düğün 17 eylülhoşgeldin canım.. nikah mı olucak düğün mü? alalım seni de listemize
düğün 17 eylül
teşekkürlerrrr :)yazdım seni de listemizeartık 34 tane gelinimiz oldu:teytey::teytey:
Evet canım bizim olaylar seninle aynı gibi. Liste yapınca ne çok gözüktü gözüme de, ama eksiklerin listesini yapsak daha çok çıkar. kaydirigubbakcemile3
Gelinlik modelin çok hoşmuş, provalarda çekip gösterirsin artık. Bende başlasam bende eklerim. Benim düşündüğüm gelinliğin etek modeli şu, nasıl sizce? Fikir verin bakalım. opuyorumnanaktan
Alttaki saç modelini ben kına gecesi için düşünmüştüm canım, haliyle beğendiğim bi model. Ama gelinlikte açık saç istemiyorum ben duvaktan dolayı. bayanssulusmile
Diğer modelde çok güzel, ama duvağın nasıl olucak? Kapatmasın modeli. Bende nikah için şu modeli beğenmiştim, hatta resimleri sen paylaşmıştın. Bant yerine taşlarla süslü taç düşünüyorum. zemuszemus
ayy evet bunlar benim saç modelleri sempatiksalakcinni kuzum.. enseden taktırıcam duvak'ı.. nikahtan sonra da çıkartıcam zaten.. ama ikinci koyduğum benim favori saç modelimonun arkasını salık diil de belki topuz şeklinde yaptırabilirim
walla canım ben inanılmaz sitematik bir insan olduğum için kendimce bir düğün takvmi oluşturdum. onları da uygulamaya çalışıyorum benim üşengeç nişanlım ile sempatiksalakcinni
ımm neler yaptım/yaptık söliim bak sana..
Buzdolabı
Çamaşır Makinesi
Bulaşık Makinesi
Elektrikli Süpürge
Ütü
Mutfak Robotu
Plazma Tv
Nevresim Takımı
Su Isıtıcı
Su Bardağı
Sebze Kurutucu
Mutfak Bıçağı
Havlu
Bornoz takımı
Battaniye
Mutfak havlusu(2 adet)
Borcam
Teflon Tencere (2 adet)
Büyük tepsi (2 adet)
Mutfak Bıçağı (6 adet)
Uyku Seti
Nevresim Takımı
Battaniye Takımı
Yastık (4 adet)
Sinema Sistemi
Dvd Player
Dikiş Takımı
Şarap Kadehi (4 adet)
Viski bardağı (6 adet)
Mini Fırın
Likör bardağı (6 adet)
Nescafe Fincanı (6 adet)
Tost makinesi
Çukur Tabak (6 adet)
Düz Tabak (6 adet)
Küçük Servis Tabağı (2 adet)
Büyük Servis Tabağı (2 adet)
Saklama kabı (5’li)
Sürahi ve Bardak Takımı
Çerez Kasesi (6 adet)
Salata Kasesi
Tava (2 adet)
Kütahya Porselen 12 Kişilik yemek takımı
Kütahya Porselen 6 Kişilik Yemek takımı
bunların dışında gelinliğimin siparişini verdim.. 30 temmuz ilk provam 25 ağustos ikinci provam.. 13 eylülde de teslim alıcam. gelinliğimin iç çamaşırı tamam. kına gecesi için bindallım alındı e diğer kına gecesi malzemeleri. nikah işlemlerimizi hallettik. aklımda bir iki tane düğün için dans parçaları buldum. zaten onun haricinde canlı müzik olacağı için repartuara pek biz karışmayacağız ama ilk dans ve pasta kesilirken olan müzikler belli gibi. sonracığıma nikah şekerini tasarladım ve davetiye örnekleri için bu hafta sonu nişanlım ile gezeceğiz. maalesef bizim daha evimiz tutulmadığı için mobilyalarımızı alamıyoruz.
Evet canım güzel model. Bende görünce beğenmiştim. Bakalım belki kına için düşünüyorum bende. Bide umarım nikah günümüzde böyle yağmur yağmaz, havalar güzel olur. kaydirigubbakcemile3
selam canım nasılsın neler yapıyorsun
ay kızlar sormayın ya benim de en çok korktuğum şey bu düğün günü yağmur yağması.. umarım hiç b aksilik çıkmaz ve hepimizin düğünü çok güzel geçer...
ruzgar'cım ne danteli yapıosunuz??
hoşgeldin dilek a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?