayım çok sevdim ama sakın sözlerine bakmayın ayıp sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 pitbull bu aralar favorim Pitbull -hotel room service aklinialirimsmile

enimse cim nikah gününüz şimdiden hayırlı olsun.
bol cum senin de imam nikahın hayırlı olsun.
lepi cim davetiyen senin de çok güzel

eee ne de olsa zevkli gelinleriz maşallah :D

zuzummmmmmmmmmmmmmm tekrar hoşgeldin

ay ne güzel enimse ALLAH size hep böyle tatlı heyecanlar yaşatsın aman yaaaa son 20 gündür pek iyi değiliz sürekli tartışıyoruz ama tartışma nedenimiz izmir istanbul meselesiydi bilmiyorum anlattımmı.... ay ne güzel demek sen karşılıcan sımsıkı sarılırsın muck muck öpersin oh oh:)))))))))

Back
X