- 4 Aralık 2010
- 425
- 7
ben taniyorumm seni face grubunda merhaba yeniden :)
buranın böyle şenlenmesi güzel ama, eskiler yeniler muhabbeti pek hoş olmadıhepimiz eylül annesiyiz, paylaşımlara burdan devam ediyoruz. keşke baştan karşılaşabilseydik ama benim o zamanlar aklımın ucundan bile geçmedi böyle bir forum olduğu.
ben lilaya teşekkür ediyorum tekrar böyle bir forum açtığı için. zaten face den de söylemiştim.
tekrardan buraya girip şenlendirdiğiniz için size de teşekkürler kızlar.
sayfalar hızla akıyor, çoğunu okuyamadımgirenler benim gibi şok olacak
hoşbulduk canım ama bek zor geldi be burası :) face'İn gözünü sevem ama burasınında anlamı başka tabi ilk göz ağrımız
:)) merhabaa,
ben de seni tanıyorum(tanımayan var sanki dee...)
eski yazılarınızı okumuştum, senin burda üyelğini iptal ettirme gibi bir durumun olmuştu sanki. ya da öyle birşey yanlış hatırlıyor olabilirim.
sadece şakalaşıyoruz muhabbet olsun diye yani yyoksa hoş olmayann davranışlar istemeyiz tabiki
Burası olmasaydı tanışamıycaktık
burada kalsaydık belki bukadar herşeyimizi paylaşamayacaktık video ve görüntülerle artık herşeyimizi biliyoruz :))
Canım benim, muhallebi leventi rahatsız etmedi, her akşam yiyor, hatta yemese uyuyamıyor. Bence hala aşının etkisi. Aşıdan sonra değişti farkındaysan. Bir iki güne kalmaz düzelir inşallah.gece yatmadan tok tutacak bişeyler yedirebilirsen belki daha uzun uyur..
bizimkinin dünkü huysuzluğunun sebebi ek gıda da olabilir diye düşünüyorum.. çünkü akşam 3-5 kaşık muhallebi yedi.. belkide o rahatsız ediyor.. bakalım bu gün de vereceğim eğer yine öyle ağlarsa bi konuşacağım doktorla..
bizimki de annemde kalmıyor artıkhaftada 1 gün anneme bırakıp bi yerlere gidiyorduk 2 haftadır acayip ağlıyor biz gidince.. şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı.. pazar günü yaptığı huysuzluğun sebebi o da olabilir belki.. onu bırakacağımı mı düşünüyor acaba canımın içi...
Ayesercim labneyi seveceğini söylemiştim
Canım bugün sabah çamaşır sepetinin içine battaniye serdim içine kuzuyu oturttum içinede toplarını oyuncaklarını doldurdum oynasın die bende yanındayım. Seninki 10 dk oynadı sona sıkılınca nasıl etti bi andan paaaat kendini attı kafasını yere vurdu nasıl etti nasıl devrildi anlamadım. Benim oğlum çok hareketlendi bu aralar. Eskiden ağır abi olacak diyodum şimdi ona kısaca TAZ diyorum. Benim tazmanya canavarım. Güvenli alandan kastım buydu.
Dün eşimin arkadaşının kızını görünce anladım ki bizimki çok hareketli onlar bile dediler siz bunu kötü alıştırmışsınız hiç durmuyo diye 2 saat içince pastaneyi 4 turladık. Herşeyi aldı yere attı :SSS
Gerçi annem hiç konuşma sende böleydin diykulda bile merdivenleri koşarak iner çıkarım. Evde koşturmaktan sağa sola çarparım. Sakarımdır ama hızlı iş yaparım. Hamileyken bile hiç durmadım. Herkes kızıyodu düşürcen çocuğu az otur yerinde diye. Oğlumda benim gibi speddy gonzalez olacak.
yaz yaz :)))