2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

CANIM EV BAKARKEN MUTLAKA REŞİTPAŞA CADDESİNEDE BAK O ZAMAN YA NOLURRR .. BENIM ORDA HIC CEVREM ARKADASIM FALAN OLMIYCAK BITEK GORUMCEM VE KAYINVALIDEM VAR YANİ.. ISTERM KAFA DENGI BI ARKADASIM OLMASINI :) BAKARSIN BIZIMKILERDE KANKA OLUR HE :))

EVET CNM YOL PARASINI ALMAMAK BIDE MAAŞIMIZDAN KESINTI OLMASI BENI COK SARSTI BU AY :bbo:

DİLEKCİĞİM SENDE HOŞGELDN :) BNDE HOŞGELDM HİHİ SAĞOLASIN SENNDE KANDILIN MUBAREK OLSUN

CANIM BENIM HADI DIYELIM HERSEYI ALDIR ALDIR ALDIR.. EE BUNUN DUGUNDEN SONRASI NE OLACAK? SEFASINI SURMEK VARKEN CEFASINI CEKEMEM YANI BORÇLARIN kaydirigubbakcemile3 EVET CANIM TABIKI BEYENDIGIN GIBI OLSUN HERSEY AMA ELINDEN GELDIGI KDR UYGUNUNA GIT..BNDE ÖLE YAPIOM WLLA GERCI YINEDE YARANAMIOZ BAZEN BİZİM SIPAYA AMA kaydirigubbakcemile3

OYYY YERİM BEN SENİ YAAA :1hug:

amin canım sennde kandilin mübarek olsun allh cümlemize tekrarını gösterr inşallh kızlarla dedikoduya daldık evlilik olunca unutuyoruz herşeyi:teytey:

ayy evt ya arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun:)
bu arada bizde herşeyi ikimiz yaptığımız çin maalesf çok fazla masraf yaptıramıyorum dikkatli davranmak zorunda kalıyo insan sonra tüm yükü biz çekicez düğünden sonra allah kısmet ederse daha ev alacaz şimdilik kira maalesf zor ya evlenmek çokkkkkkk zorrrrrrrrrrrrr(

CANIM BENIM HADI DIYELIM HERSEYI ALDIR ALDIR ALDIR.. EE BUNUN DUGUNDEN SONRASI NE OLACAK? SEFASINI SURMEK VARKEN CEFASINI CEKEMEM YANI BORÇLARIN kaydirigubbakcemile3 EVET CANIM TABIKI BEYENDIGIN GIBI OLSUN HERSEY AMA ELINDEN GELDIGI KDR UYGUNUNA GIT..BNDE ÖLE YAPIOM WLLA GERCI YINEDE YARANAMIOZ BAZEN BİZİM SIPAYA AMA kaydirigubbakcemile3 [/QUOTE]

evt ya okadar kısıyoruz bide gerçekten yaranamıyoz yanikaydirigubbakcemile3

ooo kızlar komşuluk olayına girmşsiniz ne güzel.. siz ileri de dünür de olursunuz bu gidişlekaydirigubbakcemile2

BAZEN TEK Bİ LAFI BİLE BATIYO VALLA BANA
HATTA GEÇEN TAMAM HAKLI YANİ KENDİNE GÖRE
BABASI ÇALIŞMIYO EMEKLİLİĞİNE 1,5 SENE VAR
İŞ BULAMADI Bİ TÜRLÜ NAPSIN
ANNESİDE KADIN HASTA ZTN ARA SIRA GÜNDELİĞE FLAN GİDİO
EVE ADAM GİBİ Bİ NİŞANLIMIN MAAŞI GİRİYO
ODA BANA DEDİKİ İŞTE KINADA HEM ABİYE HEM BİNDALLI DEĞİLDE SADECE BİNDALLI GİYSEN OLMAZMI...
BEN 2SİNİDE İSTİYORUM DEDİM
ODA SİNİRLENDİ DAHA BİŞİ DEMEDİ
KALDI ÖYLE kaydirigubbakcemile3

kızlar valla aklımdan çıkmış gitmiş.. hepinizin kandili mübarek olsun

az önce 2 tane emlakçı ile görüştüm.. ev için kriterlerimizi belirttim bakalım istediğimiz kriterlere uygun evleri listeleyecekler bizim için.. gidip gezcez:) off stress oldum yaaaa

hayırlısı olsun güzelim inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz
bak bizim evimiz var ama hiç bişe yapamıyoz kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun güzelim inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz
bak bizim evimiz var ama hiç bişe yapamıyoz kaydirigubbakcemile3

ayy inşallah kuzum yaa... benim köpeğim olduğu için ev bulmak bizim için zorlaşıyor biraz. ama istediğimiz gibi bir ev bulacağız inatlıyım

tatlım sende fazla masraf yapma boşver tek bindallı giy sende bak ben masraf çıkmasın diye kına bile yapmıcam yani..

bencede undomielcim stres yapma daha çok zaman var kira olacak satınmı alacaksınız?

kızlar ya ben çok şımarık bir gelin adayıyım diye düşünmeye başladım şimdi... ama demin de dedim ya bir kere evlenicem o yüzden içimde bişi kalmasını pek istemiyorum.. hem neticee evet borç bizim borcumuz olucak ama böyle şeyler bir kere oluyor.

balayı için ne planlıyorsunuz peki? biz 1 hafta seyehat edicez. belli bir yerde kalmıcaz. kaş-kalkan-fethiye- ölüdeniz falan gezmeyi planlıyoruz

bencede undomielcim stres yapma daha çok zaman var kira olacak satınmı alacaksınız?

şimdilik kira canımın içi.. zaten satın alıcak olsak hiiç dert etmem köpeğimi.. ama bazı ev sahipleri bu konuda çok gıcıklar..

tatlım sende doğrus ölüyosun bir kez olucakda maalesf büteç sorun olmasa hiç düşünmem zaten bende ama tüm yük üztümüze binince nişanlım babasıyla görüşmüyo pek yardım alamıyoruz yani bide anneside çalışmıyo emeklisi yok biz nişanlım bakıyo oyüzden düşünmek zorundayım ne yazıkki dahada dar boğaza girmemek için ee ev kira off off senağlama
neyse balayı olayına gelince biz sanırım alanyaya gidicez ama belirli biyerde kalırmıyız gezermiyiz belli değil daha..

tatlım sende fazla masraf yapma boşver tek bindallı giy sende bak ben masraf çıkmasın diye kına bile yapmıcam yani..

canım ama çok içimde kalıcak ya ne bilim.. olmadı zaten bizim binada bi kızın düğünü var bu haftasonu onun kınadaki abiyesini denedim çokta güzel oldu oda veririm dedi nişanlıma bitek bindallıyı kiralattırırım abiyeyide arkadaştan alırım yani .. ama çok teferruat olmasa bile kına yapman lazım bıtanem bıkere oluyo bu

ayy inşallah kuzum yaa... benim köpeğim olduğu için ev bulmak bizim için zorlaşıyor biraz. ama istediğimiz gibi bir ev bulacağız inatlıyım

inş bulursun canım gönlüne göre aaa köpekmii :)) enişteyle anlaşıyolarmı :)

bizde 1 hafta düşünüyoruz canım maşallah kız ne çok geziceksiniz :)
biz ya ayvalık ya antalya ya bodrum gidip geliyoz öyle daha net bişi yok :)
tarihimiz kesinleşemediği için planda yapamıyoruz

evet anlaşıyorlar vallahi :) bazen benim sözümden çok nişanlımın sözünü dinliyor kereta sempatiksalakcinni
valla kuzucum bizim kendi işimiz olduğundan çok fazla tatil yapabilme ihtimalimiz yok. dolayısıyla balayında gezdik gezdik.. gezemedik valla 2 gün yazlıkta tatil ile avunmak zorundayız :) ben de ilk başlarda masraf olmasın diye balayına gitmeyelim falan diodum ama sonra bi düşündüm ki bi daha yapacağımız tatiller asla balayı gibi olamayacağından istiyorum artık

Aslıcım,
tamam ilk olarak Reşit paşaya bakıcam :1hug:
evet undo, komşuluk olayına girdik biz iyice
ama olsa güzel olurdu :))) kaydirigubbakcemile3

Kandil aklımdaydıı benim de unutmuşum, hepinizin kandili mübarek olsun
tüm dualarımız kabul olsun inşAllah :)))

kızlar balayı konusunda en zor durumda benim sanırım..
23 ekimde düğünüm..ve o tariften sonra nereye gidilir yaa
1 hafta sonra kasım zaten
napıcaz bilmiyorum :1closedeyes:

oh oh ne güzel allah muhabbetlerini arttırsın :)))
haklısın canım imkanın varken değerlendir tabiki
bu arada beni eklemişsin facebookta eve gidince kabul edicem tatlım burdan giremiyorum facebook'a

kızlar ya sizin yokmu facebookunuz ekleyeyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…