buarada uğur böceğide çok cici olmuş benim uğurböceeem gelio kurban olsun annesi veren allahına daha şimdiden aşığım ona
Ah şekercim yaa, nasıl büyük bi sevgi di mi? Doğduğunda aklım uçup gidecek heralde. Ayy geçsin şu aylar. Gelsin yavrularımız. a.s.
ikinizinde aynı tarihleri..3 eylül doğum tarihine denk geliyor..tabi büyük olur küçük olur doktorlar ultrasona göre 1 hafta önden büyüyor falan demiştir belki herhafta değişiyor gelişimleri sanırım öyle dedi doktor ama ben yinede sata göre yazdım...siz 10.haftanın içindesiniz maşşallah..9hafta 5 gün olmuş ..haftaya 2li testleriniz geliyor ya negüzelopuyorumnanaktanvalla daha şimdiden byleysekkk ya seninde 9+5 görünüyo nasıl 10+5sin kafam kakafamçokkarıştırıştı
mopsy bayağı büyütmüşün ufaklııı maşallahhh
ikinizinde aynı tarihleri..3 eylül doğum tarihine denk geliyor..tabi büyük olur küçük olur doktorlar ultrasona göre 1 hafta önden büyüyor falan demiştir belki herhafta değişiyor gelişimleri sanırım öyle dedi doktor ama ben yinede sata göre yazdım...siz 10.haftanın içindesiniz maşşallah..9hafta 5 gün olmuş ..haftaya 2li testleriniz geliyor ya negüzelopuyorumnanaktan
benimde şaka maka 9haftam bugün doldu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
benim bu ctesi kontrolüm var.. dr iyice emin olalım yerleştiğine bakalım ondan sonra söyleyin etrafınıza hamile olduğunu dedi.. o yüzden daha kimse bilmiyor =) inş bir sorun çıkmaz ctesi ve bomba haberi herkese patlatırız.. ailelerimiz çok sevinecekler =))))))
bizde 6.haftamda söylemiştik canım sabretmeside çok zor oluyor dimi ağzımdan kaçırmamak için zor tutuyordum ben kendimikaydirigubbakcemile3
sonra doktora gittik ilk gidişimizdi 6+1 ken..gider gitmez kalp atışını dinletti doktorcum bize şok olduk yani belki kalp atışını duymayıoz daha diyordum maşşallah duyabildik sonra herkeze söylemiştik.seninde öyle olur canım merak etmeeezemuszemus
Valla bilmiyorum şekercim doktoruma göre bi hafta daha ilerdeyim. 10+5'teyiz. Ama bize bi doğum tarihi vermedi doktorum. Evet Mopsy'cim haftaya ikili testler var. Vee ilk cinsiyet tahmini. Offf heyecanlıyım ya:CüvCüv:
19 şubattada bizim testler başliicak yalnız malesef cinsiyet tahmini yapamicak drumu çnk ultrasonu eski :sinifsinif:üsülüom bende oyüsden
benim bu ctesi kontrolüm var.. dr iyice emin olalım yerleştiğine bakalım ondan sonra söyleyin etrafınıza hamile olduğunu dedi.. o yüzden daha kimse bilmiyor =) inş bir sorun çıkmaz ctesi ve bomba haberi herkese patlatırız.. ailelerimiz çok sevinecekler =))))))
Valla bilmiyorum şekercim doktoruma göre bi hafta daha ilerdeyim. 10+5'teyiz. Ama bize bi doğum tarihi vermedi doktorum. Evet Mopsy'cim haftaya ikili testler var. Vee ilk cinsiyet tahmini. Offf heyecanlıyım ya:CüvCüv:
çatlak kremlerine başladınız mı kızlar ben vazalin sürüyordum krem yok die dün almaya gittim çok pahalıydı 72 tl ama çatlaklara kesin garantili bi ürn dediler eczacım beni tanıo kazık fln atmaz
yeterki bebiş iyi olsun..sağlıklı olsun... sonra öğrenirsin ne önemi var...
Canım senin de ilk bebek değil mi? Ne kadardır bebek için uğraştınfisfisfis