2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de dün akşamdan beri sol tarafımdaki kasıkta batmalar oluyor normal mi kızlar sizlere de oluyormu?

Canım ağır şeyler mi kaldırıyorsun, bi de yükseğe uzanma. Benim olmuştu iş yapmıştım da. Artık yapmıyorum. Biz henüz erken gebelik dönemindeyiz. Yat dinlen olur mu?kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar...geçmişi okurken nagihan dikkatimi çekti kapsam alanı dışında yazıyordudelikafadulden noldu kiii:1shok:
ay bugün benim midem çok kötü...daha doğrusu dünakşamdan beri berbatım..akşamüzeri süt içmiştim bebe bisküvüsiyle yiyince hiç anlamadım meğer süt bozukmuşş.akşam eşim bardağa bi koydu çok berbat olmuş.ay aklıma geldikçe çıkarasım geliyor...zaten zor içiyordum sütü hepten tiksindim yaaa.....

Canım ağır şeyler mi kaldırıyorsun, bi de yükseğe uzanma. Benim olmuştu iş yapmıştım da. Artık yapmıyorum. Biz henüz erken gebelik dönemindeyiz. Yat dinlen olur mu?kaydirigubbakcemile5

yok canım ağır bişey kaldırmadım ama ne bilim fena hapşırıyorum şu sıralar alerjik bir durum mu anlamadım hapşırdığım da kasığım ağrıyor korkuyorum bişe olacak diye
bunun dışında iyi sayılırım

Yok canım sen o paketi unut gitsin, hatırlamamaya çalış. Acaba pudingler zararlı mı, katkı maddesi falan sorun olmazsa en güzel süt tüketme biçimi olabilir. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

nagihana nolmuş yaaa üzüldüm bak şimdi.
yakında döner aramıza inşallah....
yada bizi şu anda okuyor yazamıyordur belki nagiiş tez zamanda gel emiii....

kızlar ben tıp fakültesinden randevu aldım.
yarın 3:30 da hastaneye gidiyorum.
olmayacak böyle ne vitamin kaldı ne su vücudumda.
yarın ya bulantı hapı istiycem yada serum taksınlar bana...
yetti artık günde 4 defa çıkarıyorum...

2.regli zamanımız geldi ondan olabilir
benim en son regli 4 aralıktı bugünde 4 benim de ara ara sancım oluyor

ben hiç süt içemiyorum sevmiyorum oldum olas ne yapım bende yoğurt ayran peynir yiyorum yerine :)

canım bence sen dr söyle serum taktır vitamin kaybedersin susuz kalır vücudun

Yok canım sen o paketi unut gitsin, hatırlamamaya çalış. Acaba pudingler zararlı mı, katkı maddesi falan sorun olmazsa en güzel süt tüketme biçimi olabilir. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım puding, hazır çorba... vs... bunların hepsi sakıncalı...

kızlar dün gece rüya gördüm.
yatağımda çok basit bir doğum yaptım.
ikiz kızlarım oldu onları emzirdim.
ama bebeklerim sanki 7 aylık kocaman çocuklardı yeni doğmuş gibi ufacık değillerdi.
biri eşimin tarafında yatakta biri bizim ikimizin arasındaydı.
emzirdim.
annemi arıyorum anne ben doğurdum yatakta diyorum hemen tıpa git bildir topuk kanı alsınlar diyor...
sonra diyorumki ben listemize hemen yazayım kızlar şok olacak ikiz doğurduğumu duyunca diyorum....

ayyy ne yorulmuşum ama rüyada hayır olsun neye delalettir ecep?

2.regli zamanımız geldi ondan olabilir
benim en son regli 4 aralıktı bugünde 4 benim de ara ara sancım oluyor

inşallah dediğin gibidir bozo cuğum.

Lila cığım iyi yapmışsın randevu almakla böyle gitmez sanada bebişe de yazık valla.

ay canım benim yaaa.. :sinifsinif: inş bir çözüm bulunur..

bu sıralar hepimiz rüya görüyoruz sanırım CADIARZU bebeklerimizi merak etmekten kaynaklanıyor bence rüyanı hayra yor hayır olsun canım.

evet kızlar söylicem ama serum takın bana dicem.sonrada hap istiycem yok olmaz böyle..

bu arada listemizin altına takip çizelgesinin nasıl yapıldığını detaylı bir şekilde ekledim arkadaşlar.
hallisna sağolsun mesaj atmış çok gerekli oluyor diye yapmak isteyenler oraya bir göz atabilir....

Gunaydınn kızlar
bu aksık ağrıları herkeste var anlaşılan...bende de devam... bide hafif pembe akıntılı ....

Gunaydınn kızlar
bu aksık ağrıları herkeste var anlaşılan...bende de devam... bide hafif pembe akıntılı ....

bende de var.. hamile bir arkadaşım rahim büyüdüğü için böyle ağrılar oluyor demişti.. ne kadar doğru bilemem tabi ama mantıklı geldi bana

hoşgeldin eda... nasılsınnn?

hoşbuldumm tatlımm iyiyimm sen nasılsınnn

bende de var.. hamile bir arkadaşım rahim büyüdüğü için böyle ağrılar oluyor demişti.. ne kadar doğru bilemem tabi ama mantıklı geldi bana

canım bende de var adet olmam geeken gün bi başladı hala ara ara devam ediyo hele soğuğa çıktığımda bi,rden bi bıçak saplanması oluyo ki sormayın ama akıntı kanlı olmadığı sürece ağrıda akıntıda normla dedi drum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…