• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Bnde bunlardaan dağıtmak isiyorum nasıpse fıyatlarıda ucuz 100 tanesı 10tl kınalı hazır kına kutuları...Bnde aslında sizin gbi düşünüyordum.Kına bayan arası olur diye ama nikah olduğu için ailem düğün gbi istiyor.O yzden düğün salonu kıraladım bende.Gönülleri olsn kıyamam
grnt027my8.jpg

Son düzenleme:
ay valla bir sürü var ozzy yani tepsiden tut söz mendiline duvağa davetiyeye kadar :)))))))))))))))))

ooo ne duvak resimleri var bende kına için hem kırmızı hem beyaz bileklik var bekar kızlar için çiçekli orjinal şeyler var bende hep kaydediyorum

ooo yok yokk maşallah bi dükkan acarsın artık

Bnde bunlardaan dağıtmak isiyorum nasıpse fıyatlarıda ucuz 100 tanesı 10tl kınalı hazır kına kutuları...Bnde aslında sizin gbi düşünüyordum.Kına bayan arası olur diye ama nikah olduğu için ailem düğün gbi istiyor.O yzden düğün salonu kıraladım bende.Gönülleri olsn kıyamam

hı nıkah olcaksa öle olur cnmm

ay valla bir sürü var ozzy yani tepsiden tut söz mendiline duvağa davetiyeye kadar :)))))))))))))))))

oh ohh maşallah

valla öle enimse ben böyle şeylere meraklıyım planlı olmayı severim bu konuda valla senelerdir ne bulduysam kaydettim ilerde bana fikir olur diye çünkü ben alışıla gelmiş şeyler istemiyorum her şeyim ilginç olsun istiyorum mesela kına da anı defteri yapıcam sadece bekar kızlara yazdırıcam....düğündede anı defteri yapıcam hatta undomielde de var çok güzel

arkadaşımın kınasında mumlar elimizde mumların etrafınında tülle süslemiştik öyle çıktık o oturunca mumları yere bıraktık başka bi yerde de kız bi minderin üstüne oturuyo arkadaşlarıda yine etrafında minderlerin üstünde

valla öle enimse ben böyle şeylere meraklıyım planlı olmayı severim bu konuda valla senelerdir ne bulduysam kaydettim ilerde bana fikir olur diye çünkü ben alışıla gelmiş şeyler istemiyorum her şeyim ilginç olsun istiyorum mesela kına da anı defteri yapıcam sadece bekar kızlara yazdırıcam....düğündede anı defteri yapıcam hatta undomielde de var çok güzel

düğünde anı defterı bende yapıcam cnmm inş bi aksılık olmazsa hatıra olsun istiyorumm ama artık ileriye dönük planda yapmak ıstemıorum bılıosun heran hersey olabılıo bi cok yapmak sıtedıgın seyi yapamıosun yapmaktan vazgecebılıosun

he he o plan zaten bende çoktan beri var ben ortada olucam kızlar etrafımda minderlerde olucak hepsinde kırmızı duvak olucak bekar hatunlarda:)

düğünde anı defterı bende yapıcam cnmm inş bi aksılık olmazsa hatıra olsun istiyorumm ama artık ileriye dönük planda yapmak ıstemıorum bılıosun heran hersey olabılıo bi cok yapmak sıtedıgın seyi yapamıosun yapmaktan vazgecebılıosun

evet orasıda doğru enimse ama yinede plan yapmak gerekiyo...kına içinde anı defteri var harika enimse ben yapmayı düşünüyorum kına çok farklı bir gece çünkü biliyosun bence orda yazılıcak duygularda çok önemli

grnt027my8.jpg

tatlım bunlar cok cici ve degısık oluo ıkı aksam önce arkadasın kınasında bundan dagıttılar hep renkli küçük kese torbaları vardı hemde bunlardan herkes ıstedıgını aldı

grnt027my8.jpg

evet orasıda doğru enimse ama yinede plan yapmak gerekiyo...kına içinde anı defteri var harika enimse ben yapmayı düşünüyorum kına çok farklı bir gece çünkü biliyosun bence orda yazılıcak duygularda çok önemli

evet öle cnm ama ben kına yapmıcam yanı yapıcam ama eglencesını yapmaktan vazgectim sadece kına yakılır bıter kına defterı aklıma gelmedı ama düğün için anı defterı istiyorum o an bebım için cok önemli çünkü herkesın bı hatırası olsun istiyorumm

Back
X