2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydına.s.
sağol canım bi ara bakarı kentmeydanıda işyerimize yakın sayılır
canım benimkide tunik dizlere kadar uzun oldumu bişi demiyor ama kısa tumık giyemiyorum hepten mini etek gibi durudğundan taytta muz çorap gibi algılanıor dikkat çekiyor diye öyle giyinemiyorum.dizlerde olunca sorun yok allahtan.onada zor alıştırdım kaydirigubbakcemile3
ay canım bukadar yemek ismi verme dönerler falan hamileyiz hepimiz canımız falan çekiyor yani...bende rica ediyorum vermesek diye...

bende boyatmam ama kestirirm canım ya yani 9 ay kestirmeden duramam çok uzar saçlarım

yeni gelen anne adayları..
allah hepinize sağlıkla sıhhatle bebğinizi kucağınıza almayı nasip etsin... hoşgeldiniz a.s.

amin cnm inşallah, allahım tüm isteyenlere nasip etsin,
benim daha önce iki kaybım var o yüzden çok endişeliyim,pimprikliyim, gerçi biri gebelik bile sayılmaz mol gebelikti,

geçmişolsun canım.benim bir arkadaşımda mol gebelik yaşadı o biraz tehlikeliymiş anlattığı kadarıyla.1 yıldır devamlı doktor kontolünde yasak hamile kalamsıda..sen nekadar ara vermiştin molgebilten sonra canım

Arkadaşlar yemek ve ev işleriyle aranız nasıl? Ben ayda bir kadın alıp dip köşe yaptırıyorum. Onun dışında haftada birkez sil süpür, toz al, wc, banyo temizliği. Ama artık çok zorlanıyorum. İçimden gelmiyor. Yemeği zor yapıyorum. Siz ne alemdesiniz? Çocuk olduktan sonra aynı kalmam inşallah. Çocuğumun hijyeni için yaparım. mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

bende aynıyım melekcim kadın ayda 1 kez.onun dışında haftada 2 defa sil süpür toz al..eskiden hergün yapardım toz hastalığım var benim ama canım inan benimde bişi yapmak istemiyor nedense.uyuz gibiyim yaaaaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile
yemek yapıyorum hergün.haftada birkez dışarda bebek için önemli şeyi yemeye çıkıyoruz işte.evde kokmuyor hem..onun dışında evde yapıyorum pek zorlanmadan..
ütüm hiç bitmez birde hepsini yapıyorum mecburen yavaş yavaş.bide işe geliyorum...çok şükür benim genel olarak güzel geçiyor bebişkomla hayatım

Ben bebek için önemli olan o şeyden tiksindim yaaa sorma. Eşim çok kızıyor. Kapsül alıcam 13'ünden sonra. Doktoruma söylemiştim çünkü:sinifsinif:

Ben sanırım işe başlarsam biraz daha dinamik hissedicem kendimi. Tatil fazla uzadı...

teşekkür ederim arkadaşlar hepimize allah kolaylık versin.
ben geçen faranjit oldum 2.hafta hala burnum tıkalı. antibiyotik verdi doktor korkumdan 3 tane içebildim.
çivi çiviyi söker gibi hastalıktan mide bulantım azaldı. koku alamaıyorumya ondan herhal hihoyyyt

cnm ben 6 ay ara verdim çok şükür bnm değerlerim hemen sıfırlandı, ama sonra 3 ay korunmadık hamile kalamadım , sonra eşimde morfoloji problemi olduğunu öğrendik, mol gebeliğide baz alarak mikro yaptırdık pgt ile bizim için önemli olan pgt idi zaten, aslında dr normal bir kez daha deneyin dedi ama biz riske atmak istemedik,

aynen hiç içimden gelmiyor, iki haftada bir kadın geliyor banada, valla bekliyorum kadını bu aralar sadece toparlıyorum kendim başkada bişey yapamıyorum,

çok geçmişolsun maralcım.allah bidaha yaşatmasın

Ben sanırım işe başlarsam biraz daha dinamik hissedicem kendimi. Tatil fazla uzadı...

evt aslında çalışınca daha dinamik oluyorsun valla evde olduğum günler hasta gibi hissediyorum kendimi yorgun ve bitkinsempatiksalakcinni

Ayy mopsycim doğru söylüyorsun pardonss...
Benm canım hiçbişey istemediği için herkesi kendim gibi sanyorum... Bazan bişey istiyrum, 2 dk sonra burnuma kokusu geliyo midem bulanıyo....
Bu aralar tek istediğim ve yiyebildiğim şey genelde yazın yenen soğuk şey...
Ama eşim zıyor hasta edicen kendini diye....

amin cnm inşallah, allahım tüm isteyenlere nasip etsin,
benim daha önce iki kaybım var o yüzden çok endişeliyim,pimprikliyim, gerçi biri gebelik bile sayılmaz mol gebelikti,

çok geçmiş olsun canım ben de geçen sene 8 sene aradan sonra hamile olduğumu öğrendim ve iki gün sonrasında düşük yaptım nasıl yıkıldığımı anlatamam o yüzden bu bebeğimde de kalbi atmayacak diye çok korkuyorum.inşallah sorunsuz bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza.ben seni sanki aşılama bölümünden tanıyorum yanılmıyorsam

valla benbim canım istedi yni bide bursada meşhurdur o dediğin şey yani ama 2 gün yiyemem şimdi biyerim şişmese barikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
buakşam kayınvalidedeyiz yarında nişan var akşam.pazar günüde malum o bebek için faydalı şeyi yemeye çıkarı klasik pazarları gidiyoruz genelde.pazartesiye kaldı taaaaakaydirigubbakcemile3

saol caycay allah hiç birimize yaşatmasın, allahım bu sefer bizi sevindirsin inşallah, evet cnm mikrodan önce gereksiz bir aşılama tecrübem oldu, çok gereksizmiş bnm yüzümden oldu hiç bir şeyi araştırıp soruşturmadan daldım tüp bebek merkezine aşılama için, morf. bozukluğu varya aşılamada işte sağlıklı spermleri ayırıyorlar diye, oysaki tüp bebekte de ay nı işlem yapılıyo ama sağlıksız bebek yinede dünyaya gelebiliyo, bizim önemli olan pgt idi, yani genetik tarama,
aşılamanın normal yolla kalmadan bi farkı yok bence, ki ben normal yolla bir kaç ayda kalabiliyorum yani ikisindede öyle olmuştu... neyse bundada vardır bir hayır...

kızlar ben bide nefes nefese kalıyorum bazen sidede oluormu....mesela dünakşamda oldu yemekten sonra sofrayı topladım oturdum sanki kilometrelerce koşu yapmışım gibi nefesim yetmiyo derin derin nefes alıyorum eşimde noldu diyor..bende anlamdım acaba nefes problemimmi başladı ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…