ciciş benim lafım ulennnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile
pis papatyakaydirigubbakcemile3
tşkler meltemcimÇilek tatlım çok güzelmiş ayakkabıların... Güle güle kullan...
Günayydınn cicişler...Nasılsınız??
Çilek ayakkabıların çok güzel güle güle giy..Platform topuk olması da iyi..Çok rahat edersin.. Bende gümüş renkli taşlı platform topuk aldım kına için...Aynı zamanda da beyaz önü açık başka zamanda giyebileceğim çok rahat kullanışlı bir ayakkabı aldım..Topuğu düşündürüyor sadece çok yüksek değil platform gibi değil..Nişanlımda uzun boylu acaba diyorum kına içib aldığım gümüş renkli ayakkabımı mı giysem. Gelinliğin altında sırıtavağını sanmıyorum kardeşimde giymişti çünkü..
Çilek ayakkabıların çok güzel güle güle giy..Platform topuk olması da iyi..Çok rahat edersin.. Bende gümüş renkli taşlı platform topuk aldım kına için...Aynı zamanda da beyaz önü açık başka zamanda giyebileceğim çok rahat kullanışlı bir ayakkabı aldım..Topuğu düşündürüyor sadece çok yüksek değil platform gibi değil..Nişanlımda uzun boylu acaba diyorum kına içib aldığım gümüş renkli ayakkabımı mı giysem. Gelinliğin altında sırıtavağını sanmıyorum kardeşimde giymişti çünkü..
Kıslar doğum kontrol hapını adetin 2. günü mü içmek lazım?? 4. günü içilmez miii??????????
Bende söyleyemem miiiiiiiiii:mymeka::
Kıslar doğum kontrol hapını adetin 2. günü mü içmek lazım?? 4. günü içilmez miii??????????
dün akşam ev bakmaya gitik özellikle sahibinden olan evlere bakıyorum emlakçı olmasında komisyon parası falan derken fazla masraf yapmayalım diye adam demezmi kira kadar komisyon diye evi tutasım varsada tutmıcam ayaküstü geçirecekler ya iyiki düğün yapıyoruz herkes nasıl olsa yapıcaklar diye şişiriyo fiyatları yazık ama bizlerede sanki para kolay kazanılıyoo
tşkler meltemcim
bi gelinlikçiye göster istersen
olur yada olmaz cevap verir nasılsa.
eğer boyu uzunsa platformu tercih et cnm.
Çilek ayakkabıların çok güzel güle güle giy..Platform topuk olması da iyi..Çok rahat edersin.. Bende gümüş renkli taşlı platform topuk aldım kına için...Aynı zamanda da gelinliğimin altına beyaz önü açık başka zamanda giyebileceğim çok rahat kullanışlı bir ayakkabı aldım..Topuğu düşündürüyor sadece çok yüksek değil platform gibi değil..Nişanlımda uzun boylu acaba diyorum kına için aldığım gümüş renkli ayakkabımı mı giysem düğünde. Gelinliğin altında sırıtacağını sanmıyorum kardeşimde giymişti çünkü..
aman be görmedim yalnış yazdığımı olummm inadına emimse dicem işte emimse:icecream:
heaven boşver annem sen takma hadi başka konu konuşak ben cuma günü izine çıkıyorum kimler beni özlücek parmak kaldırsın:))))))))))))
işte ev http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/361054-2010-eylulampekim-gelinleri-buraya-672.html
sonunda buldum:ecrin_bebek:
söyleyemessin ulennn ben söylerim ulennnnnnkaydirigubbakcemile3
nbr papatya bakem
işte ev http://www.kadinlarkulubu.com/dugun/361054-2010-eylulampekim-gelinleri-buraya-672.html
sonunda buldum:ecrin_bebek:
İyiyim canım sen nasılsın???Şu d. kontrol hapı olayı çok canımı sıktı
Adetim düğün gününe denk geliyooorr:sinifsinif:
tatlım bu undonun evıymıs ya fotoya bakmadann yorum yapım dedım sonra bakım fotoya dedım bı baktım undonun evş cıktı
jean evin hayırlı olsun ama resimlerine bakamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?