2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar herkese benim kızım 6 ay 18 günlük oldu kilosu 7.500 kilosu iyimi ya gören ay ne zayıf diyo canımı sıkıyo.yürüteçte yürüyo geziyo evin içinde ama emekleme yok daha tembel bizimki ortada dişimizde yok şimdilik bakalım hayırlısı.

merhaba,

benimde bebeğim 5 aylıkken 2 saatte bir uyanmaya başlamıştı ki önceden en fazla 2 kez kalkardı.ek gıdaya başlamadıysanız acıkıyor olabilir. bende doktorlar kilosu yeterli dediği için 6.ayın sonuna kadar başlamdım ama başladığım anda gece uykuları normale döndü.yani yine en fazla 2 kez kalkıyor. meğer aç kalıyormuş yavrum

31 ağustos doğumluyuz 7700 kilomuz, sağılığı yerinde olduğu için takmıyorum kiloyu bi kaç gün öncesine kadar çok takıyordum. Benim kızım çok hareketli 6.ayında süründü şimdi 1 haftadır emekliyor 1 sn durmuyor dr bu kadar harekete bu kilo normal diyor o yüzden kafana takma.Hatta kilonuz bize göre daha iyi.

bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ben çok zorlanıyorum hala uyutmakta ve gece uykuları nasıl benimki habire uyanıyo ya çıldırcam

aslında takmıyorum gören kişiler aman çok zayıf iyi bakamıyonmu sen diyorlar çıldırıyorum o zaman sağlıklı olsun zayıf olsun niye öyle diyorlar sanki halbuki bebeğime çok güzel bakıyorum neler neler yapıyorum benim kızım pek yemiyo iştahı yok fazla. senin bebiş gibi hareketli de doktorda beğendi gelgelelim millet beğenemedi

bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ben çok zorlanıyorum hala uyutmakta ve gece uykuları nasıl benimki habire uyanıyo ya çıldırcam

bizim gece uykumuz oldu bitti aynı bir düzelemedi gitti gece sık sık kalkar memesini emer yatar saat başı kalkarız çok zor oluyo oda.gündüz uyumasıda göğsümde yatar bazende ayağımda sallarım yatmazsa.ya birşey soracam benim yaramaz kızım saçlarımı yolup duruyo çok hoşuna gidiyo kimin saçını görse bir seviniyo bir yapışıyo saça sizlerinde öylemi bebişler.

ay sorma benim kız da aynı saç kalmadı kafamda iyice başkasını kine dokunmuyor öyle fazla babası alıştırıyor bizimkini iyice cadı oldu valla benim sudenaz:84:

ben ya beşiğinde yada ayğımda uytuyorum gece mamasınıda 6 aylıkken bıraktım vermyorum yalancı emziği veriyorum gece ağlayınca sallıyorum uyuyor bazende kendisi uyuyor yorulduğu zamanlar hobbanada yoruyorum bazen hemen uyuyor

arkadaşım yürüteçe koyduğunda dikkat et benim kızım bugün yüürüteçten düştü başı aşşarıya allah korudu şükür sende dikkat et yanında dursun gerçi benim yanımdaydı arkamı döndüm sude düştü şok oldum

Boşver sen milleti ne derse desin önemli olan sağlıklı olması kilolu olması değil. Bizim dr sağlığı yerinde oldukça kiloyu hiç takılma dedi. Doğruda söylüyor. Şişman çocuk sağlıklı zayıf çocuk sağlıksız diye birşey yoktur.

ay sorma benim kız da aynı saç kalmadı kafamda iyice başkasını kine dokunmuyor öyle fazla babası alıştırıyor bizimkini iyice cadı oldu valla benim sudenaz:84:

benim kız başkalarınınkinide yoluyo saç delisi oldu kız kardeşim uzaktan saçını sallıyo bir çığlık basıyo yolacam diye:)çok komik oluyo birde bir çekmesi var ki koparacak yaramaz.

ayy nasıl düştü yavrum ya geçmiş olsun
dikkat ederim tabi sağolasın.ama nasıl düştü ya yürüteç yan nasıl dönmüş.

benimde doktor beğendi aslında aman takmayacam valla annesi zayıf babası zayıf ne yapalım bize çekmiş:)

ayakta da sallanmıyo benimki...kucakta da zor oluyo baya bi...gece de çok uyanıyo emmeden uyumuyo..benimki de benim saçlarımın delisi..kucağıma aldığımda bi yapışıyo bi tutam kalıyo elinde..

ayakta da sallanmıyo benimki...kucakta da zor oluyo baya bi...gece de çok uyanıyo emmeden uyumuyo..benimki de benim saçlarımın delisi..kucağıma aldığımda bi yapışıyo bi tutam kalıyo elinde..

demek hepsi aynı benimki çığlık atıyo gel buraya çekecem der gibi bağırıyo:)
gece sabaha kadar uayanmayan bebeklere şaşırıyorum maşallah onlara.benim en fazla 2 saat uyur kalkar emer artık yatağa gir çık gir çık yoruluyorum.
ayakta niçin yatmıyo emerek uyusa daha kolay olurdu senin için.

ayakta sallanmıyo..ayağa yatırınca ağlıyo...alışmadı hiç sallanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…