kızlar günaydın ayakkabımı aldım bakalım beğenecek misiniz :asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/379485-ayakkabim.html
çok güzel canım güle güle giy inşallh rahat edersin ben okadar yüksak giyemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın ayakkabımı aldım bakalım beğenecek misiniz :asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-ayakkabisi/379485-ayakkabim.html
çok saol cnm nişanlım uzun boylu mecburen platform aldım bendeohaoldumsmile
tatlımmm cok güzeller bende böle istiyorum platform ama boy sorunumuz var
çilek güle güle giyin krem rengimi gelinliğin kırık beyazmı
çok saol cnm. bende eğer bunun platformu olmasaydı ökçe topuğu kdr yüksek bi ayakkabı giyemezdim rahat edemezdim.çok güzel canım güle güle giy inşallh rahat edersin ben okadar yüksak giyemiyorum
çilek çok güzel ayakkabın bende böyle birşey istiyorum ama korkarım düşerim diyeeyvahedigeldismile
çilek canım ayakkabın çok hoş güle güle giy hayatım test mi yapılıo doum kontrol hapı kullanırken ayy benim 67 gün var evlenmeme kızlar ben bir ay önceden ilaca başlanıyor die biliorum iki ay önceden deil sanırım yaa kızlar acaba ertesi gün hapı varmış onu mu kullansak daha ii bence o yaa doum kontrol hapı kullanmak istemiorum ben bilemiorum ama biranönce karar vermek lasım dimi yaa off bilemiorum sanırım nişanlımla oturup konuşmam lasım bu konuyu zaten biliosunuz ben takıorum kafaya bu konuları souk terler döküorum bakalım artık bu arada herkes çeyizinden bişiler eklemiş ben de birazdan eklicem özendim yaaw
çilek canım ayakkabın çok hoş güle güle giy hayatım test mi yapılıo doum kontrol hapı kullanırken ayy benim 67 gün var evlenmeme kızlar ben bir ay önceden ilaca başlanıyor die biliorum iki ay önceden deil sanırım yaa kızlar acaba ertesi gün hapı varmış onu mu kullansak daha ii bence o yaa doum kontrol hapı kullanmak istemiorum ben bilemiorum ama biranönce karar vermek lasım dimi yaa off bilemiorum sanırım nişanlımla oturup konuşmam lasım bu konuyu zaten biliosunuz ben takıorum kafaya bu konuları souk terler döküorum bakalım artık bu arada herkes çeyizinden bişiler eklemiş ben de birazdan eklicem özendim yaaw
emimseeeeeeeeeeee:icecream:
Günayydınn cicişler...Nasılsınız??
Çilek jayakkabıların çok güzel güle güle giy..Platform topuk olması da iyi..Çok rahat edersin.. Bende gümüş renkli taşlı pkatform topuk aldım kına için...Aynı zamanda da beyaz önü açık başka zamanda giyebileceğim çok rahat kullanışlı bir ayakkabı aldım..Topuğu düşündürüyor sadece çok yüksek değil platform gibi değil..Nişanlımda uzun boylu acaba diyorum kına içib aldığım gümüş renkli ayakkabımı mı giysem. Gelinliğin altında sırıtavağını sanmıyorum kardeşimde giymişti çünkü..
zuzu doru sölüo valla takıorum kafaya beeen offf gideyim bari haftaya doktora ne diim artık kıslar kafam karıştı şimdi yaaa