2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Hoşgeldin Meltem. 1 ay hazırlanmak için kısa bir süre..Ev eşya durumu nasıl? Eğer onlarda hazır değil ise bence hemen işe koyulmalısınız.Son zamanlarını telaşlı bir şekilde geçirme..Sakin sakin şimdiden ayarlanacak gibileri ayarlayın.

Hayırlısı olsun herkes için.

Sağolun kızlar

Yaşayacağımız evde şu an kiracı var ve temmuzda çıkabilecek. O yüzden evle ilgili tüm işlemler temmuza kalmış durumda. Kiracı çıktıktan sonra mutfak ve banyo tadilat görecek ve boya badana olacak. Beyaz eşya ve mobilya alma durumu da kiracı çıktıktan sonra alalım diyoruz. Evi bir kere gördüm ve alacağım eşyanında eve göre olmasını istiyorum şimdi beğenirim sonra büyük olur felan. Perde halı abajurlar vs. bir sürü iş var. Allah kolaylık versin ne diyim.

tatlım hiç dert etmemeye içini ferah tutmaya çalış lütfen. Ben de geçen haftaya kadar hep üzülyordum ne zaman çıkacak bu kiracı diye ... Bizim de evde kiracı vardı geçen hafta çıktı ustalar geldiler baktılar en çok 25- 30 günde teslim ederiz tamamıyle dediler. Benim evimde yıkılıp yeniden düzenlenecek yerler var yani tadilat olarak çok iş var. Anlaşacağınız ustaları iyi seçin sizi uğraştırmasınlar.

valla canım öyle akrabalar çok bizim 1000den fazla olur ama az olmaz inşallh altın takan çok olur:):jeyyar: bizim ev içinde olan nişanımız bile 150 kişi gelmişti sadce halalar teyzeler vardı bahcede yapmak zorunda kaldık:dance: iide oldu ama hersey güzel geçmişti

:) valla tatlım bu kadar kişidende güzel bişeler çıkar heralde ne güzel tabi eğlenceli geçerkaydirigubbakcemile3

Canım çok sağol... Ev boş olmayınca insanın eli ayağı bağlı oluyor tabii. Bizimkilerin tahmini 15-20 gün tadilat için yeterli diyorlardı. Bizim laminant parke olduğu için yer ile uğraşmıyacağız da mutfak komple değişecek zaten dolap berbat diğer kiracı tezgahı bile kırmış yani. Bi de banyoya duşakabin ve banyo dolabı olacak. Bizde diğer yandan ince işlere başladık annemin tabiriyle. Ne var ne yok bi dökelim de görelim eksiğimiz dedik. Bakalım bu hafta sonu çeyizin bi kısmı dedemlerdeydi onları getireceğiz.
Senin ne zaman düğün canım?

Evde kiracı varsa yapacak birşery yok tabi..Para hazır olduktan sonra sizinkilerin dediği gibi 15-20 günde misler gibi olur evin şekerim..İnce işler uğraştırıyor zaten onları ayarlamanz güzel...

aslıcım bende merak etdim şimdi yarın bizimle paylaşırsın artık inşallh beklediğin bi haberdir de hepberaber senn düğünüde gün sayarız

kızlar gelinlerimiz gün geçtikce çoğalıyor inşallah düğünü olan kaçıp gitmez başka topikte toplanırız artık evli mutlu çoçuklu gibi hehezemuszemus

Benim düğünüm 25 eylülde canım. Bizde yapılacak o kadar çok tadilat var ki. Yatak odamın duvarı yıkılıp istediğmize uygun olarak genişletilecek, oturma odasının kapı yeri değişecek, antre genişletilece, salondaki araya bakan pencerenin birisi örülüp duvar yapılacak. Mutfakta ve banyoda kırılacak girintiler var. Sonra bütün kapılar değişecek; mutfakta dolaplar değişecek, tesisatta değişiklik yapıalcak, banyo komple yenilenecek. Yerlere seramik ve laminant parke döşenecek duvarlara alçı çekilecek... Benim çeyizlerimin bi kısmı evde bir kısmı aldığım yerlerde. Evini temizlemeden çeyizini götürme canım

canım istanbulun neresinde oturuyosun sen :hulya:

Evet haklısın canım ev temizlenmeden eşyalar gitmeden çeyizi götürmem yanlış olur. Allah yardımcınız olsun güzelim bizim Allahtan o kadar iş yok belki şöyle detaylı baksaydım etseydim bulurdum ama gerek yok... :))

Hem eşyaların toz olur yazık olur hem de sen eşyalar varken daha zor temizlik yaparsın bunalırsın.

Canım 4 Ekim Pazartesi günü olacak Allah nasip ederse... Haftasonuna bulamadık yer biraz geç kaldığımız için o yüzden hiçi olacak. H.sonu 2-3 Ekim hangisi olursa kına olacak...

Evet canım yerler sıkıntılı oluyor. Benim yerimi biz aralık ayında almıştık. O zamnlar hep temmuzlar eylüller dolmuştu. 19 eylül boştu ama onu da konuklarımıza zor olmasın diye 25 i diye seçmişler kayınvalidemler. Biz anlaşma yapıldıktan sonra öğrendik :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…