çok geçmiş olsun canım ben de geçen sene 8 sene aradan sonra hamile olduğumu öğrendim ve iki gün sonrasında düşük yaptım nasıl yıkıldığımı anlatamam o yüzden bu bebeğimde de kalbi atmayacak diye çok korkuyorum.inşallah sorunsuz bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza.ben seni sanki aşılama bölümünden tanıyorum yanılmıyorsam
çok geçmiş olsun canım ben de geçen sene 8 sene aradan sonra hamile olduğumu öğrendim ve iki gün sonrasında düşük yaptım nasıl yıkıldığımı anlatamam o yüzden bu bebeğimde de kalbi atmayacak diye çok korkuyorum.inşallah sorunsuz bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza.ben seni sanki aşılama bölümünden tanıyorum yanılmıyorsam
kızlar ben bide nefes nefese kalıyorum bazen sidede oluormu....mesela dünakşamda oldu yemekten sonra sofrayı topladım oturdum sanki kilometrelerce koşu yapmışım gibi nefesim yetmiyo derin derin nefes alıyorum eşimde noldu diyor..bende anlamdım acaba nefes problemimmi başladı ki...
aynısı bendede oluyo mopsy.senin hamileliğin nekadarlık
9HAFTA 2 GÜN CANIM.SENİN NEKADARLIK?
BEK BENDE TAKVİM VAR ALTTA..kaydirigubbakcemile5
kızlar ben bide nefes nefese kalıyorum bazen sidede oluormu....mesela dünakşamda oldu yemekten sonra sofrayı topladım oturdum sanki kilometrelerce koşu yapmışım gibi nefesim yetmiyo derin derin nefes alıyorum eşimde noldu diyor..bende anlamdım acaba nefes problemimmi başladı ki...
tamam canım gördüm benimkide 8 hafta 2 günlük oldu.
sevecen1 aramızda 3 gün var sanırım :) bende 8+5 gün :ecrin_bebek:
aa çok güzel doktor kontrolüne nezaman gidiceksin
banada dedi 2 li test istedi ama yaptırsam mı yaptırmasam mı karar veremedim.allh korusun kötü bişey çıksada ben yavrumu aldırmıcam ki zaten.sen napıcaksın
ben geçen cumartesi dr. daydım yarın tekrar gididem ilaç yazdırmak için ama muaynede olmak istiyorum, inşallah dr bişey demez :))
yenibosnada nisa hastanesi var onu düşünüyorum. yakın diye sen?aysm sende istanbuldanmışsın hangi hastaneye gitmeyi düşünüyosun
yenibosnada nisa hastanesi var onu düşünüyorum. yakın diye sen?