2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar.
bende çok fena grip oldum.işyerindeyim ama zor duruyorum.
burnum acayip tıkalı ve akıyor.çok kötü etkiledi beni.
bebğime bir zararı olur mu diye çok korkuyorum.
bir fikri olan varmı.

bendede uyku yok, hiç öyle duygusal hassasiyette yok hatta kendimi olduğundan güçlü hissediyorum, alla alla bendemi var bi anormallik

hiç korkma ozi geçmiş olsun, bende bir hafta önce faranjit ishal kusmadan hastanede serum bile yedim, Rabbim korur onu :) sadece ateşini sürekli takip et ki çıkmasın.

geçmiş olsun.dr sormadan ilaç kullanmazsan bebeğine hiçbir zararı olmaz endişelenme

bendede uyku yok, hiç öyle duygusal hassasiyette yok hatta kendimi olduğundan güçlü hissediyorum, alla alla bendemi var bi anormallik

canım herkesin bünyesine göre değişiyor hamilelik ama çevreden duyunca şöyle hamilelik geçirdim böyle hamilelik geçirdim diye bizde niçin olmuyor diye endişeleniyoruz.Benim bir arkadaşım vardı hayatımda hamile olduğum dönemdeki enerjim hiçbir dönemimde olmadı derdi hep.sanırım sende öyle olacaksın

canlarım sağolun,
ilaç kullanmıyorum zaten doğal yollarla geçirmeye çalışıyorum.
ben çok kötüyüm ya bebekte sorun yaratırmı diye çok korktum.
ona da enfeksiyon geçerse allah korusun olurmu öyle bişey diye
üzülüyorum.

ateşölçerimi işyerine yanımda getirdim,
ölçerim arada.gece hep uyandım,yanıyodum sıcaktan.
ölçtüm üçkere,en yüksek 37.3 çıktı.
37,5 u geçmediği sürece zaten sorun yoktur dimi.

Kızlar saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz? Kestirme çocuğun ömrü kısalır dediler. Böyle batıl inançlarım yoktur ama sözkonusu yavrularımız olunca iş değişiyormuş. Napsam acaba, saçlarım kırık içinde...

butterfly bende de var o moralsizlik,sürekli halsizlik ve mutsuzluk.
hamilelik psikolojisi herhalde canım.öyle anlarda karnımı seviyorum.
bebeğimi düşünüyorum o yetiyor.sende bebeğinle güzel şeyler düşün.

arkadaşlar benim göğüslerim çok şişmiş ve acıyordu ama artık acı falan kalmadı sizde de böyle oldumu

ilk defa duyuyorum,bende kestirecektim bak şimdi içime kurt düşürdün.

caycay inşallah cnm, inşallah öyle geçer ama işte endişelenmeden edemiyor insan, bulantılarımı bir haftadır kalktığımda hissediyordum bu sabah hiç yoktu işe gelince çok hafif başladı, hatta şimdi yine gitti,

ilk defa duyuyorum,bende kestirecektim bak şimdi içime kurt düşürdün.

Ayy yok düşmesin, ben sizden cesaret almak istiyorum. Birbirimizi korkutmayalım. Çok bakımsızlaştım, moralimiz de önemli. Ben kestirmeyi düşünüyorum bakalım.kaydirigubbakcemile2

kızlar benimde saçlar kırık içinde ama kestirmeyecem. hem uzatmak için bahanem oldu.

Ayy yok düşmesin, ben sizden cesaret almak istiyorum. Birbirimizi korkutmayalım. Çok bakımsızlaştım, moralimiz de önemli. Ben kestirmeyi düşünüyorum bakalım.kaydirigubbakcemile2

kestir canım yaa batıl inanç bunlar
güzel hamişler olalım biz kendimize bakalım.
herzaman olmuyor dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…