aslıcım bende merak etdim şimdi yarın bizimle paylaşırsın artık inşallh beklediğin bi haberdir de hepberaber senn düğünüde gün sayarız
Avcılar firuzköy de canım
Sağolun kızlar
Yaşayacağımız evde şu an kiracı var ve temmuzda çıkabilecek. O yüzden evle ilgili tüm işlemler temmuza kalmış durumda. Kiracı çıktıktan sonra mutfak ve banyo tadilat görecek ve boya badana olacak. Beyaz eşya ve mobilya alma durumu da kiracı çıktıktan sonra alalım diyoruz. Evi bir kere gördüm ve alacağım eşyanında eve göre olmasını istiyorum şimdi beğenirim sonra büyük olur felan. Perde halı abajurlar vs. bir sürü iş var. Allah kolaylık versin ne diyim.
Merhaba Kızlar, benimde düğünüm 17 Ekimde aranıza benide alır mısınız???opuyorumnanaktan
Merhaba Kızlar, benimde düğünüm 17 Ekimde aranıza benide alır mısınız???opuyorumnanaktan
Hoşgeldin fersoy=) Nasılsın neler yaspıyorsun? Hazırlıklar nasıl gidiyor?
canım benım hosgeldın sende hayrlı olsunn smdıden
Hoşbuldum :) hazırlıklar yavaş yavaş sakin bir şekilde ilerliyor benim çeyizim tamam sayılır ufak tefek eksikler var ama evimiz belli olmadığı için henüz eşya vs işlerine pek giremiyoruz uzaktan uzaktan modellere bakıyoruz sadece :1no2: gelinliğim dikiliyor ilk prova dündü düğün salonumuz tamam kına yerimiz tamam zaten daha vakit olduğu için biraz ağır davranıyoruz tabi bana kalsa herşeyi bu günden bitiricem ama nişanlım frenliyor beni delikafadulden
acaba orda da fiyatlar hafta sonu değişiyor mu..ben de mail attım hala cevap gelmedii
undomiel'in tavsiye ettiği tranquilla ya da mail attım cevap geldii
Haftaiçi ve haftasonu gecelik kişibaşı ücretlerimiz aşağıdaki gibidir.
HAFTAİÇİ GECELİK KİŞİBAŞI ÜCRETLERİMİZ
STANDART ODA 90,00
3 KİŞİLİK ODA 80,00
SUİT ODA 120,00
HAFTASONU GECELİK KİŞİBAŞI ÜCRETLERİMİZ
STANDART ODA 125,00
3 KİŞİLİK ODA 110,00
SUİT ODA 160,00
Nakit ödemelerde %5 indirim uygulanmaktadır.
miş
Nasıl sizce fiyatlar kızlar, yarım pansiyonmuş..Kahvaltı ve akşam yemeği dahil yani bilmiyorumkismile
Arkadaşlar günaydın
bende topiği yeni farkedenlerdenim. Benim düğün tarihimde 4 ekim pazartesi.... Ve inananın hiçbir hazırlığımız yok. Sizin yaptıklarınızı hazırlıklarınızı okudukça iyice telaşlandım. Biz herşeye temmuzda başlayacağız ve ramazan dolayısıyla 1 ayda halletmemiz lazım. Zaten bayramdan sonrada fazla bi gün kalmayacağından o süredede ancak eksiklerin tespiti felan olacaktır.
Nasıl yapılacak nasıl tamamlanacak offf offf
kizlar ben de rezervasyonumu yaptirdim agva icin sevgili esimle gitmek uzere...:asigim:
kızlar selam bende yeni farkedenlerdenim ;
ben,m durumum sizlerden farklı çünkü eylül-ekim gibi düşünüyoruz bizde ama daha karar veremedik temmuzun sonuna doğru günde netleşicez ama geç kalmış olmayız demi?
hoşgeldin meltemcim... hiç telaş yapma herşey rahat rahat oluyor.. alıyorum seni de listemize
dilek_36+, sirkencubin+, meltem_d83, ASLIHASAN+, fersoy85, miss_curious
nasılsınız kızlar ????
Sağol tatlım yaz beni de listeye... Liste epey kalabalık herhalde. Ben takipte bile zorlanıyorum okuyum diyene kadar biçok sayfa eklenmiş oluyor sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?