2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evet fakir de iyi bir tercih aslında.sagol cnm

bu arada hoşgeldin undomielcim

perikızı canım yaaaa sorma ben de kendimi tanıyamaz oldum.ben böle sorunlu değildim ama şmdi kendimden nefret ediyorum taktığım şeyleri düşündükçe.sakin olmalıyız aslında.en azından yıpranmamak için

Son düzenleme:
hayırdır tatlımmm bi sorun mu var kiii??? ben iyiyim çok güzel bi akşam geçirdik cem ile

maasallah canim allah bozmasin

biz biraz takistik yaklasik 1 saat önce..yine cok gereksiz..benim durduk yere paniklememden dolayi böyle oldu..
yine bugünüm müthis gergin gececek hadi bakalim hayirlisi senağlama

tatlım eklememiştik facede

iyiyim tatlım sen nasılsınn çok enerjik görünüyosun yazdıgını okuyunca bı heycanlandım sankı 1-2 saate düğünüm var gıbı hissettım

kuzucummm iyiyim :) pozitif düşünmeye çalışıyorum sürekli.. çünkü ufak tefek aksilikler ile hayatımızın en önemli zamanlarını tartışmalar ile geçirmek istemiyorum :)

gerçi regl dönemindeyim birazcık karnım ağrıyor ama olsun o da geçicek kaydirigubbakcemile2

evet oda gecicek ama ben düğünümde regl olcammafoldumben

kizlar ben 4 günlük taze gelin olan kiz kardesimle bulusmaya gidiyorum olumunekankayizsmile
sonra görüsürüzzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…