sağol canım bi ara bakarı kentmeydanıda işyerimize yakın sayılırhepsini alıp bitirmezsen söylerim hahaha
valla benim bildiğim kent meydanında var.
koruparkta yok.
carrefour da var mı bilmiyorum
ama 20-25-30-35 lr ister kot ister kumaş çok hoş pant. vardı
üstlerdede çok hoş şeyler var
istersen lcw nin sitesinde resimleri ve fiyatları da var
hem lcw nin kendisinde üstelik indirim de var
orda yazandan daha uygun yani ama hepsinde değil yani
canım benimkide tunik dizlere kadar uzun oldumu bişi demiyor ama kısa tumık giyemiyorum hepten mini etek gibi durudğundan taytta muz çorap gibi algılanıor dikkat çekiyor diye öyle giyinemiyorum.dizlerde olunca sorun yok allahtan.onada zor alıştırdım kaydirigubbakcemile3ayyyy memleketimde olmak vardı şimdiiiiiii sanırım burda hamiş pantolonları 80 civarı önceki sayfalarıda okudum ne güzel tayt giyen arkadaşlar var bende bayılıyorum tayt tunik uyumuna ama izin veren yokki giyelimmmmm :mymeka:
ay canım bukadar yemek ismi verme dönerler falan hamileyiz hepimiz canımız falan çekiyor yani...bende rica ediyorum vermesek diye...Günaydın güzel anneler.... Nasılsınız bugün...
Akşam eşimi kandırıp cevahire gittim, iskender yemek istedi babamız, neysen ben de porsiyon döner söyledim.. Benimki önce geldi güzel güzel yiyordum. Taa ki garson eşimin iskenderiyle beraber bakır bir tavada erimiş tereyayını getirene kadar.. O nasıl bir kokuydu allahım...
Ne dönerimi yiyebildim, ne de yedilerimi mdemde tutabldim(
Eve gelince de biraz estireyim dedim ama sabah 7 de uyanabildim ancak..
Çok uyku yapmaya başladı bana bu aralar hep uyuyasım var...
Off her geçen gün yeni bişeyler çıkıyor.. Ama bebişim için herşeye değer...
Kızlar saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz? Kestirme çocuğun ömrü kısalır dediler. Böyle batıl inançlarım yoktur ama sözkonusu yavrularımız olunca iş değişiyormuş. Napsam acaba, saçlarım kırık içinde...
Pekmez içmek ölüm benim için sevgili Maral:sinifsinif::sinifsinif:
amin cnm inşallah, allahım tüm isteyenlere nasip etsin,
benim daha önce iki kaybım var o yüzden çok endişeliyim,pimprikliyim, gerçi biri gebelik bile sayılmaz mol gebelikti,
bende aynıyım melekcim kadın ayda 1 kez.onun dışında haftada 2 defa sil süpür toz al..eskiden hergün yapardım toz hastalığım var benim ama canım inan benimde bişi yapmak istemiyor nedense.uyuz gibiyim yaaaaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile
yemek yapıyorum hergün.haftada birkez dışarda bebek için önemli şeyi yemeye çıkıyoruz işte.evde kokmuyor hem..onun dışında evde yapıyorum pek zorlanmadan..
ütüm hiç bitmez birde hepsini yapıyorum mecburen yavaş yavaş.bide işe geliyorum...çok şükür benim genel olarak güzel geçiyor bebişkomla hayatım
Ben sanırım işe başlarsam biraz daha dinamik hissedicem kendimi. Tatil fazla uzadı...
geçmişolsun canım.benim bir arkadaşımda mol gebelik yaşadı o biraz tehlikeliymiş anlattığı kadarıyla.1 yıldır devamlı doktor kontolünde yasak hamile kalamsıda..sen nekadar ara vermiştin molgebilten sonra canım
Arkadaşlar yemek ve ev işleriyle aranız nasıl? Ben ayda bir kadın alıp dip köşe yaptırıyorum. Onun dışında haftada birkez sil süpür, toz al, wc, banyo temizliği. Ama artık çok zorlanıyorum. İçimden gelmiyor. Yemeği zor yapıyorum. Siz ne alemdesiniz? Çocuk olduktan sonra aynı kalmam inşallah. Çocuğumun hijyeni için yaparım. mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
Ben sanırım işe başlarsam biraz daha dinamik hissedicem kendimi. Tatil fazla uzadı...
amin cnm inşallah, allahım tüm isteyenlere nasip etsin,
benim daha önce iki kaybım var o yüzden çok endişeliyim,pimprikliyim, gerçi biri gebelik bile sayılmaz mol gebelikti,
çok geçmişolsun maralcım.allah bidaha yaşatmasın
Ayy mopsycim doğru söylüyorsun pardonss...
Benm canım hiçbişey istemediği için herkesi kendim gibi sanyorum... Bazan bişey istiyrum, 2 dk sonra burnuma kokusu geliyo midem bulanıyo....
Bu aralar tek istediğim ve yiyebildiğim şey genelde yazın yenen soğuk şey...
Ama eşim zıyor hasta edicen kendini diye....
çok geçmiş olsun canım ben de geçen sene 8 sene aradan sonra hamile olduğumu öğrendim ve iki gün sonrasında düşük yaptım nasıl yıkıldığımı anlatamam o yüzden bu bebeğimde de kalbi atmayacak diye çok korkuyorum.inşallah sorunsuz bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza.ben seni sanki aşılama bölümünden tanıyorum yanılmıyorsam