2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ınşallah herşey istediğimiz gibi gönlümüzce olur... Bizim salon yeni tutuldu ama kına için yer arayışındayız bilmiyorumkismile

kızlar biraz< işim vardı neler olmuş burda bakalımmmmmmmmmm yeni gelinlerimiz hoşgeldinizzzzzzzzzzz:)))))))))))

bu arada evt düğünlerimiz bitince evli ve mutlu topiği yapalım kendimizeolumunekankayizsmile
undomielcim dün nete giremedim ya ekleyemedim aşkı memnuyu izlemekten fırsat kalmadı ama bugün eklicem:)

benim kaderdaşlarım çoğalıo git gide topikte ya
bende aynı durumdayım canım
aslında biraz geç kalmış olucaz ama en geç temmuzda netleştirmemiz şart
eylül biraz zor gibi gözüküo ama ekim belki bi ihtimal
off inş olur ya

ayyy çok muhabbetli kızlar olduk.. bu arada kızlar evlendikten ne kadar zaman sonra bebek istiyorsunuz???

kızlar biraz< işim vardı neler olmuş burda bakalımmmmmmmmmm yeni gelinlerimiz hoşgeldinizzzzzzzzzzz:)))))))))))

teşekkürleeeerr :)

bu arada ben kına gecemi İST Bakırköy Gönül Davette yapıyorum ortam çok hoşuma gitti o taraflarda düşünenler bakabilirler :teytey:

ben evde yapıorum kınamı.. klasik bi kına gecesi olucak

Bende fazla kalabalığı sevmiyorum ve aile arası birşey yapılması taraftarayım ama daha sonra erkek tarafı ile kız tarafının kınasının bir olmasına karar verildi. Yani bu durumunda da bir yer lazım bize. Nişanlım evin evlenecek ilk erkeği ben ise bizim ailede son kişi... Biz artık doyduk kınaya düğüne ama onlar için ilk olacağından kınayıda geçiştirmek istemediler...:teytey:

listemiz güncellenmiştir. yeni gelen gelinlerimiz hoş geldiniz. olumunekankayizsmile
hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

ah ah şu listeye bende kesin girebilcekmiyim :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

evlendikten sonra mutlaka evli , mutlu , çocuksuz topiği açalım haha

kızlar bu arada önemli bir hatırlatma yapayım.. biz burda acayip süper bi şekilde konuşuyoruz ama maalesef bazen nette olduğumuzu unutabiliyoruz. ve kayıtlı kullanıcılar dışında misafirler de okuyabiliyorlar topiğimizi.. o yüzden mekan ve adres vermemeye özen gösterelim yerimseniben

ayrıca dilekcimm aslıcımm nasılsınız???

Aslıcım sizde de kiracı durumu varmış... Valla benim babam ev işi belli olmadan salonu felan tutmayın dedi ama nişanlımın ailesi hallederiz diye ekime tutuldu bakalım... Tabii insan telaşlanmadan edemiyor kiracı çıkmazsa bütün emekler boşa gider...

evet canım uyarı için çok haklısın bende dün kendimi kaybettim epey bi adres verdim valla kaydirigubbakcemile3
iyidir bebüşüm sen nasılsın bakem kaydirigubbakcemile3

dilek_36+, sirkencubin+, meltem_d83, ASLIHASAN+, fersoy85, miss_curious

nasılsınız kızlar ????

sağol canım iyiyim sen nasılsın. dünden beri o kadar çok şey paylaşılmışki onları okumaya çalışıyordum sayımız gün geçtikçe artıyor ne güzel opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…