• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

sengözlerimebaksanab:jeyyar:sus ulen ne tuzağı enimse:))))))))))))))))))))))))))))))))))
sen enimseye bakma annem gel bana sen gel yavrum:)))))))))))))))

kanmayın kızlar buna kırmızı baslıklı kızdakı kötü hain kurta benziokaydirigubbakcemile3

Evet cnmm arkadaşlarımm kardeşimin 4 gun sonraki kınası için bunlarI hazırladık. Tel sepetlerın ıcınde kınalar var.Fikir olsun.Umarım beğenirsiniz.
fotoraf0035n.jpg

fotoraf0036o.jpg

Son düzenleme:
aşk meleğimmmm canım çok güzellerrrr lem ben nası gelin olacam hiçbişi bilmiorum yaaaaaa sizler neler yapıosunuz yavvvvvv maşallah

ozzy bende evdeki laptopta bir klasör var söz nişan düğün diye bir klasör yaptım netten beğendiğim herşeyi kaydediyorum dur burayada akşam koyayım sen olurmusun akşam ya da akşamları kimler burda oluyo

aşk meleğimmmm canım çok güzellerrrr lem ben nası gelin olacam hiçbişi bilmiorum yaaaaaa sizler neler yapıosunuz yavvvvvv maşallah

hiç bişi yapmıorum cnm bırak mobılyayı evıme bır iğne bıle almadımayrıca gelınlık provasınada hiç cagırmadılar bekle benı zuzu sizin ordakı köprüye gelıcem atıcam kendımı

ozzy bende evdeki laptopta bir klasör var söz nişan düğün diye bir klasör yaptım netten beğendiğim herşeyi kaydediyorum dur burayada akşam koyayım sen olurmusun akşam ya da akşamları kimler burda oluyo

ben olmuorum özellıkle buaksam hiç olmıcam misafirlerim var taaa konyadan geldıler

Cnmm çkta güzel olcak herseyy nete takıl biraz kına yaz bır suru seyler cıkıyor.Bu tellerı bız emınonunde gorduk bırden karar vrdık ve aldık.Çokta şık oldu doğrusu...

Back
X