2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

şımar bana zuzummmmmm
ben burdayım
sana kesatne şekeri yollllyyım martketten gidip alim de bi ara canın çektiydi baktım bursadaki ark yollamuıyo

tatlımm çok güzel ve ferah görünüyo evın Allah iyi gunlerde oturmayı nasıp eder in s cnm

Bu arada nişanlımın anneannesi dün vefat etmiş, apar topar memlekete gitti( Kandil günü toprağa verdiler Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin mübarek günde

cnm çok üzüldüm basınız saolsun mekanı cennet olur inş

enimse nereye kayboldu anaaaaa papatyada gitmiş

burdayım seker bırazcık yogundumda şimdi ferahladım bide tüttürmeye kaçsam züper olcak

çıkmaz ayın çarşambasısırnaşık şey:roflol::roflol:
AY BENİM BUGÜN MUZURLUĞUM ÜZERİMDEsırnaşık şey

ondan şüphemız yok cicim

bennnnnn teorikte biliyorum ama pratikte pek uygulamadım

ben teorik ve pratık olarak bılıorum ama tabıkı kusursuz degıl en azından ac kalmazyız

hoşçakal canım bende çok biliyo sayılmam ama aç öldürmem heralde kocamı da cokacimcoook

hahah Allahım halımıze bak 1 ay sonra düğünlerımız baslıo fakat yemek yapmaktan bıhaberız

ozzycimm,ashkmeleği ,mavi_perim ,FE.OZcum,elcintih napıyosunuz bakalım kızlar bugun yogun bı tempoda gun gecırıyorumm baya hareketlıyımmmmm ama Allaha şükür hiç bi yerden eksık kalmıyorum:lepi:

ozzycimm,ashkmeleği ,mavi_perim ,FE.OZcum,elcintih napıyosunuz bakalım kızlar bugun yogun bı tempoda gun gecırıyorumm baya hareketlıyımmmmm ama Allaha şükür hiç bi yerden eksık kalmıyorum:lepi:

farkettim ben onu heryere yetişiyosun maşallah
opuyorumnanaktan

bu arada aşk meleği ne güzel bişi o bayıldımmm

gördüm olum enimse bende gidemedim tüttürmeye hadi beraber gidek
ozzy sen bitanesin ya bundan sonra söz sana daha çok şımarıcam:))))))))))))))))))))

ayyyy olur mu öle şey takılıyorum canım yaaaaa pek bi geyik yapasımız var bugün öleee alınma nolura.s.

ya valla sorma bugun eylül ekim gelınlerının koptugu gundur yanı hep bu zuzu yuzunden hepimizi o yoldan cıkardıkaydirigubbakcemile3

farkettim ben onu heryere yetişiyosun maşallah
opuyorumnanaktan

bu arada aşk meleği ne güzel bişi o bayıldımmm

valla gercekten buarada ben bı evede gıdıp geldım yanı orayı es gecmeyelım cok hızlıyım

gördüm olum enimse bende gidemedim tüttürmeye hadi beraber gidek
ozzy sen bitanesin ya bundan sonra söz sana daha çok şımarıcam:))))))))))))))))))))

hadı gıdelım dadlummmm ozzy düşme bunun tuzagına kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy canım bugün çok yoğundum işleri halletmeye çalışıyorum ama işten çıkmadan bir gelim dedim

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun öpüyorum hepinizi

Ashkmeleği yaaa kına el kapağı ne kadar güzelmiş... Hafta sonu gezinirken şu halay mendillerinden almıştı annem o sırada kızın biri de bu güllü kapağı sordu ben tabii bilmiyorum ne işe yaradığını... Öğrenmiş oldum işte sayende... kaydirigubbakcemile5

Çok güzelmiş yaaa....

sengözlerimebaksanab:jeyyar:sus ulen ne tuzağı enimse:))))))))))))))))))))))))))))))))))
sen enimseye bakma annem gel bana sen gel yavrum:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…