galiba yaptım:)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay negüzel ....bereketiyle gelcek demek yavrucuğunhihoyyyt
allah hayra çıkarsın
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
güle gülle kullan.beğendinmi canım.:hulya:
beğenmediysen başkada yaparım farketmez..
ben bi yemeğe iniyorum 20dk sonra burdayım.ayrılmayın biyere
kızlar rüyamda garip bişi oldu doğum yaptım ama hiç acı duymadan ikizim olmuştu üstelik dra diyorumki hani tekti ikiz bunlar diyorum drda görememişiz ii saklanmış ufaklık dedi kabak ikitane oğlum oldu
11. haftadamı yapılıo yani dr 8+4tük maşallah 9 gibi duruyo dedi 1 ay sonra tekrar gel testlere başlayalım dedi acaba benmi yanlış anladım
araştırdım biraz çatlak işini.. en pahalı markalarda basit nemlendiricilerde aynı işi yapıyor diyorlar... genetik bir yatkınlık varsa ve cilt kuru ise ne yaparsan yap çatlarsın yazıyordu... ben kilolu değilim.. 51 kiloyum..ama şimdiden çatlak dolu bacaklarım.. yatkınlığım var..eminim ağaç kabuğu gibi olurum mafoldumben
ama ne yapalım artık elimden geldiğince korumaya nemlendirmeye çalışacağım
Şekercim rüyada doğum yapmak sıkıntıdan kurtulup feraha çıkmak diye yorumlarlar. Erkek bebek de çokk güzeldir rüyada. Ama bizim şuanki psikolojimiz bilinçaltımızla sürekli oynuyor. O etkiyle görülmüş bir rüyada olabilir. Her durumda da kötü bi rüya değil. İçini ferah tut. Hayırlara çıksın inşallah:Saruboceq:
ayyyyyyyy kıyamammm ben sanaaaaaaaa(((( böğürtlenli yoğurtla bastırmıştım bende :)) özür özür özür yaaaaaaa :1shok::1shok::1shok::1shok: