ayy yol parasının verilmemesi kötü oluyor
benim eski iş yerim de vermiyordu
yol, yemek derken maaşından doğru düzgün bir şey kalmıyor :/
uygun bir ev çıksın gelirim canım yanına kaydirigubbakcemile3
sizin orda kiralık ev felan görünce haber ver sen bana, bakarsın gerçekten komşu oluruz kuzum kaydirigubbakcemile3
1-2 ay sonra tüm Avcıları dolaşıcaz ev bakmak için, inş buluruz bize göre bişi, 2+1 boshayallersmile
selam kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz. girmeyeli bayağı paylaşım olmuş ne güzel. bu arada hepinizin mübarek Regaip kandili kutlu olsun. Rabbim herkesin dualarını kabul etsin içindede bizimkileri inşallah. sevdiklerinizle sağlıklı mutlu nice kandillere inşallah kızlar.
malesef canım devir hesap devri istemedende olsa erkek tarafı oluyorsun babam altın bile istemedi durumunuz neyse onu takın kendinizi sıkmayın dedi sonuçta evlennce erkek evi olucan dimi ama birde biz çok borcumuz olmazsa hemen çocuk istiyoruz onn için çok masrafa sokmamam lazım
canım ben söyleyemmki zaten çok çekinirim mesela nikahımı ben düğün salonnda istiyordum onlar önceden yapalım dediler onu bile itiraz edemedim ama inn onları düşündüğümden değil evlennce biz sıkıntı cekmeyelim diye aşkım üzülmesin:asigim:
amin canım sennde kandilin mübarek olsun allh cümlemize tekrarını gösterr inşallh kızlarla dedikoduya daldık evlilik olunca unutuyoruz herşeyi:teytey:
kaydirigubbakcemile3OYYY YERİM BEN SENİ YAAA :1hug:
CANIM EV BAKARKEN MUTLAKA REŞİTPAŞA CADDESİNEDE BAK O ZAMAN YA NOLURRR .. BENIM ORDA HIC CEVREM ARKADASIM FALAN OLMIYCAK BITEK GORUMCEM VE KAYINVALIDEM VAR YANİ.. ISTERM KAFA DENGI BI ARKADASIM OLMASINI :) BAKARSIN BIZIMKILERDE KANKA OLUR HE :))
EVET CNM YOL PARASINI ALMAMAK BIDE MAAŞIMIZDAN KESINTI OLMASI BENI COK SARSTI BU AY :bbo:
DİLEKCİĞİM SENDE HOŞGELDN :) BNDE HOŞGELDM HİHİSAĞOLASIN SENNDE KANDILIN MUBAREK OLSUN
CANIM BENIM HADI DIYELIM HERSEYI ALDIR ALDIR ALDIR.. EE BUNUN DUGUNDEN SONRASI NE OLACAK? SEFASINI SURMEK VARKEN CEFASINI CEKEMEM YANI BORÇLARIN kaydirigubbakcemile3 EVET CANIM TABIKI BEYENDIGIN GIBI OLSUN HERSEY AMA ELINDEN GELDIGI KDR UYGUNUNA GIT..BNDE ÖLE YAPIOM WLLA GERCI YINEDE YARANAMIOZ BAZEN BİZİM SIPAYA AMA kaydirigubbakcemile3
ooo kızlar komşuluk olayına girmşsiniz ne güzel.. Siz ileri de dünür de olursunuz bu gidişlekaydirigubbakcemile2
kızlar valla aklımdan çıkmış gitmiş.. hepinizin kandili mübarek olsun
az önce 2 tane emlakçı ile görüştüm.. ev için kriterlerimizi belirttim bakalım istediğimiz kriterlere uygun evleri listeleyecekler bizim için.. gidip gezcez:) off stress oldum yaaaa
hayırlısı olsun güzelim inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz
bak bizim evimiz var ama hiç bişe yapamıyoz kaydirigubbakcemile3
BAZEN TEK Bİ LAFI BİLE BATIYO VALLA BANA
HATTA GEÇEN TAMAM HAKLI YANİ KENDİNE GÖRE
BABASI ÇALIŞMIYO EMEKLİLİĞİNE 1,5 SENE VAR
İŞ BULAMADI Bİ TÜRLÜ NAPSIN
ANNESİDE KADIN HASTA ZTN ARA SIRA GÜNDELİĞE FLAN GİDİO
EVE ADAM GİBİ Bİ NİŞANLIMIN MAAŞI GİRİYO
ODA BANA DEDİKİ İŞTE KINADA HEM ABİYE HEM BİNDALLI DEĞİLDE SADECE BİNDALLI GİYSEN OLMAZMI...
BEN 2SİNİDE İSTİYORUM DEDİM
ODA SİNİRLENDİ DAHA BİŞİ DEMEDİ
KALDI ÖYLE kaydirigubbakcemile3
bencede undomielcim stres yapma daha çok zaman var kira olacak satınmı alacaksınız?
kızlar ya ben çok şımarık bir gelin adayıyım diye düşünmeye başladım şimdi... ama demin de dedim ya bir kere evlenicem o yüzden içimde bişi kalmasını pek istemiyorum.. hem neticee evet borç bizim borcumuz olucak ama böyle şeyler bir kere oluyor.
balayı için ne planlıyorsunuz peki? biz 1 hafta seyehat edicez. belli bir yerde kalmıcaz. kaş-kalkan-fethiye- ölüdeniz falan gezmeyi planlıyoruz
tatlım sende fazla masraf yapma boşver tek bindallı giy sende bak ben masraf çıkmasın diye kına bile yapmıcam yani..
ayy inşallah kuzum yaa... benim köpeğim olduğu için ev bulmak bizim için zorlaşıyor biraz. ama istediğimiz gibi bir ev bulacağız inatlıyım
kızlar ya ben çok şımarık bir gelin adayıyım diye düşünmeye başladım şimdi... ama demin de dedim ya bir kere evlenicem o yüzden içimde bişi kalmasını pek istemiyorum.. hem neticee evet borç bizim borcumuz olucak ama böyle şeyler bir kere oluyor.
balayı için ne planlıyorsunuz peki? biz 1 hafta seyehat edicez. belli bir yerde kalmıcaz. kaş-kalkan-fethiye- ölüdeniz falan gezmeyi planlıyoruz
canım ama çok içimde kalıcak ya ne bilim.. olmadı zaten bizim binada bi kızın düğünü var bu haftasonu onun kınadaki abiyesini denedim çokta güzel oldu oda veririm dedi nişanlıma bitek bindallıyı kiralattırırım abiyeyide arkadaştan alırım yani .. ama çok teferruat olmasa bile kına yapman lazım bıtanem bıkere oluyo bu
inş bulursun canım gönlüne göre aaa köpekmii :)) enişteyle anlaşıyolarmı :)
bizde 1 hafta düşünüyoruz canım maşallah kız ne çok geziceksiniz :)
biz ya ayvalık ya antalya ya bodrum gidip geliyoz öyle daha net bişi yok :)
tarihimiz kesinleşemediği için planda yapamıyoruz
evet anlaşıyorlar vallahi :) bazen benim sözümden çok nişanlımın sözünü dinliyor kereta sempatiksalakcinni
valla kuzucum bizim kendi işimiz olduğundan çok fazla tatil yapabilme ihtimalimiz yok. dolayısıyla balayında gezdik gezdik.. gezemedik valla 2 gün yazlıkta tatil ile avunmak zorundayız :) ben de ilk başlarda masraf olmasın diye balayına gitmeyelim falan diodum ama sonra bi düşündüm ki bi daha yapacağımız tatiller asla balayı gibi olamayacağından istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?