[
güle güle oturun canım . güzelmiş evin. mutfak dolaplarımızın modeli aynı gibi :))
teşekkür ederim. biz karşıyaka ile buca arsında kararsız kalmıştık. Buca'da karar kıldık. malum benim kimsem kalmadı artık burada. kayınvalidemlere yakın olsun istedik. ileride çocuk da olursa bi de bakıcı aramayalım dedik. nasipse bu hafta yerleşmeye başlayacağım. biz evi müteahhitten bulduk. emlakçıya da para vermemiş olduk. ordan da kar ettik. zemuszemus . ebizi en çok sevindiren de hiç tadilat yapmayacağımız oldu. evi sıfır bulduk. kaydirigubbakcemile3n . temizleyip yerleşeceğiz .hepimiizin tüm işleri rast gider inşalah opuyorumnanaktan
ay benimkide şirinyerde geçen ay gittim izmire
canımm geçen hafta annemlerin yanındaydım tatilde... evimiz tutulmuş bu arada cem cumartesi geldiğinde süpriz yaptı anahtarları verdi bana.. bugün badana başladı.. allahım süper heyecanlıyım
işte beklenen evin fotoları
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
Bu arada nişanlımın anneannesi dün vefat etmiş, apar topar memlekete gitti( Kandil günü toprağa verdiler Allah tüm ölmüşlerimize rahmet eylesin mübarek günde
enimse nereye kayboldu anaaaaa papatyada gitmiş
çıkmaz ayın çarşambasısırnaşık şey:roflol::roflol:
AY BENİM BUGÜN MUZURLUĞUM ÜZERİMDEsırnaşık şey
bennnnnnteorikte biliyorum ama pratikte pek uygulamadım
hoşçakal canım bende çok biliyo sayılmam ama aç öldürmem heralde kocamı da cokacimcoook
ya enimse nerdesinnnnn sana şımarmak istiyorum papatya ozzy
[
güle güle oturun canım . güzelmiş evin. mutfak dolaplarımızın modeli aynı gibi :))
sağol canım benim, sizinn de hayırlı olsun.. siz nerde oturacaksınız izmir de?
opuyorumnanaktan hehe ne güzel sık geliyor musun canım İzmir'e.ay benimkide şirinyerde geçen ay gittim izmire
şekerler ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar. bol bol dua edelim öpüyorum sizii
[
opuyorumnanaktan hehe ne güzel sık geliyor musun canım İzmir'e.
şekerler ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar. bol bol dua edelim öpüyorum sizii
tatlım kandılın tekrardan mübarek olsun öpüyorum hayırlı geceler
şımar bana zuzummmmmm
ben burdayım
sana kesatne şekeri yollllyyım martketten gidip alim debi ara canın çektiydi baktım bursadaki ark yollamuıyo
kızlar dün aldığım kına el kapakları emınonu tanesı 1tl den 12 tane aldım ...
aşkolsun yaa göndereyim kestane şekerini bak kırıldım şimdisenağlama
ozzycimm,ashkmeleği ,mavi_perim ,FE.OZcum,elcintih napıyosunuz bakalım kızlar bugun yogun bı tempoda gun gecırıyorumm baya hareketlıyımmmmm ama Allaha şükür hiç bi yerden eksık kalmıyorum:lepi:
ayyyy olur mu öle şey takılıyorum canım yaaaaa pek bi geyik yapasımız var bugün öleeealınma nolura.s.
farkettim ben onu heryere yetişiyosun maşallah
opuyorumnanaktan
bu arada aşk meleği ne güzel bişi o bayıldımmm
gördüm olum enimse bende gidemedim tüttürmeye hadi beraber gidek
ozzy sen bitanesin ya bundan sonra söz sana daha çok şımarıcam:))))))))))))))))))))
ozzycimm,ashkmeleği ,mavi_perim ,FE.OZcum,elcintih napıyosunuz bakalım kızlar bugun yogun bı tempoda gun gecırıyorumm baya hareketlıyımmmmm ama Allaha şükür hiç bi yerden eksık kalmıyorum:lepi:
ayy canım bugün çok yoğundum işleri halletmeye çalışıyorum ama işten çıkmadan bir gelim dedim
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?