Arkadaşlar günaydın
bende topiği yeni farkedenlerdenim. Benim düğün tarihimde 4 ekim pazartesi.... Ve inananın hiçbir hazırlığımız yok. Sizin yaptıklarınızı hazırlıklarınızı okudukça iyice telaşlandım. Biz herşeye temmuzda başlayacağız ve ramazan dolayısıyla 1 ayda halletmemiz lazım. Zaten bayramdan sonrada fazla bi gün kalmayacağından o süredede ancak eksiklerin tespiti felan olacaktır.
Nasıl yapılacak nasıl tamamlanacak offf offf
tamam kizlar gidersem kesin haber veririrm size nasil gectigine dair yorum yaparim..umarım güzel bir pazar günü olur,
otelle ilgili fikirlerini paylaşırsın bizimle dimmi? :))
Sağolun kızlar
Yaşayacağımız evde şu an kiracı var ve temmuzda çıkabilecek. O yüzden evle ilgili tüm işlemler temmuza kalmış durumda. Kiracı çıktıktan sonra mutfak ve banyo tadilat görecek ve boya badana olacak. Beyaz eşya ve mobilya alma durumu da kiracı çıktıktan sonra alalım diyoruz. Evi bir kere gördüm ve alacağım eşyanında eve göre olmasını istiyorum şimdi beğenirim sonra büyük olur felan. Perde halı abajurlar vs. bir sürü iş var. Allah kolaylık versin ne diyim.
oo maşallah 1000 kişi gelirse yaşarsınız yan:))bizde en fazla 200 kişi( gerçi keşke gelenlerin hepsi taksa şöyle güzel bişeler o bile yeterde nerdeeeee
kızlarr altının fiyatıda aldı başını gidiyor yaa düşmesi gerek bizim düğünlereki millet taksın yoksa kimse doğru düzgün takmaz:lmaz: dua edelimmmmmmmmm:))
valla canım öyle akrabalar çok bizim 1000den fazla olur ama az olmaz inşallh altın takan çok olur:):jeyyar: bizim ev içinde olan nişanımız bile 150 kişi gelmişti sadce halalar teyzeler vardı bahcede yapmak zorunda kaldık:dance: iide oldu ama hersey güzel geçmişti
tatlım hiç dert etmemeye içini ferah tutmaya çalış lütfen. Ben de geçen haftaya kadar hep üzülyordum ne zaman çıkacak bu kiracı diye ... Bizim de evde kiracı vardı geçen hafta çıktı ustalar geldiler baktılar en çok 25- 30 günde teslim ederiz tamamıyle dediler. Benim evimde yıkılıp yeniden düzenlenecek yerler var yani tadilat olarak çok iş var. Anlaşacağınız ustaları iyi seçin sizi uğraştırmasınlar.
Canım çok sağol... Ev boş olmayınca insanın eli ayağı bağlı oluyor tabii. Bizimkilerin tahmini 15-20 gün tadilat için yeterli diyorlardı. Bizim laminant parke olduğu için yer ile uğraşmıyacağız da mutfak komple değişecek zaten dolap berbat diğer kiracı tezgahı bile kırmış yani. Bi de banyoya duşakabin ve banyo dolabı olacak. Bizde diğer yandan ince işlere başladık annemin tabiriyle. Ne var ne yok bi dökelim de görelim eksiğimiz dedik. Bakalım bu hafta sonu çeyizin bi kısmı dedemlerdeydi onları getireceğiz.
Senin ne zaman düğün canım?
Canım çok sağol... Ev boş olmayınca insanın eli ayağı bağlı oluyor tabii. Bizimkilerin tahmini 15-20 gün tadilat için yeterli diyorlardı. Bizim laminant parke olduğu için yer ile uğraşmıyacağız da mutfak komple değişecek zaten dolap berbat diğer kiracı tezgahı bile kırmış yani. Bi de banyoya duşakabin ve banyo dolabı olacak. Bizde diğer yandan ince işlere başladık annemin tabiriyle. Ne var ne yok bi dökelim de görelim eksiğimiz dedik. Bakalım bu hafta sonu çeyizin bi kısmı dedemlerdeydi onları getireceğiz.
Senin ne zaman düğün canım?
Evet tamda dediğin gibi bir giydim heyecanlandım..Hemencik karar verdim.Kiralık için ilk başta 1400 dedi sonrasında 1200 e anlaştık..Bahalı geldi sonuçta dikim değil ama o yerlerde hep öyle..Çok ısrarda etmedim anlaştık işte..
canım istanbulun neresinde oturuyosun sen :hulya:
Evet haklısın canım ev temizlenmeden eşyalar gitmeden çeyizi götürmem yanlış olur. Allah yardımcınız olsun güzelim bizim Allahtan o kadar iş yok belki şöyle detaylı baksaydım etseydim bulurdum ama gerek yok... :))
Meltem peki senin düğünün ne zmandı?
Canım 4 Ekim Pazartesi günü olacak Allah nasip ederse... Haftasonuna bulamadık yer biraz geç kaldığımız için o yüzden hiçi olacak. H.sonu 2-3 Ekim hangisi olursa kına olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?