2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Çilek tatlım çok güzelmiş ayakkabıların... Güle güle kullan...
tşkler meltemcim

bi gelinlikçiye göster istersen
olur yada olmaz cevap verir nasılsa.
eğer boyu uzunsa platformu tercih et cnm.

günaydın güzelim

dün akşam ev bakmaya gitik özellikle sahibinden olan evlere bakıyorum emlakçı olmasında komisyon parası falan derken fazla masraf yapmayalım diye adam demezmi kira kadar komisyon diye evi tutasım varsada tutmıcam ayaküstü geçirecekler ya iyiki düğün yapıyoruz herkes nasıl olsa yapıcaklar diye şişiriyo fiyatları yazık ama bizlerede sanki para kolay kazanılıyoo

alkisalkisalkis aynen canım çok haklısın

günaydınn tatlım nasılsınn gümüş sırıtmaz kuzenımde öle gıydı cok şık oluo bence bende gümüş düşünüyorumm

aman be görmedim yalnış yazdığımı olummm inadına emimse dicem işte emimse:icecream:

:umursamaz:
heaven boşver annem sen takma hadi başka konu konuşak ben cuma günü izine çıkıyorum kimler beni özlücek parmak kaldırsın:))))))))))))

ay cnm cok seındım izne cıkmana hiç özlemicemmm had benden sana 3 gun izin yarın gelme kaydirigubbakcemile3

tatlım hayırlı olsun evın tuttunmu

demek özlemicen emimse:dilcikar:
papatya sıkma canının sağlık olsun sende adetin bitince gerdeğe girersin nasılsa evlenince bol bol yapıcankaydirigubbakcemile3

İyiyim canım sen nasılsın???Şu d. kontrol hapı olayı çok canımı sıktı
Adetim düğün gününe denk geliyooorr:sinifsinif:

ay benımde öle cnm ya adetime denk gelıo ben sımdı agustos 10 da adet olcmm adetın 3. gunu basla die söledı bana aytun hanımm bırıncı kutuyu bırıtdıkten sonra hiç ara vermeden ıkıncıyı ıcmeye basla balayından döndüğünde bırak ilacı dedı sonra tekrar adet oldugunda 3. günü basla yarım kutuyu kullanma dedı gunlerı karıstırmamak ıcın yenı kutu alıp ona basla

tatlım bu undonun evıymıs ya fotoya bakmadann yorum yapım dedım sonra bakım fotoya dedım bı baktım undonun evş cıktı

evet canım evini koymuş kızlarda soruyordu bende aradım ancak buldum kaydirigubbakcemile3 keşke benim evim olsaydı çok güzel ev tadilat gerekmiyor gibi duruyor mutfağı geniş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…