2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

işte onun da face kızlar ekleyip resimler koyarak yapmaya çalıştığı bu seni yıpratmak. lütfen toparla kendini. biliyorum söylemesi kolay ama onun oyununa gelme

canim ben yaa..allahim insallah dogru yplu gösterir..icini ferah tut tatlim..hakkinda hayirlisi..
ben cikiyorum kizlar hepinizi öptüm ici geceler

Of canım ya keske elimden bir sey gelse dua etmekten baska.

Ah.. bitanem benim düşünmen yeter burdan bunalttığım yeter sizi bu düğün hazırlığında benim sana bunu sormam lazım aslında benim yapabilceğim bişey olursa mutlaka haber ver hemde benim biraz kafam dağılır :gitme: ben gayet sessizim şuanda onu öyle çıldırtmayı düşünyorum tepki vermiycem hiç birşeye ve bu yaptıkalrıd yanına klmıycak çok eminim:Saruboceq:

işte onun da face kızlar ekleyip resimler koyarak yapmaya çalıştığı bu seni yıpratmak. lütfen toparla kendini. biliyorum söylemesi kolay ama onun oyununa gelme

Farkındayım cnm benim inan onlara taklımıyorum bile benim hırsım suçlu olduğu halde ayrılığı kabul etmesi ve bu üstte çıkıp geçti gitti 6 gün oldu ses yok bu şekilde ayrıldık zoruma giden bu acayip hırslıyım anlıycağın.. Desteğin için çok sağol biran önce toplarım inşallah kendimi :Saruboceq:

canim ben yaa..allahim insallah dogru yplu gösterir..icini ferah tut tatlim..hakkinda hayirlisi..
ben cikiyorum kizlar hepinizi öptüm ici geceler

İnşallah bitanem aminnn... Desteğin için sanada çok teşekkür ediyorum Öpüyorum iyi geceler opuyorumnanaktan

Kızlar yatmaya gittiğmde baktım telefona o bana msj atmış msja bakın" ne olursa olsun ayrıyız bir daha olmayacağını bilsende doğum günümü kutlamanı çokbekledim ama yapmadın su saate kadar ararsın diye düğün salonunu bile iptal etmedim ama bitti çiğdem anladımki bitmiş sana hayatında mutluluklar " bunu yazmış kızlar deliricem ya hala ararsın diey bekeldim diyor sen suçlusun neler dedin bana nasıl arıyım madem sen ara dimi bu ne şimdi yanii.. yatmaya gidiyorum şimdi sabah okurum yorumalrınızı. Buarada Günaydın Kızlar opuyorumnanaktan

Cnm kendini haklı seni haksz buluyor galiba yaşanan olaylarda...Bir tarafı seni deli gbi seviyor diğer yanda seni üzerek sessizliğini bozmanı istiyor.Çiğdem erkekler hep kendilrini haklı görür alttan alanın hepp karsındakı olmasını ister.Ama senin ilişkinde fazlasıyla sen zarar gördün.Çok üzüldün düğün öncesi....Seni, hislerini çok iyi anlıyorm.Kızgın , yorgun , kafası karışık ...Kendinde öyle çok eksi yarattın ki...Beynin bırak git derken kalbin hep bir yandan sana keşke diyor.Ah bu keşkeler hiç olmasa hayatmızda...Bu saatten sonra sana nacizane fikrim ileride keşke dememek adına son bir kez daha yüzyüze konusmak...İnan bana yıllarca sevdiğini bir kez görmek kararını daha iyi vermene yardımcı olcaktır cnm.Hakkında hayırlısı olsn ... Sonuc ne olursa olsn hep guçlü hep çok iyimser ol ...

insan da inat organı diye bi organ olaydı başta seninkinin inat organını keser kurtulurduk çiğdem:)
nasıl bir inattır yahu adam hep haklı hep haklı
hakkınızda hayırlısı

herkese günaydın kızlar zuzucum arşivin güzelmıs bazılarını görebıldım çiğdemcim cnm söylemıstım sanırım bence o senden beklıo die hayırlısı olur inşş bence ikiniz bi oturup konusun böle bi karar telefnda ıkı msjla verılcek karar degıl bı oturun karsılıklı artılarınızı eksılerınızı söyleyın eger kararınızda ciddiysenız kısa süredede aılelere bıldırın bence zaten onlarda bı terslık oldugunun farkına varmıslar sanırım ama öncelıkle oturup konusun gerekıyosa bırlıkte cıkıp kararınızı söyleyınn

kızlar buarada 700 ü devırdık sanırım bız düğünlere kadar 1000 yaparız topiği:lepi:

bu arada günaydın çikicanlarbayanssulusmile
işler yoğun pek giremiyorumm
anam anam az kaldı yaa düğünlerimize
hem seviniyorum hem hüzünleniyorum hemde korkuyorumeyvahedigeldismile
seviniyorum= sevdiğimle birlikte yaşayacağımmm
üzülüyorum=ailemden ayrılacağım annem tek kalıcak:gitme:
korkuyorum=ilk gecedeki olumsuzluklardan:jeyyar:

günaydın tatlımmm ya ben gecmıse bakınca allak bullak oluoruz zaten lisedeykende tarıhı hiç sevmezdım buarada sen tarıhtın sanırım cnmm

ayyy ne çok kaynatmışsınız akşam evet tarihtim tatlım tarihi kimse sevmiyor bende sıkılıyorum bazen

çiğdemcim yeni okudum akşam olan şeyleri canım çok kırılmışsın belli birşeylerin düzelmesi için zamana ihtiyacınız var bence bak nişanlında mesaj atmış senden birşeyler beklemiş oturup güzelce konuşun on yılı bir mesajla konuşmayla heba etmeyin biraz sabırla gayretle inanıyorumki düzelecektir rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…