2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ozzycimm,ashkmeleği ,mavi_perim ,FE.OZcum,elcintih napıyosunuz bakalım kızlar bugun yogun bı tempoda gun gecırıyorumm baya hareketlıyımmmmm ama Allaha şükür hiç bi yerden eksık kalmıyorum:lepi:

valla ev bakıyodum netten aslında beğendiğim bi ev var ama erken daha tutamayız şimdiden onu düşünüp duruyorum

zuzummmmmm ben akşam girerim tabi o zaman istediklerimi söyleyeyim kına kıyafeti kına ayakkabısı
düğünde saç modeli bi de kınlaık süsler falan

zuzummmmmm ben akşam girerim tabi o zaman istediklerimi söyleyeyim kına kıyafeti kına ayakkabısı
düğünde saç modeli bi de kınlaık süsler falan

tatlım gecenlerde arkadasımın kınası vardı bu akşı memnuddakı gıbı nıhalın kınasında duvak takmıstı ya herkes öle yaptılar tam kına yaklacagı zaman arkadaslar duvaklarını takıp cıktılar cok cici oldu biraz özenti gibi oldu ama farklı oldu herkeste cok begendii

belkim biizm bi yer tutulup erkek bayan bir olacak :S hiç istemiyorum ama aslında o yüzden de ne yapacağım kesinleşemedi

belkim biizm bi yer tutulup erkek bayan bir olacak :S hiç istemiyorum ama aslında o yüzden de ne yapacağım kesinleşemedi

tatlım düğün zaten öle olcak ama bence kınaya erkeklerı karıstırma kına kadınlar arasında olması gereken bişi yanı yıllardır öle yapılıodu ama son zamanlarda karısık yaptılar

yaaa beni de ekleyiinn, eylül olacak ama tarih belli değil çünkü nilanlımın tarafında cenazsi vardı, hadi tarih belirleyin diyemiyoruz(((

tatlım düğün zaten öle olcak ama bence kınaya erkeklerı karıstırma kına kadınlar arasında olması gereken bişi yanı yıllardır öle yapılıodu ama son zamanlarda karısık yaptılar

he ya sorma canım ben de öle isitoyrum ama onlar da erkeğe de kına yakılırmış falan filan biraz karışık anlaycağın nişanlım da ben de ayrı olsun diyoruz ama bakalımmm canmmmm

amazon cum hoşgeldinnnn

ya erkege yakılmaz ama yaaaa adetler iyice degıstı haaa kadınlar arasında olur kına benım bı ark kınasında erkeklerde vardı kıza kına yakılırken kafasına örttükleri kırmızı duvaktan erkegınde omzuna kydular bence kötü oluo öle ve erkekte rahatsız oluo o durumdannn bence tabi

ooo ne duvak resimleri var bende kına için hem kırmızı hem beyaz bileklik var bekar kızlar için çiçekli orjinal şeyler var bende hep kaydediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…