Ben de dün akşamdan beri sol tarafımdaki kasıkta batmalar oluyor normal mi kızlar sizlere de oluyormu?
Canım ağır şeyler mi kaldırıyorsun, bi de yükseğe uzanma. Benim olmuştu iş yapmıştım da. Artık yapmıyorum. Biz henüz erken gebelik dönemindeyiz. Yat dinlen olur mu?kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar...geçmişi okurken nagihan dikkatimi çekti kapsam alanı dışında yazıyordudelikafadulden noldu kiii:1shok:
ay bugün benim midem çok kötü...daha doğrusu dünakşamdan beri berbatım..akşamüzeri süt içmiştim bebe bisküvüsiyle yiyince hiç anlamadım meğer süt bozukmuşş.akşam eşim bardağa bi koydu çok berbat olmuş.ay aklıma geldikçe çıkarasım geliyor...zaten zor içiyordum sütü hepten tiksindim yaaa.....
yok canım ağır bişey kaldırmadım ama ne bilim fena hapşırıyorum şu sıralar alerjik bir durum mu anlamadım hapşırdığım da kasığım ağrıyor korkuyorum bişe olacak diye
bunun dışında iyi sayılırım
nagihana nolmuş yaaa üzüldüm bak şimdi.
yakında döner aramıza inşallah....
yada bizi şu anda okuyor yazamıyordur belkinagiiş tez zamanda gel emiii....
kızlar ben tıp fakültesinden randevu aldım.
yarın 3:30 da hastaneye gidiyorum.
olmayacak böyle ne vitamin kaldı ne su vücudumda.
yarın ya bulantı hapı istiycem yada serum taksınlar bana...
yetti artık günde 4 defa çıkarıyorum...
Yok canım sen o paketi unut gitsin, hatırlamamaya çalış. Acaba pudingler zararlı mı, katkı maddesi falan sorun olmazsa en güzel süt tüketme biçimi olabilir. kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
2.regli zamanımız geldi ondan olabilir
benim en son regli 4 aralıktı bugünde 4 benim de ara ara sancım oluyor
nagihana nolmuş yaaa üzüldüm bak şimdi.
yakında döner aramıza inşallah....
yada bizi şu anda okuyor yazamıyordur belkinagiiş tez zamanda gel emiii....
kızlar ben tıp fakültesinden randevu aldım.
yarın 3:30 da hastaneye gidiyorum.
olmayacak böyle ne vitamin kaldı ne su vücudumda.
yarın ya bulantı hapı istiycem yada serum taksınlar bana...
yetti artık günde 4 defa çıkarıyorum...
canım puding, hazır çorba... vs... bunların hepsi sakıncalı...
selamlarrrr :)))
Gunaydınn kızlar
bu aksık ağrıları herkeste var anlaşılan...bende de devam... bide hafif pembe akıntılı ....
hoşgeldin eda... nasılsınnn?
bende de var.. hamile bir arkadaşım rahim büyüdüğü için böyle ağrılar oluyor demişti.. ne kadar doğru bilemem tabi ama mantıklı geldi bana