2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

galiba yaptım:)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
güle gülle kullan.beğendinmi canım.:hulya:
beğenmediysen başkada yaparım farketmez..
ben bi yemeğe iniyorum 20dk sonra burdayım.ayrılmayın biyere

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay negüzel ....bereketiyle gelcek demek yavrucuğunhihoyyyt
allah hayra çıkarsın

ayy inşalahhh meleğim sağlıcakla gelsinde sağlıkla sıhhatle yerim ben onuuuuuuuuuuuuuu

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
güle gülle kullan.beğendinmi canım.:hulya:
beğenmediysen başkada yaparım farketmez..
ben bi yemeğe iniyorum 20dk sonra burdayım.ayrılmayın biyere

teşekkür ederim canım çok beğendim. bende yemeğe çıkıyorum kızlar öğleden sonra görüşürüz

kızlar rüyamda garip bişi oldu doğum yaptım ama hiç acı duymadan ikizim olmuştu üstelik dra diyorumki hani tekti ikiz bunlar diyorum drda görememişiz ii saklanmış ufaklık dedi kabak ikitane oğlum oldu

Şekercim rüyada doğum yapmak sıkıntıdan kurtulup feraha çıkmak diye yorumlarlar. Erkek bebek de çokk güzeldir rüyada. Ama bizim şuanki psikolojimiz bilinçaltımızla sürekli oynuyor. O etkiyle görülmüş bir rüyada olabilir. Her durumda da kötü bi rüya değil. İçini ferah tut. Hayırlara çıksın inşallah:Saruboceq:

11. haftadamı yapılıo yani dr 8+4tük maşallah 9 gibi duruyo dedi 1 ay sonra tekrar gel testlere başlayalım dedi acaba benmi yanlış anladım

2li olan 11-12 de yapılıyo bildiğim kadarıyla.bi arkadaş bi siteden test tablosu yapıştırmıştı buraya orda okumuştum bende amabilmiyorumkismile

evet canım sana aynen katılıyorummmmm
bu çatlaklar deri altı çatlaklar
genelde ırsi oluyor ve sen dıştan istediğin kadar istediğini sür malesef
sadece rahatlatır masajı ama kesinlikle ÖNLEMEZZZZZZZZZZ
aynen bende 47 kiloyum ve benimde göğüslerimin ve kalçamın orda hafif çatlaklar var önceden olma ozamanda 52 kiloydum yani
bende maşallah zebra gibi olurum.
bol bol sıvı alınmalıymış ve yağları da kullanabiliriz ama çok para vermeye gerçekten gerek yok.
öyle 70-80 lira vermeden önce iice bi araştırın kendiniz de göreceksiniz
paranıza günah yani

ahh cnm öle güseldiki açıkçası şimdiden aşığım ona hayatımda sanki hep varmış ta benim haberim yokmuş gibi tüm herkesin sewgisinden bambaşka

Alıcaz bişeyler illa ki, bari çok pahalı olmasın. Çatlak patlak olcaz desenize...

ayyyyyyyy kıyamammm ben sanaaaaaaaa (((( böğürtlenli yoğurtla bastırmıştım bende :)) özür özür özür yaaaaaaa:1shok::1shok::1shok::1shok:

önemli değillllll canıııııııımmmmmm bida olmasınsempatiksalakcinni

nagiş hg nbr cnm
valla meleççim çok ama çok haklısn öle yaa böle çatliiicaz bidaha bikini giyemicez ne acı

Nagiş hoşgeldin neler yapıyosun görmeyeli? Ben 2 gündür siteye demir attım, bekçiliği yapıyorum. Haftaya gelemicem sık sık, acısını çıkarıyorum.

kızlar çin takvimine baktınızmı kızmı görünüyor erkekmi orada ya ben çokmu merak ediyorum yoksa herkes böle merak ediyomu

benimde kız çıkıyor arkadaşlarım tutuyor diyor aman ne bilim merak işte peki melek içinde ne hissediyorsun

benimde kız çıkıyor ilkinde erkek çıkmıştı şimdide kız çıkıyor.inşallah kızım olur.

Ay öyle hissettiğimden midir yoksa istediğim için mi bilmiyorum erkek diyorum nedense. Heralde öyle istediğim içindir. Bazen kız bazen erkek diyorum. Hiç bilemiyorum doğrusu

benim de erkek çıkıyor kızlar ama gönlüm kız istiyor :) Allah sağlıkla kucağımızı nasip etsin erkek kız önemli değil valla.

Tabii ki Allah hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Komşumun oğlu mongol, kadın neler çekiyo. Allah yardım etsin. Kimseye göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…