2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben taniyorumm seni face grubunda merhaba yeniden :)

:)) merhabaa,
ben de seni tanıyorum (tanımayan var sanki dee...)
eski yazılarınızı okumuştum, senin burda üyelğini iptal ettirme gibi bir durumun olmuştu sanki. ya da öyle birşey yanlış hatırlıyor olabilirim.

sadece şakalaşıyoruz muhabbet olsun diye yani yyoksa hoş olmayann davranışlar istemeyiz tabiki

evet yaa cok famous oldum burda :) seven sevmiyen cok hayranim doldu
Sagiol canim evet bir donem kazene mesaj cektim yeniledim uyeligimi mail adresim kullanmadigim bir adresti ismim fln yeni ueylika ctirdim sagolsun kazen hemen halleti ama o eski saadet81 benim :) muthis hafizan var tebrikler tanistigima memmun oldum bir kez daha:)

burada kalsaydık belki bukadar herşeyimizi paylaşamayacaktık video ve görüntülerle artık herşeyimizi biliyoruz :))

Başım döndü nereyi takip ediceğimi şaşırdım ama hala pityonenin kim olduğunu bulamadı yazsana faceden :))

Canım benim, muhallebi leventi rahatsız etmedi, her akşam yiyor, hatta yemese uyuyamıyor. Bence hala aşının etkisi. Aşıdan sonra değişti farkındaysan. Bir iki güne kalmaz düzelir inşallah.

Benim de başıma gelmişti öyle bir düşüş, bir anda oluveriyor. Çok korkmuştum bende ve kendimi çok kötü hissetmiştim. Galiba senin gönlün o çiti almaktan yana. Alırsan umarım çok çok memnun kalırsın.

Bende geldiiiimmm :)))) facede bekledim cevap alamayınca kimse girmeyecek diye düşündüm aaa bi baktım gelmişsiniz ne güzeeelll.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…