kızlar günaydın,
artık evliyim:)) darısı başınızazemuszemus
Ya kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Bilen biliyordur belki burda da bahsi geçmişti, doğum kontrol hapı kullanmamaya karar vermiştik biz. Ben de ona güvenerek jinekoloğa gitme konusunda acele etmedim. Ama nişanlım, canıım, aşkımalsanaalsanasmile kararını değiştirmiş. İlk 3-4 ay kullanalım diyor.
Velhasıl kelam benim bugün adetimin 4. günü. Yani düğüne kadar sadece 1 tane daha adet geçireceğim. O da 23- 24 ağustos. 19 Eylül düğün zaten. Tam koruma sağlanabilmesi için 2 kutu bitirmek gerektiğini duymuştum. Geç kaldım değil mi ya, ne yapabilirim? Bilen, bana akıl vermek isteyenden öneri beklemedeyim.
Müstakbel nişanlım, geç kalma hususunda bana katılmıyor ama neyse.
Allah bır yastıkta kocatsın cnmmm
ay sorma dedimki bak elbisem dar hareket edemiyorum ona göre uzağa gitme ayağımada basma ayakkabının lekesi geçmez:)) sonrada ben bastım ayağınaİyidir tatlım. senden naber? Nişanlımla düğünümüz için eğlenceli slayt yapmaya başlayacaz dün biraz onlara baktık.
bol hayırlı olsun canım Allah bir yastıkta kocatsın. Baştın mı eniştenin ayağına?
Günaydın kızlar....
Bolcum hayırlı olsun...
kızlar günaydın,
artık evliyim:)) darısı başınızazemuszemus
Ya kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Bilen biliyordur belki burda da bahsi geçmişti, doğum kontrol hapı kullanmamaya karar vermiştik biz. Ben de ona güvenerek jinekoloğa gitme konusunda acele etmedim. Ama nişanlım, canıım, aşkımalsanaalsanasmile kararını değiştirmiş. İlk 3-4 ay kullanalım diyor.
Velhasıl kelam benim bugün adetimin 4. günü. Yani düğüne kadar sadece 1 tane daha adet geçireceğim. O da 23- 24 ağustos. 19 Eylül düğün zaten. Tam koruma sağlanabilmesi için 2 kutu bitirmek gerektiğini duymuştum. Geç kaldım değil mi ya, ne yapabilirim? Bilen, bana akıl vermek isteyenden öneri beklemedeyim.
hannecim ben dün kullanmaya başladım benimde düğün 19 eylül iki ay önce başlarsan tam koruma sağlarmış ek yönteme gerek kalmıyor o zaman geç kalmadın canım sen diğer regl döneminde başlarsın zaten düğüne kadar bir kutu bitmiş olur birde ek korunma yöntemiyle sorun olmaz tatlım
Kızlar yatmaya gittiğmde baktım telefona o bana msj atmış msja bakın" ne olursa olsun ayrıyız bir daha olmayacağını bilsende doğum günümü kutlamanı çokbekledim ama yapmadın su saate kadar ararsın diye düğün salonunu bile iptal etmedim ama bitti çiğdem anladımki bitmiş sana hayatında mutluluklar " bunu yazmış kızlar deliricem ya hala ararsın diey bekeldim diyor sen suçlusun neler dedin bana nasıl arıyım madem sen ara dimi bu ne şimdi yanii.. yatmaya gidiyorum şimdi sabah okurum yorumalrınızı. Buarada Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
tatlım senin kulladığın hapın adı nedir?bide tahlil yaptırdınmı?
kızlar günaydın ayakkabımı aldım bakalım beğenecek misiniz :asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/379485-ayakkabim.html
tatlım senin kulladığın hapın adı nedir?bide tahlil yaptırdınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?