Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın,
artık evliyim:)) darısı başınızazemuszemus
günaydın cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ah.. bitanem benim düşünmen yeter burdan bunalttığım yeter sizi bu düğün hazırlığında benim sana bunu sormam lazım aslında benim yapabilceğim bişey olursa mutlaka haber ver hemde benim biraz kafam dağılır :gitme: ben gayet sessizim şuanda onu öyle çıldırtmayı düşünyorum tepki vermiycem hiç birşeye ve bu yaptıkalrıd yanına klmıycak çok eminim:Saruboceq:
Kızlar ben yatıyorum başım çok kötü ağrıyor iyi geceler hepinize.. Hannem öpüyorum seniii opuyorumnanaktan
Kızlar yatmaya gittiğmde baktım telefona o bana msj atmış msja bakın" ne olursa olsun ayrıyız bir daha olmayacağını bilsende doğum günümü kutlamanı çokbekledim ama yapmadın su saate kadar ararsın diye düğün salonunu bile iptal etmedim ama bitti çiğdem anladımki bitmiş sana hayatında mutluluklar " bunu yazmış kızlar deliricem ya hala ararsın diey bekeldim diyor sen suçlusun neler dedin bana nasıl arıyım madem sen ara dimi bu ne şimdi yanii.. yatmaya gidiyorum şimdi sabah okurum yorumalrınızı. Buarada Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan
günaydın cicişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Günaydın kızlar....
Bolcum hayırlı olsun...
saol sirkenim yaparım ben lezzetli yemekler:)))))))))naber bakalım
İyidir tatlım. senden naber? Nişanlımla düğünümüz için eğlenceli slayt yapmaya başlayacaz dün biraz onlara baktık.
bol hayırlı olsun canım Allah bir yastıkta kocatsın. Baştın mı eniştenin ayağına?