2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günayddıınn güzel eylül anne adaylarıııı opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar diliyorum herkesee.....
bulantısız, sıkıntısız, ağrısız bir gün diliyorum herkeseeee =))))

benimkiler çok büyümedi yaa.zaten küçüktü yine küçük.ilk zamanlar daha çok acıyordu.
şimdi o da geçti.büyümeyecekmi ne tühh.

Günayddıınn güzel eylül anne adaylarıııı opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar diliyorum herkesee.....
bulantısız, sıkıntısız, ağrısız bir gün diliyorum herkeseeee =))))

Sağol canım hayırlı cumalar. Amiiiiiin diyorum.:Saruboceq:

ateşölçerimi işyerine yanımda getirdim,
ölçerim arada.gece hep uyandım,yanıyodum sıcaktan.
ölçtüm üçkere,en yüksek 37.3 çıktı.
37,5 u geçmediği sürece zaten sorun yoktur dimi.

evet cnm 38 in üstüne çıkmaması önemli bnmde hep osevilerde kaldı,

benimkiler çok büyümedi yaa.zaten küçüktü yine küçük.ilk zamanlar daha çok acıyordu.
şimdi o da geçti.büyümeyecekmi ne tühh.

=))) bendede aynı dert var..zaten küçükler... hiç büyümüyolar... ama büyüme ilk 4 ay devam ediyo... ara ara büyücek herhalde bizim... bekleyip görücez =)) merak etme bebeği besleyebilmek için illaki sütle dolacak ve büyüyecektir

arkadaşlar benim göğüslerim çok şişmiş ve acıyordu ama artık acı falan kalmadı sizde de böyle oldumu

caycay sen kaçıncı haftandasın, bnmde bi şişiyo ağrı hissediyorum bi sönük , anlamadım ya ama bnmkiler inş. çok büyümez, zaten 80 :)))))

arkadaşlar hepinize mrb. bena ranıza yeni katıldım. 8hafta + 5 günlük hamileyim. ilk bebeğim. prolaktin tedavisi gördüm 4 5 ay kadar ve mutlu son.zemuszemus

nasılsın melek.. akşam yemek yapabildinmi? nasıl hissediyorsun kendini?

Yaptım yapmasına ama doyasıya yiyemedim. Ama bronşiti giderek atlatıyorum, hırıltılı öksürük devam ediyor ama ayakta ve daha dincim çok şükür. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aysm hayırlı uğurlu olsun allahım kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin

arkadaşlar hepinize mrb. bena ranıza yeni katıldım. 8hafta + 5 günlük hamileyim. ilk bebeğim. prolaktin tedavisi gördüm 4 5 ay kadar ve mutlu son.zemuszemus

Hoşgeldin aramıza. Sağlıklı bi hamilelik dilerimolumunekankayizsmile

melek.boz geçmiş olsun, bol bol bal pekmez öksrük için özellikle sabahları ve akşam yatarken

Yaptım yapmasına ama doyasıya yiyemedim. Ama bronşiti giderek atlatıyorum, hırıltılı öksürük devam ediyor ama ayakta ve daha dincim çok şükür. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

artık iyice düzeleceksin inşallah... çok geçmiş olsun melek..

canım benim 6+3 günlük inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi

amin cnm inşallah, allahım tüm isteyenlere nasip etsin,
benim daha önce iki kaybım var o yüzden çok endişeliyim,pimprikliyim, gerçi biri gebelik bile sayılmaz mol gebelikti,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…