• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

çilek çok güzel ayakkabın bende böyle birşey istiyorum ama korkarım düşerim diyeeyvahedigeldismile

ohaoldumsmile

tatlımmm cok güzeller bende böle istiyorum platform ama boy sorunumuz var
çok saol cnm nişanlım uzun boylu mecburen platform aldım bende
ama çok rahat yumuşak bi ayakkabı. rahat yürüyorum da.
az topuklu çok şık platformlarda var cnm.

çilek güle güle giyin krem rengimi gelinliğin kırık beyazmı

zuzucum bnm gelinliğim krem rengi
gelinlikçi kumaş verdi bana ona göre aldım ayakkabımı
çokta uydu ya kumaşa falan. içim rahatladı valla :))

çilek canım ayakkabın çok hoş güle güle giy hayatım test mi yapılıo doum kontrol hapı kullanırken ayy benim 67 gün var evlenmeme kızlar ben bir ay önceden ilaca başlanıyor die biliorum iki ay önceden deil sanırım yaa kızlar acaba ertesi gün hapı varmış onu mu kullansak daha ii bence o yaa doum kontrol hapı kullanmak istemiorum ben bilemiorum ama biranönce karar vermek lasım dimi yaa off bilemiorum sanırım nişanlımla oturup konuşmam lasım bu konuyu zaten biliosunuz ben takıorum kafaya bu konuları souk terler döküorum bakalım artık bu arada herkes çeyizinden bişiler eklemiş ben de birazdan eklicem özendim yaaw

anladım krem rengi olduğunu güzel kız müdürüm beğendim:)))))))))

çok güzel canım güle güle giy inşallh rahat edersin ben okadar yüksak giyemiyorum
çok saol cnm. bende eğer bunun platformu olmasaydı ökçe topuğu kdr yüksek bi ayakkabı giyemezdim rahat edemezdim.
çilek çok güzel ayakkabın bende böyle birşey istiyorum ama korkarım düşerim diyeeyvahedigeldismile

tşkler opuyorumnanaktan

ay şu heavenin yanında konuşmayın kızlar valla kız herşeyi kafaya takıyo yaaa

çilek canım ayakkabın çok hoş güle güle giy hayatım test mi yapılıo doum kontrol hapı kullanırken ayy benim 67 gün var evlenmeme kızlar ben bir ay önceden ilaca başlanıyor die biliorum iki ay önceden deil sanırım yaa kızlar acaba ertesi gün hapı varmış onu mu kullansak daha ii bence o yaa doum kontrol hapı kullanmak istemiorum ben bilemiorum ama biranönce karar vermek lasım dimi yaa off bilemiorum sanırım nişanlımla oturup konuşmam lasım bu konuyu zaten biliosunuz ben takıorum kafaya bu konuları souk terler döküorum bakalım artık bu arada herkes çeyizinden bişiler eklemiş ben de birazdan eklicem özendim yaaw

öncelikle tşkler cnm
ama doğum kontrol hapı 2 ay önceden kullanılması gerekiyormuş
1 ay önceden kullanırsan tam koruma sağlanmıyomuş
sitede bi doktordan okumuştum.

canım ertesi gün hapını doktorlar zorda kalmadıkça kullanmayın diye okudum bir kaç yerde iyice araştır derim

Günayydınn cicişler...Nasılsınız??
Çilek ayakkabıların çok güzel güle güle giy..Platform topuk olması da iyi..Çok rahat edersin.. Bende gümüş renkli taşlı platform topuk aldım kına için...Aynı zamanda da gelinliğimin altına beyaz önü açık başka zamanda giyebileceğim çok rahat kullanışlı bir ayakkabı aldım..Topuğu düşündürüyor sadece çok yüksek değil platform gibi değil..Nişanlımda uzun boylu acaba diyorum kına için aldığım gümüş renkli ayakkabımı mı giysem düğünde. Gelinliğin altında sırıtacağını sanmıyorum kardeşimde giymişti çünkü..

Son düzenleme:
aman be görmedim yalnış yazdığımı olummm inadına emimse dicem işte emimse:icecream:

Günayydınn cicişler...Nasılsınız??
Çilek jayakkabıların çok güzel güle güle giy..Platform topuk olması da iyi..Çok rahat edersin.. Bende gümüş renkli taşlı pkatform topuk aldım kına için...Aynı zamanda da beyaz önü açık başka zamanda giyebileceğim çok rahat kullanışlı bir ayakkabı aldım..Topuğu düşündürüyor sadece çok yüksek değil platform gibi değil..Nişanlımda uzun boylu acaba diyorum kına içib aldığım gümüş renkli ayakkabımı mı giysem. Gelinliğin altında sırıtavağını sanmıyorum kardeşimde giymişti çünkü..

ciciş benim lafım ulennnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile
pis papatyakaydirigubbakcemile3

zuzu doru sölüo valla takıorum kafaya beeen offf gideyim bari haftaya doktora ne diim artık kıslar kafam karıştı şimdi yaaa

heaven boşver annem sen takma hadi başka konu konuşak ben cuma günü izine çıkıyorum kimler beni özlücek parmak kaldırsın:))))))))))))

İşleri yoluna sokup geldim kızlar

Çilek ayakkabıların çok şıkmış güle güle giy.

Heaven undomiel in evi nerde? Pc kasıyor yine:SSS bakamadım.

Back
X