ooo ne duvak resimleri var bende kına için hem kırmızı hem beyaz bileklik var bekar kızlar için çiçekli orjinal şeyler var bende hep kaydediyorum
Bnde bunlardaan dağıtmak isiyorum nasıpse fıyatlarıda ucuz 100 tanesı 10tl kınalı hazır kına kutuları...Bnde aslında sizin gbi düşünüyordum.Kına bayan arası olur diye ama nikah olduğu için ailem düğün gbi istiyor.O yzden düğün salonu kıraladım bende.Gönülleri olsn kıyamam
ay valla bir sürü var ozzy yani tepsiden tut söz mendiline duvağa davetiyeye kadar :)))))))))))))))))
ay valla bir sürü var ozzy yani tepsiden tut söz mendiline duvağa davetiyeye kadar :)))))))))))))))))
arşivini nezaman görücezz bende merak ettim şimdi
valla öle enimse ben böyle şeylere meraklıyım planlı olmayı severim bu konuda valla senelerdir ne bulduysam kaydettim ilerde bana fikir olur diye çünkü ben alışıla gelmiş şeyler istemiyorum her şeyim ilginç olsun istiyorum mesela kına da anı defteri yapıcam sadece bekar kızlara yazdırıcam....düğündede anı defteri yapıcam hatta undomielde de var çok güzel
düğünde anı defterı bende yapıcam cnmm inş bi aksılık olmazsa hatıra olsun istiyorumm ama artık ileriye dönük planda yapmak ıstemıorum bılıosun heran hersey olabılıo bi cok yapmak sıtedıgın seyi yapamıosun yapmaktan vazgecebılıosun
Bnde bunlardaan dağıtmak isiyorum nasıpse fıyatlarıda ucuz 100 tanesı 10tl kınalı hazır kına kutuları...Bnde aslında sizin gbi düşünüyordum.Kına bayan arası olur diye ama nikah olduğu için ailem düğün gbi istiyor.O yzden düğün salonu kıraladım bende.Gönülleri olsn kıyamam
Zuzu bir arşivde bende var cnmm... Çok meraklıyım organızasyon konusuna...
tatlım bunlar cok cici ve degısık oluo ıkı aksam önce arkadasın kınasında bundan dagıttılar hep renkli küçük kese torbaları vardı hemde bunlardan herkes ıstedıgını aldı
saat konusunda bişe söylenmedi
ooooo paylaş sende o zaman fikir alışverişi yapalım kızzzz
evet orasıda doğru enimse ama yinede plan yapmak gerekiyo...kına içinde anı defteri var harika enimse ben yapmayı düşünüyorum kına çok farklı bir gece çünkü biliyosun bence orda yazılıcak duygularda çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?