• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

undo evin çok güzel hayırlı olsun canım iyi günlerde oturun inşallah
luxxor Allah rahmet eylesin canım üzüldüm yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmiş sefalar getirmiş zuzu arşivin süper tencerelerinede bayıldım iyi günlerde kullan

tşk ederim kızlar nikahımız oldu sadece düğünümüz 11 eylülde tabiki:)) hepimiz inşallah bi yastıkta kocarızzzzz:))

Ah.. bitanem benim düşünmen yeter burdan bunalttığım yeter sizi bu düğün hazırlığında benim sana bunu sormam lazım aslında benim yapabilceğim bişey olursa mutlaka haber ver hemde benim biraz kafam dağılır :gitme: ben gayet sessizim şuanda onu öyle çıldırtmayı düşünyorum tepki vermiycem hiç birşeye ve bu yaptıkalrıd yanına klmıycak çok eminim:Saruboceq:

Ya canımcım böyle düşünme lütfen ya, bunaltmak ne demek. Sağ ol tatlım yapabileceğin bir şey olursa haber veririm ben sana.

Kızlar ben yatıyorum başım çok kötü ağrıyor iyi geceler hepinize.. Hannem öpüyorum seniii opuyorumnanaktan

Ben de öptüm seni çok çok.

Kızlar yatmaya gittiğmde baktım telefona o bana msj atmış msja bakın" ne olursa olsun ayrıyız bir daha olmayacağını bilsende doğum günümü kutlamanı çokbekledim ama yapmadın su saate kadar ararsın diye düğün salonunu bile iptal etmedim ama bitti çiğdem anladımki bitmiş sana hayatında mutluluklar " bunu yazmış kızlar deliricem ya hala ararsın diey bekeldim diyor sen suçlusun neler dedin bana nasıl arıyım madem sen ara dimi bu ne şimdi yanii.. yatmaya gidiyorum şimdi sabah okurum yorumalrınızı. Buarada Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

Mesaj beklediğini ben de biliyordum. Kendini toparlamaya çalış ve oturup konuşun bir. Ne yapacağınıza karar verin arkadaşım. Eğer dönmek istemediğini düşünüyorsan bile birbirinize, bu ilişkiye oturup yüz yüze konuşmayı borçlusunuz.
Çok gururlu ve inatçı okan bey hazretleri (!). Erkeklerin bir çoğu da böyle sanırım. O hatalıama bak yine üste çıkmaya çalışıyor. Ne olursa olsun araman gerekirdi diyerek.
Oturun konuşun tatlım, karar verinbazı şeylere. Ya devam ya tamam. her iki halukarda da ypılacak şeyler var. İçim kıpır kıpır değil diyordun, bundan sonra olmayabilir diyordun. Sana fırsat yüz yüze konuşmak istediğini söyle. Yanına git ve gözlerinin içine bak. Ne hissettiğini gör. Belki sinirle hissediyorsun bu şekilde. Belki onu görünce farklı hissedeceksin.

undomiel ev çok hoş, güle güle oturun canım, hayırlı olsun.
luxxor Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun tatlım.

saol sirkenim yaparım ben lezzetli yemekler:)))))))))naber bakalım

İyidir tatlım. senden naber? Nişanlımla düğünümüz için eğlenceli slayt yapmaya başlayacaz dün biraz onlara baktık.

bol hayırlı olsun canım Allah bir yastıkta kocatsın. Baştın mı eniştenin ayağına?

İyidir tatlım. senden naber? Nişanlımla düğünümüz için eğlenceli slayt yapmaya başlayacaz dün biraz onlara baktık.

bol hayırlı olsun canım Allah bir yastıkta kocatsın. Baştın mı eniştenin ayağına?

iyidir ne olsun be ciciş ayılmaya çalışıyorum moloz gibiyim......tatlı hazırlıklar heee hadi bakalım:)

Ya kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Bilen biliyordur belki burda da bahsi geçmişti, doğum kontrol hapı kullanmamaya karar vermiştik biz. Ben de ona güvenerek jinekoloğa gitme konusunda acele etmedim. Ama nişanlım, canıım, aşkımalsanaalsanasmile kararını değiştirmiş. İlk 3-4 ay kullanalım diyor.
Velhasıl kelam benim bugün adetimin 4. günü. Yani düğüne kadar sadece 1 tane daha adet geçireceğim. O da 23- 24 ağustos. 19 Eylül düğün zaten. Tam koruma sağlanabilmesi için 2 kutu bitirmek gerektiğini duymuştum. Geç kaldım değil mi ya, ne yapabilirim? Bilen, bana akıl vermek isteyenden öneri beklemedeyim.
Müstakbel nişanlım, geç kalma hususunda bana katılmıyor ama neyse.

Back
X