2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

buarada uğur böceğide çok cici olmuş benim uğurböceeem gelio kurban olsun annesi veren allahına daha şimdiden aşığım ona

Ah şekercim yaa, nasıl büyük bi sevgi di mi? Doğduğunda aklım uçup gidecek heralde. Ayy geçsin şu aylar. Gelsin yavrularımız. a.s.

güle güle kullanın kızlar beğendiyseniz sevindim.valla bizim içinde iyi oluyor yani sizlerden haberler geldikçe ben hemen kaç haftalık olduğunuza bakıyorum..hersabah açtığımdada kendi takvimime bakıyorum kaç gümlük olmuş diye .çok güzel bişiopuyorumnanaktan

Ah şekercim yaa, nasıl büyük bi sevgi di mi? Doğduğunda aklım uçup gidecek heralde. Ayy geçsin şu aylar. Gelsin yavrularımız. a.s.

valla daha şimdiden byleysekkk ya seninde 9+5 görünüyo nasıl 10+5sin kafam kakafamçokkarıştırıştı

valla daha şimdiden byleysekkk ya seninde 9+5 görünüyo nasıl 10+5sin kafam kakafamçokkarıştırıştı
ikinizinde aynı tarihleri..3 eylül doğum tarihine denk geliyor..tabi büyük olur küçük olur doktorlar ultrasona göre 1 hafta önden büyüyor falan demiştir belki herhafta değişiyor gelişimleri sanırım öyle dedi doktor ama ben yinede sata göre yazdım...siz 10.haftanın içindesiniz maşşallah..9hafta 5 gün olmuş ..haftaya 2li testleriniz geliyor ya negüzelopuyorumnanaktan
mopsy bayağı büyütmüşün ufaklııı maşallahhh

benimde şaka maka 9haftam bugün doldu:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

belkide benimde kafam karışmıştı nasıl yani die ama dooru 1 hafta önde fln olabiliodu unuttum onu

benim bu ctesi kontrolüm var.. dr iyice emin olalım yerleştiğine bakalım ondan sonra söyleyin etrafınıza hamile olduğunu dedi.. o yüzden daha kimse bilmiyor =) inş bir sorun çıkmaz ctesi ve bomba haberi herkese patlatırız.. ailelerimiz çok sevinecekler =))))))

bizde 6.haftamda söylemiştik canım sabretmeside çok zor oluyor dimi ağzımdan kaçırmamak için zor tutuyordum ben kendimikaydirigubbakcemile3
sonra doktora gittik ilk gidişimizdi 6+1 ken..gider gitmez kalp atışını dinletti doktorcum bize şok olduk yani belki kalp atışını duymayıoz daha diyordum maşşallah duyabildik sonra herkeze söylemiştik.seninde öyle olur canım merak etmeeezemuszemus

hehheh bizde 6+1de duyduktan sonrAadık herkesi ta rizeye dedeyi arayıp haber verdik ohooo herkes havalara uçtu ar

Valla bilmiyorum şekercim doktoruma göre bi hafta daha ilerdeyim. 10+5'teyiz. Ama bize bi doğum tarihi vermedi doktorum. Evet Mopsy'cim haftaya ikili testler var. Vee ilk cinsiyet tahmini. Offf heyecanlıyım ya:CüvCüv:

biz şunda 10 haftalıkmı oluyos yoksa 9 haftalıkmı kafamız hep karışıo bu konuda

benimde ctesi 6+1 falan olcak işte.. ama ben kalp atışlarını duydum geçen ctesi =))) harika birşeydi =)))) o zamana kadar inanmamıştım zaten hamile olduğuma...küt küt sesini duyunca baktım oralarda bir yerde bir kalp atıyor =))))

Valla bilmiyorum şekercim doktoruma göre bi hafta daha ilerdeyim. 10+5'teyiz. Ama bize bi doğum tarihi vermedi doktorum. Evet Mopsy'cim haftaya ikili testler var. Vee ilk cinsiyet tahmini. Offf heyecanlıyım ya:CüvCüv:

19 şubattada bizim testler başliicak yalnız malesef cinsiyet tahmini yapamicak drumu çnk ultrasonu eski :sinifsinif:üsülüom bende oyüsden

çatlak kremlerine başladınız mı kızlar ben vazalin sürüyordum krem yok die dün almaya gittim çok pahalıydı 72 tl ama çatlaklara kesin garantili bi ürn dediler eczacım beni tanıo kazık fln atmaz

Canım senin de ilk bebek değil mi? Ne kadardır bebek için uğraştınfisfisfis

canım benimde doktoruma ultrasona göre 9+3 ama sata göre hesaplanıyor yani 9 ay boyunca çok bakılcak ...
bakalım ilk heyecan sizde bende merak ediyorum haftaya ne haberlerle geleceksiniz negüzel negüzelopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
allah gönlünüze göre versin hayırlı evlatlar olsun inş.

çatlak kremlerine başladınız mı kızlar ben vazalin sürüyordum krem yok die dün almaya gittim çok pahalıydı 72 tl ama çatlaklara kesin garantili bi ürn dediler eczacım beni tanıo kazık fln atmaz

dalinin jel bebe yağı varmış.. bir kaç arkadaşım onu kullandı.. çok memnun kaldılar.. 12-15 lira falan fiyatı da... ondan alıcam.. aleoveralı.. jel olduğu için kolay sürülüyo vede uzun süre nemli kalıyo... ondan alıcam bakalım h.sonu bende..acaip kuru zaten benim tenim.. iyice pul pul oldum o kadar su içmeme rağmen =(

Canım senin de ilk bebek değil mi? Ne kadardır bebek için uğraştınfisfisfis

evet ilk... çok şükür.. benim hikaye uzun... bak yollayayım linki merak eden okusun

--http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/344434-pcosla-gebe-kalinabilirmis-ustelik-gec-dollenme.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…