2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

burası olmasa tanışıp buluşup böyle güzel dostluklar kuramayacaktık ama. umarım yeni arkadaşlarda burdan faydalanmıştır

burası olmasa tanışıp buluşup böyle güzel dostluklar kuramayacaktık ama. umarım yeni arkadaşlarda burdan faydalanmıştır

işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmm:92::126::124::118::103:

Mihri tapu siteyen arkadese hemen bir tane gonderelim adresini gondersin :)[/QUOTE]
neyyyyyyyyyyy anlamadum

kız öznur hep dicem dicem unutuyom senin adını okudukça canım turşu istiyo krize sokuyon bazen beni geceleri özelliklee :)) o saattede yiyemiyom :))

haaa haaaaa haa:90: neden acabaaa ben sana kuarayım bi turşu bidahaki gelişine yersinn hem sırtınada sarraım gece gece kalkıp yersinnn :92:

Nevinn kizini sacalri ne okadar esim gelsin gostericem irlandadaki kel bebislwerden sorna daam sok olcak gorunce masallahhhhhhhhhh:)

Yuse saklanma cik ortaya

Mihri tapu siteyen arkadese hemen bir tane gonderelim adresini gondersin :)

yuse gördüm senii ce eeee:))

Eyvahhh yakalandık..
yahu neereye yetişeyim?
dertliler
kankalar
snalar
hamaratlar
KK
daha bu msjdayım..siz çıkmadan geçmişi okur gelirim :))

selam kızlar ben geldim buranın tadı başkaydı yaaa :)
kimle varmış bi göreyim :)

Eyvahhh yakalandık..
yahu neereye yetişeyim?
dertliler
kankalar
snalar
hamaratlar
KK
daha bu msjdayım..siz çıkmadan geçmişi okur gelirim :))

selin yollasana kaanı kankalar grubuna...ufaklıkların muhabbeti süper walla

Kızlar burası çok yavaş gerçekten ekisdende oku oku bitmezdi ve tam cevap yazacam konu değiridi :)))
Bu arada herkes hoşgelmiş bende hoşgeldim tabi kimse karşılamaya çıkmadıda kendi kendime diyeyim bari :))

faceye fazla daldık burayı unuttuk kızlar artık öğleden sonraları geçen sene olduğu gibi burada buluşalım yav :)

vaybe geçen yıl bu zamanlar tüm günümüz burada geçerdi kahvaltımızı bile pc başında yapar sohbet ederdik :)

ne güzel günlerdi ....

bencede öğleden sonra kk da olalım hem çalışıyormuş gibi gözüküp buraya bakabilirim
face yasaklı bankada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…