2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Evet canım bizim olaylar seninle aynı gibi. Liste yapınca ne çok gözüktü gözüme de, ama eksiklerin listesini yapsak daha çok çıkar. kaydirigubbakcemile3

Gelinlik modelin çok hoşmuş, provalarda çekip gösterirsin artık. Bende başlasam bende eklerim. Benim düşündüğüm gelinliğin etek modeli şu, nasıl sizce? Fikir verin bakalım. opuyorumnanaktan

kuzucum ben o model gibi bi kaç tane denedim. pek rahat edemedim içinde. malum zaten normalden rahatsız bi kıyafet o yüzden mümkün mertebe en rahat edebileceğimi seçtim..

bir de bizim düğünümüz tam anlamı ile kır düğünü olacağından heryer çim olucak. biraz uçuş uçuş bişi olsun istemiştim olumunekankayizsmile

bunlar da benim beğendiğim saç modelleri sizce nasıl?

Son düzenleme:
Alttaki saç modelini ben kına gecesi için düşünmüştüm canım, haliyle beğendiğim bi model. Ama gelinlikte açık saç istemiyorum ben duvaktan dolayı. bayanssulusmile

Diğer modelde çok güzel, ama duvağın nasıl olucak? Kapatmasın modeli. Bende nikah için şu modeli beğenmiştim, hatta resimleri sen paylaşmıştın. Bant yerine taşlarla süslü taç düşünüyorum. zemuszemus

ayy evet bunlar benim saç modelleri sempatiksalakcinni kuzum.. enseden taktırıcam duvak'ı.. nikahtan sonra da çıkartıcam zaten.. ama ikinci koyduğum benim favori saç modelim onun arkasını salık diil de belki topuz şeklinde yaptırabilirim

Evet canım güzel model. Bende görünce beğenmiştim. Bakalım belki kına için düşünüyorum bende. Bide umarım nikah günümüzde böyle yağmur yağmaz, havalar güzel olur. kaydirigubbakcemile3

undocum
erkenden halledip
son an son bekar günlerimin tadını çıkarmak istiyorum ben açıkçası:)
ne güzel gelinliği halletmişsin
benim de biranevvel bakmaya başlamam gerek

maşallah canım ben ve nişanlım acele ediyoruz ama bizden başka herkes uyuşuk bizde sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 off off şu gün yaklaşsa da herkes sağa sola koşuştursa kaydirigubbakcemile delikafadulden oturup yayılmışlar ya daha dantellerim bitmedi bakim nasıl yetişecez :hulya: ramazanda da güzel koşuşturulur tabi ozamana kadar da kalırsak işimiz güç eyvahedigeldismile neyse herşey olacağına varır irdelemim fazla bayanssulusmile

Son düzenleme:
Evet canım güzel model. Bende görünce beğenmiştim. Bakalım belki kına için düşünüyorum bende. Bide umarım nikah günümüzde böyle yağmur yağmaz, havalar güzel olur. kaydirigubbakcemile3

yemekte,tatlıda falan yanık tarafını ya da kenarını yemeyi seviyorsan düğünün yağmurlu olurmuş derler.. komik ya bende kızarmış tarafından severim hava güzel olur inşallah yerimseniben a.s.

Son düzenleme:
ay kızlar sormayın ya benim de en çok korktuğum şey bu düğün günü yağmur yağması.. umarım hiç b aksilik çıkmaz ve hepimizin düğünü çok güzel geçer...

ruzgar'cım ne danteli yapıosunuz??

bizim aldıklarımız:

Bornoz
nevresim takımı 2
pike takımı 1
battaniye 3
yorgan 2
kahve takımı
çay takımı
nescafe takımı
su bardağı
sürahi
katı meyve sıkacağı
çaycı
fritöz
tava 3
teflon tencere 1
havlu 4çift
çatal kaşık seti günlük 12kişilik
pasta tabağı
kavanoz seti
bardak-kase-servis kasesi
yemek takımı günlük 12kişilik
buzdolabı
düdüklü tencere
5 çelik tencere
gecelik takımı
borcam takımı
süzgeç
cezve takımı
yazma 4
çaydanlık
mtfak robotu
ütü ve elektrik süpürgesini de unutmim

ev bakma aşamasındayız ,nikah işlemlerimizi henüz halletmedik.Gelinlik işi de henüz duruyor.

Son düzenleme:

amiinn.Canım yatak odası takımı ve salon takımı yapıyoruz.fazla değil 1er tane.Ayrıca salonumuza boncuklu takımdan da alacam.Hmm bi de mutfak takımı lazım şirin bi tane :ecrin_bebek:

ay kızlar sormayın ya benim de en çok korktuğum şey bu düğün günü yağmur yağması.. umarım hiç b aksilik çıkmaz ve hepimizin düğünü çok güzel geçer...

inşallah canım bende istemem yağmur yağmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…