bana verdi cnm dr hamilelğin sonuna kadar hatta lohusa ikende alın diyor bu ilacı
Bana vitamin vermedi daha ağrı kesici vermiş sigortadaki dr ben biryerim ağrıyor demedimki
evt canım ben 6.haftadan beri hergün 1tane elevit kullanıyorum.içinde yok yok bu vtaminin.çok faydalıymış hamilelerde.
amin canım.. inş..
birşey sorayım size.... şimdi benim SAT 29 kasım aslında.. 2 gün önce dr bana 5+5 dedi.. kesenin boyutuna bakarak.. SATa göre baksam 8 haftalık çıkıyorum.. demekki geç döllenme oldu 2 hafta... şimdi ben satımı 29 kasım yerine 18 aralık falan mı yazmalıyım?????
hergün bir kere çıkartsam çok iyi günde kesin 5_6 kere çıkartıyorum bıktım ya
nagiha senin doktor harbi sapıtık herhalde.yani anlattığın şeylerden ben bile sinir oldum.şöyle güzel bir doktora git canım sonradan doktor değiştiremiyorsun..
birde eleviti hamileliklerde mutlaka veriyorlar.ben araştırdım biraz.hatta isviçrede yaşayan birarkadaşım var o eçen sene hamileydi ve isviçrede gittiği yabancı doktoru bile hamileliği boyunca elevit vermiş kendisine...tabi türkiyedede veryor hemen hemen bütün doktorlar.
dr söyledin mi canım
söyle serum takarsın vitaminsiz kalırsın vitamin koyuyorlar içine serumun öyle korkuyorum diye taktırmamazlık etme rahatlarsın
bana neden vermediki o dediğiniz ilaçtam vitaminden allah allahkafamçokkarıştı
söyledim eşimde dedi çok kötü çıkartıyor hep dedi hap verdi işte sonrada bulantı olması bizi sevindiriyor dedi hamileliğin sağlıklı oluyormuş ama
gittiğimde söyliyeyim geçmesse ozaman kadar geçmez gerçide
şimdi güzel dr buldum canım gerçekten ya tedavi olurkende nerde manyak dr var beni buluyordu hamile kaldım gene peşimi bırakmıyorlar
ama şimdi buldum çok güzel anlatıyor ilgileniyor memnunum çok şükür testleri götürecem belki ozaman verir perşembe test yaptırdım çarşamba vericeklermiş ozaman onları götürecem belki verir
kızlar listeyi konrtol edin bazı arkadaşlarımızın bilgileri eksik yaş-kilo gibi.
eksik olanlar bana bildirirse hemen giriş yaparım...
nagiiiş bu arada bende aynıyım dünden beri yediğimi çıkarıyorum.
az önce koca bir tabak zeytin yedim zaytin iyi geliyo bakbozoda yiyiyomuş.
bi dene canım sende....
kızlar listeyi konrtol edin bazı arkadaşlarımızın bilgileri eksik yaş-kilo gibi.
eksik olanlar bana bildirirse hemen giriş yaparım...
nagiiiş bu arada bende aynıyım dünden beri yediğimi çıkarıyorum.
az önce koca bir tabak zeytin yedim zaytin iyi geliyo bakbozoda yiyiyomuş.
bi dene canım sende....
banada vermedi.. sadece folic asit alıyorum..
elevit alan anne adayları.. aynı anda folic asit de alıyomusunuz??
banada vermedi.. sadece folic asit alıyorum..
elevit alan anne adayları.. aynı anda folic asit de alıyomusunuz??
ihmal etme canım
doktorunu değiştirdinmi sen tamam ozaman canım..testlerine bakınca verir herhalde .vermezse sen hatırlat mutlaka
kzlar mide bulantısı yaşayanlarda yaşamayanlarda sağlıklı hamilelik yaşıyordur...yanii bende pek bişi yok doktor maşşallahı var 3 gün önden gelişiyor dedi....
mide bulantısıda sağlıksızlık anlamına gelmiyor ama mide bulanmayıncada sağlıksızlık anlamaına gelmiyor.bünyeden bünyeye değişiyor herkezin hamilelik dönemi....,
bunuda belirtmek istedim ayrıca..yani midesi bulanmayanlar sağlıksız demek olmuyor tabiki